Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός δίσκος lacie

free-s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν δεν κάνω λάθος ο εσωτερικός δίσκος είναι samsung. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάνα lacie καμένο κτλ

Mακάρι

Αν είναι samsung έχω πολύ καλή εμπειρία απο samsung!:mrgreen:

Δημοσ.

Εγώ τον πήρα πριν μια βδομάδα. Το μόνο που με χαλάει είναι οτι δεν έχει διακόπτη για power off και πέρνει ρεύμα 24/7. Και έτσι μια φορά είχα πρόβλημα και έχασα ότι είχε μέσα ο δίσκος. Απο λάθος boot κάτι βλακεία έγινε με τα Windows και μετά μου ζητάγανε να τον κάνω format. Μπορούσα να το διορθώσω με check Disk αλλά επειδή έπαιρνε πολύ ώρα και ότι είχα μέσα ήταν για backup δε το έκανα και απλά format και τα ξαναπέρασα όλα μέσα.

Έχω και την πρώτη σειρά που βγήκαν Lacie και μου φαίνεται πολύ καλός. Μόνο οτι πιά ο παλιός κάνει θόρυβο όταν ανοίγει. Τον έχω και 24/7 σε ένα pc τώρα ανοιχτό να δώ μέχρι πότε θα αντέξει :D

Δημοσ.

Ρευμα όντως πέρνει διαρκώς αλλά ΜΟΝΟ το κουτάκι. Ο δίσκος μέσα ανάβει (και σβήνει) μόνο όταν συνδεθεί και λάβει την εντολή από το usb

Δημοσ.
Ρευμα όντως πέρνει διαρκώς αλλά ΜΟΝΟ το κουτάκι. Ο δίσκος μέσα ανάβει (και σβήνει) μόνο όταν συνδεθεί και λάβει την εντολή από το usb

Ναι σωστό αυτό οταν εκκινεί και σταματά ο δίσκος ακούγεται χαρακτηριστικός ήχος (κλακ κλακ) :).O δισκος ειναι οντως Samsung.Αυτο που με χαλαει ειναι 1ον δεν εχει διακοπτη On/off 2ον δεν υπάρχει κάποιο diagnostic tool από την Lacie για έλεγχο bad sector/cluster κλτ κτλ 3ον Ο δισκος σε αυτο το κουτι δεν υποστιριζει(?) S.M.A.R.T γιατι εβαλα το Hard Disk Sentinel για να δω καποια χαρακτηριστικα του δισκου και δεν μου εβγαλε τιποτα(σε άλλους wd εξωτερικους που εχω ολα κανονικα)

Δημοσ.
Καλημέρα!

Τι γνώμη έχετε για τον συγκεριμένο δίσκο? > http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304065

Είναι καλός?

Εχει γνωστής μάρκας δίσκο μέσα?

Πριν 10 ημέρες τον ξεστόκαρε το Multirama με 39Ε (φυσικά τον τσίμπησα). Αν δεν βιάζεσαι περίμενε λιγάκι μήπως επαναληφθεί το σφάξιμο εκεί ή σε άλλο μαγαζί.

Ναι, ο δίσκος μέσα είναι Samsung. Στο δικό μου τουλάχιστον.

Δημοσ.

Το ότι ο δίσκος δεν έχει on-off είναι τέλειο, εφόσον κάνει κάτι που δεν κάνουν οι άλλοι:

Σβήνει ο δίσκος όταν τον κάνεις "safely remove"

Δεν το έχω ξαναδεί σε HD case αυτό.

edit: στη δουλειά συνάδελφοι χτυπήσαμε 6 κομμάτια από multirama

Δημοσ.
Το ότι ο δίσκος δεν έχει on-off είναι τέλειο, εφόσον κάνει κάτι που δεν κάνουν οι άλλοι:

Σβήνει ο δίσκος όταν τον κάνεις "safely remove"

Δεν το έχω ξαναδεί σε HD case αυτό.

Και οι καινουριοι WD το έχουν αυτό το χαρακτηριστικό.Ο Essential πχ που εχω οταν κλεινει ο υπολογιστης κλεινει κι αυτος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...