Προς το περιεχόμενο

MSI WIND U100 vs LG X110-L.A711HS

valemon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πολυ μικρη η διαφορα. Αν αναλογιστεις οτι το Πλαισιο το δινει και με 12 ατοκες.

Ναι δεν έχεις άδικο, αλλά δυστυχώς δεν το εμπιστεύομαι το ΠΛΑΙΣΙΟ εδώ και αρκετό καιρο. Άσε για το Service του!

Οπότε προτιμώ την προσωπική επαφή με κάποιον που δείχνει να ενδιαφέρεται για μένα και να με υποστηρίξει σε ότι χρειαστώ! ;-)

Anyway, "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα"! :-)

Δημοσ.
To lg παίρνει αναβάθμιση μνήμης???

Ναι παίρνει! Όπως και τα άλλα netbooks φτάνει μέχρι 2GB σύνολο.

Δημοσ.

STAKIS

Καθώς υπάρχει μεγάλη σύγχυση με το εν λόγω νετμπουκ της LG, ήθελα να σε ρωτήσω αν και πώς το λες με τόση σιγουριά...Γιατί η αλήθεια είναι ότι κι εγώ περιμένω πώς και πώς να μάθω τελικά πού κείται η αλήθεια!!!B):cool:B)

Δημοσ.

Εγω απ'οτι έχω διαβάσει έχει μονο ενα σλοτ για μνήμη. Οπότε για να γίνει αναβάθμιση πρέπει να βγει εντελώς το ένα ντιμάκι για να μπει το 2αρι.

Δημοσ.
MSI WIND U100,το έχω κι εγώ και φυσάει,επίσης άνετα πιάνει τα 1.92GHZ με την αναβάθμιση του ΒΙOS ;)

Aπ'οτι ακουω το LG ειναι στην ουσια το MSI, και πιστευω οτι ισως μπορει να ταιριαζει το

ΒΙΟS του MSI.

Exω το LG εδω και μια εβδομαδα και τρεχω Mac OS Leopard 10.5.5

To μονο που δε παιζει ειναι η ασυρματη καρτα δικτυου RTL8187SE αλλα

εχει δεσμευτει η Realtec οτι θα εχει drivers μεσα στο Δεκεμβρη.

Δημοσ.
Εγω απ'οτι έχω διαβάσει έχει μονο ενα σλοτ για μνήμη. Οπότε για να γίνει αναβάθμιση πρέπει να βγει εντελώς το ένα ντιμάκι για να μπει το 2αρι.

εγω αυτο που διαβασα με μεγαλη μου απογοητευση αποπολλους που αγορασαν το lg ειναι πως δεν ειναι το μοντελο που κυκλοφορει στο εξωτερικο αλλα μια πετσοκομμενη εκδοση που δεν αναβαθμιζει την μνημη ραμ καθως δεν εχει καν σλοτ αλλα το 1 γιγα ειναι πανω στην μητρικη και επισης δεν εχει 3g.

αυτα ομως απο οτι διαβασα απο χρηστες στο ιντερνετ

edit:

απο την επισημη ιστοσελιδα http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=040429&categoryId=040429&parentId=0404&modelCodeDisplay=X110-LA711HS&model=NOTHING

Λειτουργικό Σύστημα

Αυθεντικά Windows® XP Home

Chipset

Mobile Intel®945 GSE Express Chipset

Μνήμη

1GB (DDR2 533MHz, Embedded single channel)

Intel® Turbo Memory

None

Οθόνη

10" WSVGA LED(Hannstar)

Κάρτα Γραφικών

Intel® GMA 950

Σκληρός Δίσκος

160GB (2.5" SATA )

Οπτική Συσκευή

None

Επικοινωνία

Ασύρματη

Intel® 802.11b/g

WLAN Κεραία

Dual Quad-band Antenna

Modem

None

LAN

10/100MB Ethernet

Bluetooth

None

TV-Tuner

None

3G

None

Webcam

LG Smart Cam(1.3M Pixel)

Ήχος

SRS WOW HD, SRS TruSurround XT,Stereo Speakers (2W/ch)

Ασφάλεια

HDD Security, Kensington Lock

Συσκευές Εισόδου Δεδομένων

Πληκτρολόγιο

82 keys

Pointing Device

Touchpad with Scroll Function

Θύρα Επέκτασης

Θύρα Κάρτας Πολυμέσων

4-in-1 (SD, MMC, MS, MS pro)

PC Card Slot

None

Θύρα Εισόδου/Εξόδου

3xUSB, VGA, RJ45, Mic-in, HP-out

Μπαταρία

3Cell(Li-Ion), 6Cell(Li-Ion, Optional)

Φορτιστής Ρεύματος

65W

Προγράμματα

Προεγκατεστημένα

IP Operator, LG Magnifier, Cyberink YouCam, SRS Trusurroun HD, , Norton Anti-virus, Connection manager(3G only)

CD/DVD

LG Recovery CD, DVD, HSPA Installation CD (3G only)

Βάση Επέκτασης Θυρών

None

Διαστάσεις (ΠxΒxY)

261.8 x 180 x 19~31 mm

Βάρος

1.19kg (with a standard battery)

Εγγύηση

0 pixel, 2 years on-site, online remote support

Επεξεργαστής

Intel® Atom™ Processor N270, 1.6GHz, 533MHz FSB, 512KB L2 Cache

Δημοσ.

Δεν παιρνει αναβαθμιση μνημης. Δεν υπαρχει καν Slot ωστε να βγαλεις το 1Gb και να βαλεις 2Gb.

To εχω λυσει και εχω βγαλει φωτογραφιες.

Δωστε μου ενα url να τις ανεβασω pliz..

Θελω να ξερω ομως μιας και ειναι κλωνος του Msi Wind αν μπορει να μπει το

Bios του Msi 1.09 στο LG X110.

To εχω κατεβασει εχω κανει ενα παλιο Usb Stick dos bootable και περιμενω...

Δημοσ.

44933b7a4b7cb0.jpg

δεν έχει bt/3g και σλοτ για επιπλέον μνήμη. στο wind δεν έβγαζες το ένα και έβαζες 2, το 1gb είναι έτσι κι αλλιώς ενσωματομένο στο pcb... απλά είχε και ένα άδειο sodimm slot...

Δημοσ.

Λιγο απατη μου μυριζει εν μερη. Αλλιως το παρουσιασαν στις ημερες αναμονης και αλλο τελικα εφεραν/λανσαρισαν στην Ελληνικη αγορα.

Δημοσ.

Tι θερμοκρασια σας ανεβαζει το LG X110 γιατι το δικο μου ζεματαει απο κατω το πλαστικο

με HWMonitor μου δινει κατι 95ρια

Δημοσ.

επισης δεν εχει 3g...

ΤΙ Εννοειται?Δηλαδη δεν μπορουμε να παρουμε απο εκεινα τα stickakia USB με την SIM μεσα?απλα δεν υπαρχει υποδοχη πανω στο laptop γοα να γλυτωνουμε χωρο?

ενταξει παντως αν ειναι αυτο δεν ειναι και τοσο τραγικο!

οσο για την μνημη και τα XP

εγω τα ετρεχα σε DIMM ( DDR1 256mb )

Tα ΧΡ και πηγαιναν τρενο..οποτε ηρεμιστε ρε παιδια!

Δημοσ.
εγω αυτο που διαβασα με μεγαλη μου απογοητευση αποπολλους που αγορασαν το lg ειναι πως δεν ειναι το μοντελο που κυκλοφορει στο εξωτερικο αλλα μια πετσοκομμενη εκδοση που δεν αναβαθμιζει την μνημη ραμ καθως δεν εχει καν σλοτ αλλα το 1 γιγα ειναι πανω στην μητρικη και επισης δεν εχει 3g.

αυτα ομως απο οτι διαβασα απο χρηστες στο ιντερνετ

edit:

απο την επισημη ιστοσελιδα http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=040429&categoryId=040429&parentId=0404&modelCodeDisplay=X110-LA711HS&model=NOTHING

γιατι 6Cell(Li-Ion, Optional) ? Κ πως μπορουμε να βρουμε την 6Cell μπαταρια?Ξερει κανεις ποση αυτονομια εχει?

Δημοσ.

αν κρινω απο τα ασους που εχουν λογικα πανω κατω τις ιδιες ενεργειακες απαιτησεις, με μια μπαταρια 6 κελιων εχεις πανω απο 3 ωρες σε φουλ λειτουργια, ενω αν μειωσεις φωτεινοτητα οθονης και ριξεις την συχνοτητα του επεξεργαστη ακομα και με ενεργοποιημενο το ασυρματο ξεπερνας τις 6 ωρες

Δημοσ.
αν κρινω απο τα ασους που εχουν λογικα πανω κατω τις ιδιες ενεργειακες απαιτησεις, με μια μπαταρια 6 κελιων εχεις πανω απο 3 ωρες σε φουλ λειτουργια, ενω αν μειωσεις φωτεινοτητα οθονης και ριξεις την συχνοτητα του επεξεργαστη ακομα και με ενεργοποιημενο το ασυρματο ξεπερνας τις 6 ωρες

Αυτό είναι ίσως ο βασικότερος λόγος που προτίμησα το asus 1000H.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...