egalps Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Ο τίτλος τα λέει όλα.Πείτε ποια (ημερομηνία αν θυμάστε) είναι η ωραιότερη μέρα στη ζωή σας μέχρι σήμερα.Μοιραστείτε με τα μέλη του insomnia το λόγο που έκανε αυτή τη μέρα την πιο όμορφη και που θα μείνει στο μυαλό σας για πάντα...
Lomar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ε ρε πούστη μου γαμώτο, δεν είναι να ανοίξει ενα απλό καθημερινό θέμα στο μπλα-μπλα, τα συνήθη wanna be famous παληκάρια θα μπουν στη μέση για τα γνωστά inbl κτλ κτλ κτλ δλδ τι έγραψε στο πρώτο του ποστ το παιδί και αμέσως προβλέψατε legendary (οκ καλά κάνατε και το είπατε, αλλά οι φώτο και τα εξτρα ποστ ήταν too much) και lock; οντοπικ. είναι πολλές οι μέρες που είπα, "αυτή είναι η ωραιότερη μέρα της ζωής μου", για να πάρει αυτό το τίτλο μια μέρα, πρέπει να είμαι στο αραλίκι όλη μέρα με κολλητούς, να έχει καλό καιρό και προφανώς να κάνω πράγματα που γουστάρω, βέβαια απο την άλλη μια μέρα με απρόβλεπτα-ενδιαφέροντα γεγονότα και happy, easy end είναι πάλι μια όμορφη μέρα
alexiou92 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δεν έχει έρθει ακόμα και μάλλον θα αργήσει πολύ!!!!! Παρόλα αυτά, θα είναι η μέρα που ο ΠΑΟ θα πάρει το Champions League!!!!!! Αλλά επειδή όπως είπα μάλλον θα αργήσει βολεύομαι και με το πρωτάθλημα!!!!!!!
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ...η μέρα (..βραδάκι ήταν βασικά, δε ξέρω άμα στρέει) που πρώτη φορά είδα τη Νικολέτα , και συγκεκριμένα τη στιγμή που χαμογέλασε
antonl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ...η μέρα (..βραδάκι ήταν βασικά, δε ξέρω άμα στρέει) που πρώτη φορά είδα τη Νικολέτα , και συγκεκριμένα τη στιγμή που χαμογέλασε Σε μια γραμμή πας να καταστρέψεις αυτό που με τόσο κόπο (3000+ posts / 10^5++ photos / εμπνευσμένες υπογραφές) έχτισες. Εγώ θα γίνω πιο πεζός και θα πω ότι δε θα ξεχάσω τη στιγμή που πήραμε τα Euro ('87 / '04). Και δεν είμαι και ο πλέον φανατικός φίλαθλος.
gemini235 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Κυριακή 5/10/2008. Η μέρα που γεννήθηκε ο γιός μου!
antonl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Κυριακή 5/10/2008. Η μέρα που γεννήθηκε ο γιός μου! Ενός μήνα χαζομπαμπάς. Να σου ζήσει :>. Η κόρη του κολλητού έκλεισε έναν μήνα και 2 μέρες σήμερα και καταλαβαίνω (ή μάλλον καλύτερα βλέπω) πώς σ αλλάζει αυτό το γεγονός.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 οταν ξεπαρθενιασα την κικη Hταν και για την Κικη η ομορφοτερη μερα της ζωης της;
SCORPIO777 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Hταν και για την Κικη η ομορφοτερη μερα της ζωης της; αιωνια καψουρα μαζι μου φιλε μου.
freedubus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Η ομορφότερη μέρα της ζωής μου ήταν η μέρα που ανακάλυψα οτι τον παργαλάτσο δεν τον έχω μόνο για κατούρημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.