jojos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Ο αδερφος μου μετακόμισε στην εν λόγω περιοχή και θέλει να κανει αίτηση για double play (εκτός πΟΤΕ). ΤΟν ενδιαφέρει adsl με τηλέφωνο χωρίς απεριοριστες κλησεις (ώστε να μην ειναι ακριβω το πακέτο) Είδα ότι όλες οι εταιρείες προσφέρουν σύνδεση μέσω του ιδιόκτητου δικτύου τους.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιο μέλος απο την περιοχή γνωρίζει ποια εταιρεία εχει την καλύτερη απόδοση (ξέρω ότι παίζει ρόλο βέβαια και η απόσταση απο το dslam αλλα γενικά ρωτάω)όπως επίσης και ποια κάνει πιο γρήγορα την σύνδεση από την ημέρα της αίτησης.Ευχαριστώ. Edit:Από οτι ειδα η forthnet και η tellas δινουν τετοιο προγραμμα 24.9 και 22.9 αντίστοιχα με την tellas να μην χρεωνει εξτρα εξοδα για την εγκατάσταση -ενεργοποίηση της γραμμης (ο αδερφος δεν εχει γραμμη εκανε διακοπη ο προηγούμενος)
shatzi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 βάλε Forthnet για μένα είναι η καλύτερη από ολες τις άλλες στον χώρο..... Αλλά γιατί υπάρχει και ενα αλλά... αλλά να σε ενημερώσω πως ειναι και θέμα τύχης να σου κάτσει καλά η σύνδεση και οταν λεω να σου κάτσει ενοω να σε συνδέσουν γρήγορα, χωρίς προβλήματα, αλλα και να εχεισ και αξιόπιστες ταχύτητές. Εχω ακούσει ατομα να λενε τα καλιτερα για τον οποιοδήποτε παροχο, αλλα και αλλα ατομα που να λενε τα χειρότερα... Οσο το ψάχνεις άκρη δεν θα βγάλεις
vangelis1602 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 βάλε Forthnet για μένα είναι η καλύτερη από ολες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.