SCORPIO777 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Αυτό δεν είναι λύση ο φάκελος θα συνεχίσει να υπάρχει απλά δε θα φαίνεται Βρήκα και αυτό που βοήθησε εμένα για να απαλλαγώ από το φάκελο: http://forums.techarena.in/vista-help/903144.htm ειπα λογικα δεν θα ξαναβγει οχι θα διαγραφει.
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει μια περίπτωση να είναι από τον media player. Αν έβαλες κάποιο τραγούδι ή ταινία να παίξει από τον φάκελο αυτό, μπορεί να τον δέσμευσε κάπου στα playlist και να τον δημιουργεί συνέχεια. Άλλος συνήθεις ύποπτος είναι ο msn (όχι ο Live αλλά ο κλασσικός). Αναφέρω τα παραπάνω γιατί αυτά τρέχουν συνέχεια και είναι συνδεμένα με τα windows. Ένα τελευταίο που μπορείς να δεις, είναι να κάνεις αναζήτηση στη registry για το όνομα του φακέλου. Αν είναι κάπου δηλωμένος, δες αν αναφέρει από ποιο πρόγραμμα και σβήσε την καταχώρηση. Κάνε πριν ένα σημείο ελέγχου για επαναφορά και κανένα registry backup για σιγουριά.
o_magazatoras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει μια περίπτωση να είναι από τον media player.Αν έβαλες κάποιο τραγούδι ή ταινία να παίξει από τον φάκελο αυτό, μπορεί να τον δέσμευσε κάπου στα playlist και να τον δημιουργεί συνέχεια. Άλλος συνήθεις ύποπτος είναι ο msn (όχι ο Live αλλά ο κλασσικός). Αναφέρω τα παραπάνω γιατί αυτά τρέχουν συνέχεια και είναι συνδεμένα με τα windows. Ένα τελευταίο που μπορείς να δεις, είναι να κάνεις αναζήτηση στη registry για το όνομα του φακέλου. Αν είναι κάπου δηλωμένος, δες αν αναφέρει από ποιο πρόγραμμα και σβήσε την καταχώρηση. Κάνε πριν ένα σημείο ελέγχου για επαναφορά και κανένα registry backup για σιγουριά. Μάλλον η δικιά σου εισήγηση/συμβουλή κερδίζει,ιδίως εκεί που αναφέρεσαι στην playlist.Υποθετικά μιλώντας πάντα,μιας και αν υπήρχε TSR δημιουργία folder από άλλα proggies,θα το καταλάβαινα στη λίστα διεργασιών.Ενώ βλέποντας να τρέχουν με υπογραφή Microsoft,τα άφηνα στην ησυχία τους.Συνηγορεί σ' αυτό και η προσπάθειά μου να στρώσω το Media Center,προσπάθεια που άφησα στη μέση,μιας και ξέχασα τι ήθελα να κάνω-lol. Όπως και νάχει,το μπέρδεψα αλλάζοντάς του ονομασία και σύροντάς το στον κάδο,όπου και αναπαύεται έκτοτε κοιμώμενο τον ύπνο τον αιώνιο.... Edit:Είπα εγώ...Αλλά ο κομπιούτορας του Billάκου είχε άλλη άποψη.Μόλις έβαλα να σιγομουρμουρίζει ο Chris Spheeris (μουσική δωματίου-σεροτονινικοί ενισχυτές btw),τσουουουπ το καβλιτζέκι,πρώτο τραπέζι πίστα (τόχα βάλει και desktop-τρομάρα μου...),μπαστακωμένο και άδειο από περιεχόμενο,να με preγελάει,γμτηνασχετιλαμουμεσαγαμω.Κοίταξα που φωλιάζει και κλωσσάει (WMP->Βιβλιοθήκη->Περισσότερες επιλογές->Αντιγραφή Μουσικής από CD/DVD) και το καταχώνιασα στα τάρταρα του απύθμενου βάθους του σκληρού μου,αλλάζοντάς του την επιλογή αποθήκευσής του(ελπίζω να θυμάμαι που το έβαλα,αν και έχω το google+insomnia γι αυτό...),αφου δε δεν ζητάει να φάει,το αφήνω ήσυχο. Thnkz all guyz.
micos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Να σαι καλά ρε συ magazatora. Mε έκανες και γέλασα βραδιάτικα. Ιδίως στο σημείο για πρώτο τραπέζι πίστα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.