StAkIS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Πολυ μικρη η διαφορα. Αν αναλογιστεις οτι το Πλαισιο το δινει και με 12 ατοκες. Ναι δεν έχεις άδικο, αλλά δυστυχώς δεν το εμπιστεύομαι το ΠΛΑΙΣΙΟ εδώ και αρκετό καιρο. Άσε για το Service του! Οπότε προτιμώ την προσωπική επαφή με κάποιον που δείχνει να ενδιαφέρεται για μένα και να με υποστηρίξει σε ότι χρειαστώ! ;-) Anyway, "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα"!
StAkIS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 To lg παίρνει αναβάθμιση μνήμης??? Ναι παίρνει! Όπως και τα άλλα netbooks φτάνει μέχρι 2GB σύνολο.
SOWHAT Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 STAKIS Καθώς υπάρχει μεγάλη σύγχυση με το εν λόγω νετμπουκ της LG, ήθελα να σε ρωτήσω αν και πώς το λες με τόση σιγουριά...Γιατί η αλήθεια είναι ότι κι εγώ περιμένω πώς και πώς να μάθω τελικά πού κείται η αλήθεια!!!:cool:
vaso7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Εγω απ'οτι έχω διαβάσει έχει μονο ενα σλοτ για μνήμη. Οπότε για να γίνει αναβάθμιση πρέπει να βγει εντελώς το ένα ντιμάκι για να μπει το 2αρι.
eski Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 MSI WIND U100,το έχω κι εγώ και φυσάει,επίσης άνετα πιάνει τα 1.92GHZ με την αναβάθμιση του ΒΙOS Aπ'οτι ακουω το LG ειναι στην ουσια το MSI, και πιστευω οτι ισως μπορει να ταιριαζει το ΒΙΟS του MSI. Exω το LG εδω και μια εβδομαδα και τρεχω Mac OS Leopard 10.5.5 To μονο που δε παιζει ειναι η ασυρματη καρτα δικτυου RTL8187SE αλλα εχει δεσμευτει η Realtec οτι θα εχει drivers μεσα στο Δεκεμβρη.
basilis5 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Εγω απ'οτι έχω διαβάσει έχει μονο ενα σλοτ για μνήμη. Οπότε για να γίνει αναβάθμιση πρέπει να βγει εντελώς το ένα ντιμάκι για να μπει το 2αρι. εγω αυτο που διαβασα με μεγαλη μου απογοητευση αποπολλους που αγορασαν το lg ειναι πως δεν ειναι το μοντελο που κυκλοφορει στο εξωτερικο αλλα μια πετσοκομμενη εκδοση που δεν αναβαθμιζει την μνημη ραμ καθως δεν εχει καν σλοτ αλλα το 1 γιγα ειναι πανω στην μητρικη και επισης δεν εχει 3g. αυτα ομως απο οτι διαβασα απο χρηστες στο ιντερνετ edit: απο την επισημη ιστοσελιδα http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=040429&categoryId=040429&parentId=0404&modelCodeDisplay=X110-LA711HS&model=NOTHING Λειτουργικό Σύστημα Αυθεντικά Windows® XP Home Chipset Mobile Intel®945 GSE Express Chipset Μνήμη 1GB (DDR2 533MHz, Embedded single channel) Intel® Turbo Memory None Οθόνη 10" WSVGA LED(Hannstar) Κάρτα Γραφικών Intel® GMA 950 Σκληρός Δίσκος 160GB (2.5" SATA ) Οπτική Συσκευή None Επικοινωνία Ασύρματη Intel® 802.11b/g WLAN Κεραία Dual Quad-band Antenna Modem None LAN 10/100MB Ethernet Bluetooth None TV-Tuner None 3G None Webcam LG Smart Cam(1.3M Pixel) Ήχος SRS WOW HD, SRS TruSurround XT,Stereo Speakers (2W/ch) Ασφάλεια HDD Security, Kensington Lock Συσκευές Εισόδου Δεδομένων Πληκτρολόγιο 82 keys Pointing Device Touchpad with Scroll Function Θύρα Επέκτασης Θύρα Κάρτας Πολυμέσων 4-in-1 (SD, MMC, MS, MS pro) PC Card Slot None Θύρα Εισόδου/Εξόδου 3xUSB, VGA, RJ45, Mic-in, HP-out Μπαταρία 3Cell(Li-Ion), 6Cell(Li-Ion, Optional) Φορτιστής Ρεύματος 65W Προγράμματα Προεγκατεστημένα IP Operator, LG Magnifier, Cyberink YouCam, SRS Trusurroun HD, , Norton Anti-virus, Connection manager(3G only) CD/DVD LG Recovery CD, DVD, HSPA Installation CD (3G only) Βάση Επέκτασης Θυρών None Διαστάσεις (ΠxΒxY) 261.8 x 180 x 19~31 mm Βάρος 1.19kg (with a standard battery) Εγγύηση 0 pixel, 2 years on-site, online remote support Επεξεργαστής Intel® Atom™ Processor N270, 1.6GHz, 533MHz FSB, 512KB L2 Cache
eski Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δεν παιρνει αναβαθμιση μνημης. Δεν υπαρχει καν Slot ωστε να βγαλεις το 1Gb και να βαλεις 2Gb. To εχω λυσει και εχω βγαλει φωτογραφιες. Δωστε μου ενα url να τις ανεβασω pliz.. Θελω να ξερω ομως μιας και ειναι κλωνος του Msi Wind αν μπορει να μπει το Bios του Msi 1.09 στο LG X110. To εχω κατεβασει εχω κανει ενα παλιο Usb Stick dos bootable και περιμενω...
voudas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 δεν έχει bt/3g και σλοτ για επιπλέον μνήμη. στο wind δεν έβγαζες το ένα και έβαζες 2, το 1gb είναι έτσι κι αλλιώς ενσωματομένο στο pcb... απλά είχε και ένα άδειο sodimm slot...
greekparot Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Λιγο απατη μου μυριζει εν μερη. Αλλιως το παρουσιασαν στις ημερες αναμονης και αλλο τελικα εφεραν/λανσαρισαν στην Ελληνικη αγορα.
eski Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Tι θερμοκρασια σας ανεβαζει το LG X110 γιατι το δικο μου ζεματαει απο κατω το πλαστικο με HWMonitor μου δινει κατι 95ρια
koulouri Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 επισης δεν εχει 3g... ΤΙ Εννοειται?Δηλαδη δεν μπορουμε να παρουμε απο εκεινα τα stickakia USB με την SIM μεσα?απλα δεν υπαρχει υποδοχη πανω στο laptop γοα να γλυτωνουμε χωρο? ενταξει παντως αν ειναι αυτο δεν ειναι και τοσο τραγικο! οσο για την μνημη και τα XP εγω τα ετρεχα σε DIMM ( DDR1 256mb ) Tα ΧΡ και πηγαιναν τρενο..οποτε ηρεμιστε ρε παιδια!
tweety_p Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 εγω αυτο που διαβασα με μεγαλη μου απογοητευση αποπολλους που αγορασαν το lg ειναι πως δεν ειναι το μοντελο που κυκλοφορει στο εξωτερικο αλλα μια πετσοκομμενη εκδοση που δεν αναβαθμιζει την μνημη ραμ καθως δεν εχει καν σλοτ αλλα το 1 γιγα ειναι πανω στην μητρικη και επισης δεν εχει 3g.αυτα ομως απο οτι διαβασα απο χρηστες στο ιντερνετ edit: απο την επισημη ιστοσελιδα http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=040429&categoryId=040429&parentId=0404&modelCodeDisplay=X110-LA711HS&model=NOTHING γιατι 6Cell(Li-Ion, Optional) ? Κ πως μπορουμε να βρουμε την 6Cell μπαταρια?Ξερει κανεις ποση αυτονομια εχει?
basilis5 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 αν κρινω απο τα ασους που εχουν λογικα πανω κατω τις ιδιες ενεργειακες απαιτησεις, με μια μπαταρια 6 κελιων εχεις πανω απο 3 ωρες σε φουλ λειτουργια, ενω αν μειωσεις φωτεινοτητα οθονης και ριξεις την συχνοτητα του επεξεργαστη ακομα και με ενεργοποιημενο το ασυρματο ξεπερνας τις 6 ωρες
valemon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 αν κρινω απο τα ασους που εχουν λογικα πανω κατω τις ιδιες ενεργειακες απαιτησεις, με μια μπαταρια 6 κελιων εχεις πανω απο 3 ωρες σε φουλ λειτουργια, ενω αν μειωσεις φωτεινοτητα οθονης και ριξεις την συχνοτητα του επεξεργαστη ακομα και με ενεργοποιημενο το ασυρματο ξεπερνας τις 6 ωρες Αυτό είναι ίσως ο βασικότερος λόγος που προτίμησα το asus 1000H.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.