Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με update. Βιολί.

Wandex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 2-3 μέρες μου βγαίνει το εικονίδιο για κατέβασμα κάποιων Update. To πατάω συνέχεια, μου τα κατεβάζει υποτίθεται και μετά μου βγαίνει φυσικά το ίδιο εικονίδιο για να τα εγκαταστήσω.

Όμως τελικά αποτυγχάνει την εγκατάσταση. Αλλά πάλι το ίδιο βιολί. Ξανά απο την αρχή. Πάλι υποτίθεται οτί τα κατεβάζει, υποτίθεται ότι τα εγκαθιστεί και ...:-(

Έψαξα για virus-spyware τίποτα. Registry mechanic τιποτα. Καθάρισμα σκουπιδιών(δεν εννοώ τον κάδο) επίσης.

Windows sp2 home. Kaspersky 7.0.1 μήπως κάτι έχει κάνει στο registry;

Τα update είναι τα εξής:

Συγκεντρωτική ενημέρωση ασφαλείας για τον Internet Explorer 6 για Windows XP (KB956390)

Ενημέρωση ασφαλείας για τα Windows XP (KB958644)

Ενημέρωση ασφαλείας για τα Windows XP (KB938464)

Ενημέρωση ασφαλείας για το Outlook Express για τα Windows XP (KB951066)

Ενημέρωση για τα Windows XP (KB952287)

Ενημέρωση για τα Windows XP (KB951072)

Ενημέρωση του CardSpace για τα Windows XP (KB925720) - Φεβρουάριος 2007

Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού των Windows - Οκτώβριος 2008 (KB890830)

Ενημέρωση ασφαλείας για τα Windows XP (KB956841)

Ενημέρωση ασφαλείας για τα Windows XP (KB954211)

Ενημέρωση ασφαλείας για Windows XP (KB950974)

Ενημέρωση ασφαλείας για τα Windows XP (KB957095)

Συγκεντρωτική ενημέρωση ασφαλείας για ActiveX Killbits για Windows XP (KB956391)

Windows Internet Explorer 7 για Windows XP

Ενημέρωση ασφαλείας για τα Windows XP (KB956803)

Ενημέρωση ασφαλείας για τα Windows XP (KB952954)

Windows XP Service Pack 3 (KB936929)

Τι μπορώ να κάνω; Ποιός είναι ο φάκελος που κατεβαίνουν τα Update;

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Κάθε πρόταση επιθυμητή.

Δημοσ.

Ο κατάλογος είναι c:\windows\softwareupdates. Δοκίμασε να μπεις σε safe mode και να του αλλάξεις όνομα π.χ. softwareupdates1 και δες αν γίνονται μετά. Αν όχι κατέβασε το SP3 από αυτό http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=5b33b5a8-5e76-401f-be08-1e1555d4f3d4

και εγκατέστησε το . Το sp3 είναι ουσιαστικά όλα τα updates μεταξύ sp2 και 3

Δημοσ.
Ο κατάλογος είναι c:\windows\softwareupdates. Δοκίμασε να μπεις σε safe mode και να του αλλάξεις όνομα π.χ. softwareupdates1 και δες αν γίνονται μετά.

Σε ευχαριστώ αλλά δεν τον βρήκα τον φάκελο και δεν είναι κρυφός ή του λειτουργικού.

Πάντως κατεβάζω το sp3 να δώ μήπως γίνει κάτι.

Κάποια άλλη ιδέα; Γιατί να γίνεται αυτό; Δεν κατεβαίνουν σωστά ή νομίζει ότι έχει κατεβάσει κάτι απο παλιά και μπερδεύεται;

Δημοσ.

Μπα... δυστυχώς είναι ένα φαινόμενο που παρατηρήτε συχνά. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποια λύση. Ο κατάλογος είναι softwaredistribution τελικά...τα μπουρδούκλωσα

Δημοσ.

Τελικά εγκατέστησα το SP3 μια χαρά. Και είχα εξέλιξη. Τα ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ. :lol:

Μιας όμως που εγκαταστήθηκε μια χαρά έκανα exclude αυτά τα update και επιτέλους σταμάτησε...

guardianx71 μια ερώτηση. Αν σβήσω τα αρχεία που είναι μέσα στο C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download θα γίνει τίποτα; Δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Δυστυχώς πάλι τα ίδια. Είχα ησυχάσει κάποιες μέρες με το exclude αλλά πάλι τώρα τα ίδια. 3 καινούργια update που αρνούνται να γίνουν εγκατάσταση.

Κάποια ιδέα;:cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...