Hal9000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Ένα νέο format ήχου ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Sony στις 24 Δεκεμβρίου, δοκιμάζοντας άλλη μια φορά να αντικαταστήσει το CD ήχου το οποίο η ίδια έχει κατασκευάσει μαζί με τη Philips. Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα περισσότερες πληροφορίες, το Blu-spec CD έχει δημιουργηθεί με βάση τη τεχνογνωσία των blu-ray ενώ οι συσκευές που θα κυκλοφορήσουν θα μπορούν να αναπαράγουν κανονικά και τα απλά CD. Υπενθυμίζουμε ότι η Sony έχει ήδη δύο αποτυχημένες προσπάθειες στο ενεργητικό της για την αντικατάσταση του μουσικού CD με τη παρουσίαση MiniDisc του SACD ενώ μια τρίτη προσπάθεια της Philips με το DVD Audio είχε την ίδια τύχη. Η Sony θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα 60 άλμπουμ ενώ το κόστος αναμένεται να κυμαίνεται περίπου στα $25 για το κάθε τίτλο. Πηγή: Μεταφρασμένο Δελτίο Τύπου Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2008 από Hal9000
kx5 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Θα πάει άπατο και αυτό... Δεν ήξερα ότι το MiniDisc ήταν αποτυχία. Νόμιζα ότι είχε πουλήσει αρκετά.
gfilippas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Φυσικά και πούλησε αρκετά. Αλλά δεν καθιερώθηκε. Όσο για το Blu-spec CD, πως είσαι τόσο σίγουρος;
iceman79 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Υπενθυμίζουμε ότι η Sony έχει ήδη δύο αποτυχημένες προσπάθειες στο ενεργητικό της για την αντικατάσταση του μουσικού CD με τη παρουσίαση των MiniDisc και SACD ενώ μια τρίτη προσπάθεια της Philips με το DVD Audio είχε την ίδια τύχη. Το MiniDisc ήρθε ώς προσπάθεια αντικατάστασης των αναλογικών κασσετών ήχου και όχι των CD. Τέλος πάντων δεν έχει βαρεθεί η sony με τα πρότυπα?. Γιατί, μας χαλάει το blue-ray με αρχεία ήχου, συμπιεσμένα ή μή, πρέπει να φτιάξει και άλλο πρότυπο? πάλι?
Hal9000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Το MiniDisc ήρθε ώς προσπάθεια αντικατάστασης των αναλογικών κασσετών ήχου και όχι των CD. Σωστότατος
victz Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Το minidisk, μαζι με το DCC προσπαθησαν να αντικαταστησουν την αναλογικη κασσετα. Προσπαθεια που πηγε απατη για το DCC ενω το minidisk χρησιμοποιηται και σημερα.
michael92 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Πιστεύω ότι θα έχει πέρασει αν εμφανίζεται το Track list και τα lyrics στα αρχεία...
million_voices Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 καλα ας κανουν πρωτα κατι με το blu ray που παει απατο και μετα βλεπουμε για το cd
Tuko Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Το Blue ray πάει άπατο;; Πώς το συμπέρανες αυτό; Ίσα-ίσα το αντίθετο...!!
million_voices Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Το Blue ray πάει άπατο;; Πώς το συμπέρανες αυτό; Ίσα-ίσα το αντίθετο...!! ποσες ταινιες εχεις δει στα Video Club?
antonl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Το Blue ray πάει άπατο;; Πώς το συμπέρανες αυτό; Ίσα-ίσα το αντίθετο...!! Blu-ray is dead - heckuva job, Sony! Samsung: Το Blu-ray έχει πέντε χρόνια ζωής ακόμα
Tuko Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Από αυτό το συμπέρανες ;;;; Έχουμε και λέμε: 1 - Τα περισσότερα νέα λαπτοπ έχουν BLUE-RAY DRIVE 2 - Το Playstation 3 πουλάει αρκετά καλά 3 - 100αδες άτομα έχουν ήδη πάρει Full-HD τηλεοράσεις = BLU-RAY 4 - http://www.skroutz.gr/c/35/dvd_movies.html?keyphrase=blue+ray Βγάζει 120 ταινίες μόνο το Skroutz (χωρίς να δούμε άλλα καταστήματα κλπ) 5 - Δε γίνονται οι αλλαγές από τη 1 στιγμή στην άλλη, άλλα έχει ήδη επικρατήσει και θα δεις μέσα στα επόμενα 2 χρόνια τι θα γίνεται.
lordvec Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Από ότι λένε σε άλλα sites, τα blu spec δισκάκια θα παίζουν και σε απλό CD player ως απλά CD. Κάτι μου λέει βέβαια ότι θα είναι και full στα κλειδώματα, τα οποία μετά από κάνα μήνα θα σπάσουν. Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουν τα τζιμάνια ότι το μόνο μέσο που δεν αντιγράφεται με 100% πιστότητα είναι το ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ. Θέλουν να σώσουν τα ευρουλίνια τους; Ας ξαναλανσάρουν το βινύλιο ;-)
antonl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 [...]1 - Τα περισσότερα νέα λαπτοπ έχουν BLUE-RAY DRIVE 2 - Το Playstation 3 πουλάει αρκετά καλά 3 - 100αδες άτομα έχουν ήδη πάρει Full-HD τηλεοράσεις = BLU-RAY 4 - http://www.skroutz.gr/c/35/dvd_movies.html?keyphrase=blue+ray Βγάζει 120 ταινίες μόνο το Skroutz 5 - Δε γίνονται οι αλλαγές από τη 1 στιγμή στην άλλη, άλλα έχει ήδη επικρατήσει και θα δεις μέσα στα επόμενα 2 χρόνια τι θα γίνεται. 1. "Τα περισσότερα" σημαίνει >50%. Από που το έβγαλες εσύ αυτό το συμπέρασμα; 2. Και το Wii. Τι σχέση έχει; 3. Full HD TV = gadget για πολλούς και μόδα της εποχής. Όσους ξέρω να χουν HD-Ready / Full-HD TV απλά την έχουν για να βλέπουν τα (ελληνικά) κανάλια και κανα DVD. 4. Δεν ξέρω κανέναν που να χει αγοράσει κάποιο σχετικό player και προφανώς ούτε κάποιο απ αυτά. Αντίθετα πολλοί έχουν/νοικιάζουν/αγοράζουν τα συνηθισμένα DVD. 5. Ήδη κυκλοφορούν για 2+ χρόνια. Για τα 3,4: ο περίγυρός μου, δεν είναι όλος ο κόσμος αλλά είναι ένα στατιστικό δείγμα.
million_voices Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Sony funboy ε? 1.τι εγινε λεει? 2.so what, για παιχνιδια το παιρνουν οι περισσοτεροι,πολλοι κατοχοι δεν ξερουν καν τι ειναι BR 3.Ναι ο Superman φοραει μπλε,εγω φοραω μπλε => εγω ειμαι ο Superman 4.οι περισσοτερες ειναι επανεκδοσεις παλαιοτερων κυκλοφοριων,πηγαινε δες σε ενα Video Club τι γινεται και ελα να τα πουμε, εκτος βεβαια αν εσυ αγοραζεις τις ταινιες που βλεπεις και μαλιστα απο το net 5.yes surething Υγ εχω PS3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα