TrObAs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα , από καιρό τώρα ήθελα να αγοράσω ένα iphone δεν με απασχολεί καινούργιο ή παλιό αφού για GPS έχω άλλη συσκευή και το 3g δεν το χρειάζομαι. Το θέμα είναι αν μπορώ να το βρώ από Ebay ή από κάπου αλλού σε μια καλή τιμή και να είναι ανοικτό και για τα ελληνικά δίκτυα. Εχω διαβάσει στο forum κάποια πράγματα αλλά δεν έχω καταλάβει και τα πάντα.(π.χ. κάποια τα πουλούν ως συσκευές που σπάνε αλλά στην ουσία δεν γίνεται και άλλες τέτοιες λεπτομέριες) Ευχαριστώ και περιμένω την βοήθειά σας.
manolaskakis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Καινουριο δυσκολα.. Παρτο απο αγγελιες απο καποιον Ελλαδα σε καλη κατασταση.. Αλλα το καινουριο ειναι αλλιως πως να το κανουμε.. Για σκεψου το
TrObAs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Εχεις δικιο αλλα με τις τιμές που το δίνουν όλοι μου φαίνεται υπερβολικό , αλλά έλα που κατι σε κάνει να θέλεις να το δοκιμάσεις.....Δεν ξέρω θα δω αν ισχύει αυτό που διάβασα ότι μπορεί να το δίνει και η wind ισως το αγοράσω από εκεί!
iced Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Αν βρεις το παλιο σε καλη κατασταση και με 300 (8Giga) -350 (16Giga) για μενα παρτο. Προσωπικα για μενα ειναι πιο μαγκικο και μουρατο επειδη δεν κυκλοφορει
mikelamar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δοκιμασε ebay αγγλικο & αμερικανικο, εκει σιγουρα θα βρεις...
TrObAs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Πρεπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο μην πάρω κανενα που δεν ξεκλειδώνει?
iced Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Για εμενα να αποφυγεις το ebay για αρχη. Οσο εψαξα καποια στιγμη για μεταχειρισμενο ηταν ολα σε κακη κατασταση, δεν τα προσεχουν εκει τα κινητα. (Ισως ειχα και εγω μεγαλες απαιτησεις) Το χειροτερο εδω ηταν το μεσσαιο εκει. Βεβαια παρχουν και καλες ευκαιριες... Για μενα να το παρεις απο καποιον απο εδω... Τσεκαρε και αυτο Ειδα χθες αλλα δεν βρηκα κατι, τσεκαρε και εσυ μηπως βρεις κατι αλλη στιγμη Περα απο το εμφανισιακο, καλο ειναι να δουλεψεις το κινητο ωστε να δεις την κατασταση της οθονης και να παρεις ενα συντομο τηλεφωνημα να δεις αν λειτουργει καλα ακουστικο-μικροφωνο. Απο καποιο χτυπημα μπορει να μην λειτουργει κατι σωστα απο αυτα..
TrObAs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Ενταξει θα ρίξω μια ματιά αλλά αν δω τα σκούρα ίσως να το αγορασω καινούργιο από την WIND!
dp@pa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Για εμενα να αποφυγεις το ebay για αρχη. Οσο εψαξα καποια στιγμη για μεταχειρισμενο ηταν ολα σε κακη κατασταση, δεν τα προσεχουν εκει τα κινητα. (Ισως ειχα και εγω μεγαλες απαιτησεις) Το χειροτερο εδω ηταν το μεσσαιο εκει. Βεβαια παρχουν και καλες ευκαιριες... Για μενα να το παρεις απο καποιον απο εδω... Τσεκαρε και αυτο Ειδα χθες αλλα δεν βρηκα κατι, τσεκαρε και εσυ μηπως βρεις κατι αλλη στιγμη Περα απο το εμφανισιακο, καλο ειναι να δουλεψεις το κινητο ωστε να δεις την κατασταση της οθονης και να παρεις ενα συντομο τηλεφωνημα να δεις αν λειτουργει καλα ακουστικο-μικροφωνο. Απο καποιο χτυπημα μπορει να μην λειτουργει κατι σωστα απο αυτα.. εγω φετος που παραγγειλα το iphone το πρωτο, το πηρα απο EBAY κανονικα. Στο ebay, εχεις επιλογες αν θελεις μεταχειρισμενο, η καινουργιο. Ψαξε καλα τον πωλητη που θα το αγωρασεις να εισαι σιγουρος πως ειναι σωστος με τις παραγγελιες σου, δεν υπαρχει φωβος να μην το λαβης. Εγω το ειχα παραγγειλη απο Αμερικη, με bid..στα 500 δολλαρια, τωρα σιγουρα το πρωτο βερσιον ειναι πολυ ποιο φτηνο!
karas12 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 δοκίμασε και το εμαρκετ ίσως βρεις κάτι και εκεί
rodin002 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Ενταξει θα ρίξω μια ματιά αλλά αν δω τα σκούρα ίσως να το αγορασω καινούργιο από την WIND! Το δίνει και η WIND τώρα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.