Προς το περιεχόμενο

Προβλημα εγραφης Xbox360 games

shatzi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εχω ενα laptop (hp Pavilion) και προσπαθώ να γράψω κάποια games για Xbox360 με 3 προγράμματα εγγραφής χωρίς επιτυχία.

Εχω δοκιμάσει και με το imgburn, xbox backup creator, clonedvd οπου και στα 3 οταν δοκιμάζω το παιχνιδι, η κονσόλα θα μου βγαλει η οτι δεν υπαρχει dvd, ή οτι το cd δεν μπορει να το διαβασει.

Τα δισκακια που εκαψα ηταν μαρκας Maxell τα οποια στο παρελθών ειχα καταφερει να γραψω παιχνιδια χωρίς πρόβλημα.

Το Laptop τρέχει Vista, και η διαδικασία εγγραφής ειναι σωστή, μιας και όπως σας ανέφερα στο παρελθών ειχα γραψει με επιτυχία games.

Καμια ιδέα ή πρόταση κανείς για το πρόβλημά μου?

Δημοσ.

Τσέκαρε το Booktype να είναι DVD-ROM. Είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή. Επίσης δοκίμασε να τα γράψεις σε ταχύτητα 2,4χ (αν δεν το κάνεις ήδη...)

Επίσης, δοκίμασε Verbatim. 100% δοκιμασμένα οτι παίζουν χωρίς πρόβλημα. Εγώ μόνο αυτά χρησιμοποιώ.

Δημοσ.

Γενικά, αυτό που καθορίζει αν ένα drive είναι ικανό να γράψει σωστά ένα παιχνίδι xbox360 είναι το burn strategy που χρησιμοποιεί. Εφόσον λες ότι έχεις γράψει στο παρελθόν, λογικά δεν θα έπρεπε να έχεις αποτυχίες. Μερικά πράγματα που θα έπρεπε να κοιτάξεις: To booktype που προείπε και ο φίλος, να μην κάνεις άλλα πράγματα που απασχολούν τον σκληρό ενώ γράφεις, καλύτερα δισκάκια (verbatim) και τέλος... μήπως έχει αρχίσει να τα παίζει το drive του 360; Ποιο μοντέλο φοράει;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Παιδιά εχω ενα laptop (hp Pavilion) και προσπαθώ να γράψω κάποια games για Xbox360 με 3 προγράμματα εγγραφής χωρίς επιτυχία.

Εχω δοκιμάσει και με το imgburn, xbox backup creator, clonedvd οπου και στα 3 οταν δοκιμάζω το παιχνιδι, η κονσόλα θα μου βγαλει η οτι δεν υπαρχει dvd, ή οτι το cd δεν μπορει να το διαβασει.

Τα δισκακια που εκαψα ηταν μαρκας Maxell τα οποια στο παρελθών ειχα καταφερει να γραψω παιχνιδια χωρίς πρόβλημα.

Το Laptop τρέχει Vista, και η διαδικασία εγγραφής ειναι σωστή, μιας και όπως σας ανέφερα στο παρελθών ειχα γραψει με επιτυχία games.

Καμια ιδέα ή πρόταση κανείς για το πρόβλημά μου?

Φίλε μου δυστυχώς τα παιχνίδια του xbox 360 είναι μυστήρια.Θέλουν συγκεκριμένα DVD roms(όλοι που ξέρουν λένε για Pioneer) για να δουλέψουν.Και το λαπτοπ μου έγραψε 3 παιχνίδια στην αρχή και μετά τέρμα.Τώρα γράφω στο LG στο desktop της αδερφής μου.Μέχρι στιγμής έχω γράψει 6 παιχνίδια.Να δούμε....

Δισκάκια χρησιμοποιώ τα Verbatim DVD+R DL και αγοράζω τα 10 απο το Πλαίσιο στα 15,90 ευρώ.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος στο forum αλλά έχω xbox 360 και ξέρω πολλά για τις εγγραφές.Το θέμα είναι ότι αυτή η κονσόλα είναι περίπλοκη ειδικά αν πρέπει να κάνεις backup αυτών των παιχνιδιών.Σας πληροφορώ ότι η αντιγραφή παιχνιδίων ήταν λίγο δύσκολο θέμα, διότι ήθελε συγκεκριμένο dvd-rom.Πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένος και έχω αντιγράψει 8 παιχνίδια

Δημοσ.

παιδια για να μην ψαχνεστε, αν θελετε σιγουρες εγγραφες η συνταγη ειναι Pioneer dvdrw, Verbatim δισκάκια, χαμηλή ταχύτητα (χ2.4 - χ4) και φορτώνετε το .dvd αρχείο στο ImgBurn για να γράψετε.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

συμφωνώ και εγώ με τον VorteX...αλλά παιδιά εγώ γράφω δισκάκια DVD+R DL MIRROR που τα βρήκα 8ευρό και παίζουν άριστα...

άντε τώρα να αγοράζω με 15εθρό τα Verbatim...ξέρω η ποιότητα είναι φοβερή αλλά κοστίζουν...

μήπως μπορεί να επιβαιβεώσει κάποιος αν τα Maxell δουλεύουν?

Δημοσ.
Δοκιμασμένα παλαιότερα από μένα.... Δεν...

Εγω παλι εχω γραψει μεχρι τωρα 5 παιχνιδια και παιζουν μια χαρα σε maxell

Δημοσ.

Ναι βρηκα τελικα, αλλα οι κεραταδες τα εχουν ακριβα. Αλλα και εγω δεν εμπιστευομαι αλλα δισκακια οποτε ειναι μονοδρομος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...