choutos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Θέλω να πάρω μία βάση για ένα laptop 15'' που έχω επειδή όμως σε ένα χρόνο θα το αντικαταστήσω με 17'', θέλω να μπορώ να τη χρησιμοποιήσω και στο 17''. Κατέληξα σε μία της Zalman http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808019 αλλά ούτε στο e-shop ούτε στο site της Zalman ξεκαθαρίζει αν κάνει και για 17''. Από τις φωτογραφίες και συγκρίνοντας τις διαστάσεις με αντίστοιχες βάσεις που κάνουν για laptop 17'', πιστεύω ότι θα είμαι εντάξει, μήπως όμως υπάρχει κάποιος που την αγόρασε και ξέρει να πει με σιγουριά. Επίσης κάθε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη
vassar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Να πάρεις αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806348 για να είσαι σίγουρα εντάξει και για το 17' laptop, μη περιμένεις τρελές διαφορές ως προς τις θερμοκρασίες...
choutos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Βασικά ο λόγος που θέλω τη βάση είναι ότι δοκίμασα το demo του football manager 2009 και ενώ το laptop το τρέχει χωρίς κολλήματα, από το ανεμιστηράκι γίνεται χαμός, μιλάμε για πολλή φασαρία. Δεν θα κάνει δουλειά λες?
vassar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 2-3 βαθμούς θα σου κατεβάσει θερμοκρασία και θόρυβο θα έχεις και από τη βάση και το ανεμιστηράκι θα συνεχίσει να δουλεύει. Στο λέω από εμπειρία που έχω με το TOCA3 και τη βάση τη πρώτη που είπες με 17' laptop το οποίο μπαίνει πάνω στη βάση αλλά είναι έξω από τη βάση τα πλαγιά του για αυτό σου είπα να πάρεις τη μεγαλύτερη, όταν είχα πάρει βάση εγώ δεν είχε βγεί ακόμα η μεγαλύτερη της ZALMAN.
choutos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Τελικά χτύπησα την nc2000, ευχαριστώ για τη βοήθεια!
vassar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Όταν τη δοκιμάσεις, πες και τις δικές σου εντυπώσεις αν δε σου είναι κόπος.
choutos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Με λίγες ημέρες χρήση σε amilo 1667g2 που θεωρείται από τα ζεστά μηχανήματα έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, το ανεμιστηράκι του laptop δουλεύει σαφώς λιγότερο και στο demo του football manager 2009 που χάλαγε ο κόσμος είδα σοβαρή διαφορά. Επιπλέον πολύ καλή κατασκευή, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον ήχο, τα ανεμιστήρια της βάσης μόλις που ακούγονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.