free-s Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα! Τι γνώμη έχετε για τον συγκεριμένο δίσκο? > http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304065 Είναι καλός? Εχει γνωστής μάρκας δίσκο μέσα?
guardianx71 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος ο εσωτερικός δίσκος είναι samsung. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάνα lacie καμένο κτλ
free-s Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος ο εσωτερικός δίσκος είναι samsung. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάνα lacie καμένο κτλ Mακάρι Αν είναι samsung έχω πολύ καλή εμπειρία απο samsung!
SwAToNeR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Εγώ τον πήρα πριν μια βδομάδα. Το μόνο που με χαλάει είναι οτι δεν έχει διακόπτη για power off και πέρνει ρεύμα 24/7. Και έτσι μια φορά είχα πρόβλημα και έχασα ότι είχε μέσα ο δίσκος. Απο λάθος boot κάτι βλακεία έγινε με τα Windows και μετά μου ζητάγανε να τον κάνω format. Μπορούσα να το διορθώσω με check Disk αλλά επειδή έπαιρνε πολύ ώρα και ότι είχα μέσα ήταν για backup δε το έκανα και απλά format και τα ξαναπέρασα όλα μέσα. Έχω και την πρώτη σειρά που βγήκαν Lacie και μου φαίνεται πολύ καλός. Μόνο οτι πιά ο παλιός κάνει θόρυβο όταν ανοίγει. Τον έχω και 24/7 σε ένα pc τώρα ανοιχτό να δώ μέχρι πότε θα αντέξει
guardianx71 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Ρευμα όντως πέρνει διαρκώς αλλά ΜΟΝΟ το κουτάκι. Ο δίσκος μέσα ανάβει (και σβήνει) μόνο όταν συνδεθεί και λάβει την εντολή από το usb
stefanos_79 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Ρευμα όντως πέρνει διαρκώς αλλά ΜΟΝΟ το κουτάκι. Ο δίσκος μέσα ανάβει (και σβήνει) μόνο όταν συνδεθεί και λάβει την εντολή από το usb Ναι σωστό αυτό οταν εκκινεί και σταματά ο δίσκος ακούγεται χαρακτηριστικός ήχος (κλακ κλακ) .O δισκος ειναι οντως Samsung.Αυτο που με χαλαει ειναι 1ον δεν εχει διακοπτη On/off 2ον δεν υπάρχει κάποιο diagnostic tool από την Lacie για έλεγχο bad sector/cluster κλτ κτλ 3ον Ο δισκος σε αυτο το κουτι δεν υποστιριζει(?) S.M.A.R.T γιατι εβαλα το Hard Disk Sentinel για να δω καποια χαρακτηριστικα του δισκου και δεν μου εβγαλε τιποτα(σε άλλους wd εξωτερικους που εχω ολα κανονικα)
arxaggelos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα!Τι γνώμη έχετε για τον συγκεριμένο δίσκο? > http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304065 Είναι καλός? Εχει γνωστής μάρκας δίσκο μέσα? Πριν 10 ημέρες τον ξεστόκαρε το Multirama με 39Ε (φυσικά τον τσίμπησα). Αν δεν βιάζεσαι περίμενε λιγάκι μήπως επαναληφθεί το σφάξιμο εκεί ή σε άλλο μαγαζί. Ναι, ο δίσκος μέσα είναι Samsung. Στο δικό μου τουλάχιστον.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Σιγουρα της Samsung? Για δωσε το SN του δισκου... Γιατι Lacie ηξερα οτι ειχαν μεσα Seagate.
stefanos_79 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Και εγω απο την web προσφορα του Multirama(39Ευρω) τον πηρα και εχει μεσα Samsung HD502IJ δισκο.
SwAToNeR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Νομίζω οι περισσότεροι εδω μέσα απο multirama τον πήραμε xexexe
dimitris__ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Το ότι ο δίσκος δεν έχει on-off είναι τέλειο, εφόσον κάνει κάτι που δεν κάνουν οι άλλοι: Σβήνει ο δίσκος όταν τον κάνεις "safely remove" Δεν το έχω ξαναδεί σε HD case αυτό. edit: στη δουλειά συνάδελφοι χτυπήσαμε 6 κομμάτια από multirama
stefanos_79 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Το ότι ο δίσκος δεν έχει on-off είναι τέλειο, εφόσον κάνει κάτι που δεν κάνουν οι άλλοι: Σβήνει ο δίσκος όταν τον κάνεις "safely remove" Δεν το έχω ξαναδεί σε HD case αυτό. Και οι καινουριοι WD το έχουν αυτό το χαρακτηριστικό.Ο Essential πχ που εχω οταν κλεινει ο υπολογιστης κλεινει κι αυτος
giorgos147 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 εγώ έχω αυτόν που επίσης ανοίγει και κλείνει με το pc
free-s Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Aπο το serial-nu ξέρετε ότι έχει sumsung? Γιατί το κουτί δεν φένεται να ανοίγει ούτε βίδες ούτε τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.