Nikoletitsa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας παιδιά. Είμαι φοιτήτρια και μου έχει ανατεθεί ένα project σε unix με το εξής θέμα: "Το project αυτό συνίσταται στην κατασκευή ενός προγράμματος σεναρίου κελύφους, που θα παίζει τον ρόλο ενός ημερολογιακού σημειωματάριου. Θα μπορεί να εμφανίζει την σημερινή ημερομηνία, τον μήνα, το έτος και την ημέρα της εβδομάδας ( Στα ελληνικά). Ο χρήστης θα μπορεί να μετακινηθεί σε προηγούμενες και σε επόμενες ημερομηνίες η να πάει σε συγκεκριμένη ημερομηνία απ’ ευθείας. Θα μπορεί να βλέπει συγκεντρωτικά το ημερολόγιο ενός μήνα που θα επιλέγει ο ίδιος όπου θα φαίνονται οι ημέρες του μήνα ανά εβδομάδα. Επίσης ο χρήστης θα μπορεί να καταχωρεί σημειώσεις, με σημείωση της ώρας για οποιαδήποτε ημέρα θελήσει. Οι σημειώσεις θα τηρούνται σε αρχείο και θα μπορούν να εμφανίζονται όταν ο χρήστης πάει στην ημέρα της σημείωσης. Ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει η και να αλλάζει τις σημειώσεις οποιασδήποτε ημέρας. " Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε! Είμαι λίγο άσχετη με το αντικείμενο κι έτσι πήρα την απόφαση να ρωτ'ησω εσάς..Σας ευχαριστώ όλους υπερβολικά//:cool::-)
Nikoletitsa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Εννόω να μου δώσετε τα φώτα σας (καποιον κώδικα μήπως..???) και κάποιες βάσεις για αρχή.. Σύγγνωμη αν γίνομαι κουραστική αλλά πρέπει να παραδώσω την εργασία για να περάσω το μάθημα και είμαι άσχετη από αυτά και κάποιος πρέπει να με βοηθήσει...
georgemarios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 αν εισαι ασχετη οπως λες, δε θες βοηθεια αλλα να σου γραψει καποιος αλλος την εργασια σου. ξερεις καποια γλωσσα προγραμματισμου? Εστω και λιγο? Σας εχει δωσει ο καθηγητης καποια παραδειγματα?
Red_Phantom Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Εναλλακτικά μπορείς να ξαναπαρακολουθήσεις το Προγραμμματισμός I
Nikoletitsa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μα δεν είναι ρε παιδιά C++ είναι σε UNIX!!! και δεν ξέρω καθόλου ούτε μπορώ να βοηθηθώ απότην σχολή! Αν κάποιος μπορούσε να γράψει κάποιον κώδικα ώστε να τον παρουσιάσω θα ήμουν ευγώμων..
afnman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Θες σε shell script δηλαδη; omg... Εχεις κανενα βιβλιο "Το περιβάλλον προγραμματισμού UNIX" ? Eίναι η Βίβλος για το Unix. Παραύτα δεν μπορω να βοηθησω δεν θυμαμαι τιποτα περι unix shell.
Blondeamon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 nikoletitsa για κάνα βαγγέλη σε κόβω που λές για να βρώ κάναν λιγούρη nerd να μου λύσει καμιά άσκηση.
ippo00 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 nikoletitsa για κάνα βαγγέλη σε κόβω που λές για να βρώ κάναν λιγούρη nerd να μου λύσει καμιά άσκηση. Βασικά δεν γράφεις γραμμή κώδικα πρίν σου κάτσει. Και δεν γραφεις γραμμή κωδικα ακόμα και αν σου κάτσει.
we_will_rise Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 nikoletitsa για κάνα βαγγέλη σε κόβω που λές για να βρώ κάναν λιγούρη nerd να μου λύσει καμιά άσκηση. Φίλε πέφτεις έξω, μια χαρά Νικολέτα είναι, και κάθεται δίπλα μου στο συγκεκριμένο μάθημα... @Nikoletitsa Ρε συ, δεν ντρέπεσαι ;; Εγώ που έχω το 5 τι θα κάνω δηλαδή ;; Όπως είπαν τα παιδιά να πας στην βιβλιοθήκη και να πάρεις το: Περιβάλλον Προγραμματισμού UNIX. Θα σε βοηθήσει πολύ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.