Προς το περιεχόμενο

Περίεργο πρόβλημα στα Vista!

Eneekay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

ενώ το Aero είναι κανονικά ενεργοποιημένο και όλα λειτουργούν φυσιολογικά, η Taskbar των windows δεν φαίνεται διάφανη και μόνο η Taskbar.

Καμμία ιδέα για να το λύσω? Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να το προκάλεσε κ δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάποια αλλαγή πρόσφατα που μπορεί να ξεκίνησε το πρόβλημα.

Θα μπορέσω να σας απαντήσω αύριο το μεσημέρι - για όσους ρωτήσουν κάτι.

Δημοσ.

μμμμ δοκίμασε μια φωτεινή κάτω ταπετσαρία με γραμμές ώστε η διαφάνεια να είναι πιο εμφανείς. Μετά δες στης ρυθμίσεις (aero, χρώματα κτλ) και παίξε λίγο εκεί. Στην τελική βγάλε το aero και ξαναβγάλτο. Εάν σκεφτώ κάτι άλλο θα το γράψω. Δες οστώσο με άλλες ταπετσαρίες και πες μας.

Δημοσ.

να βγει το aero εκτος λειτουργιας συνηθιζεται με τη χρηση καποιου προγραμματος που χρησιμοποιεις, τωρα αν συμβαινει αυτο μονο στην taskbar και ολα τα αλλα ειναι οκ δεν ξερω γιατι δεν το εχω αντιμετωπισει μεχρι στιγμης

Δημοσ.

Καλησπέρα! Παιδιά όχι, έχω άσπρη ταπετσαρία. Έχω ήδη δοκιμάσει να βάλω ως θέμα το Basic κ το απλό (98 στυλ) κ μετά πάλι το Aero κ δεν έχει διαφορά. Τσέκαρα τις ρυθμίσεις τις taskbar, πείραξα διάφορα κ δεν άλλαξε κάτι. Επίσης δεν τρέχω κανένα πρόγραμμα πχ tweak ή ρυθμίσεων θεμάτων κτλ.

Δημοσ.

υπάρχει ένα ενδεχόμενο να αλλάζει το visual style των vista επειδή τρέχεις κάποιο πρόγραμμα που δεν είναι απολύτως συμβατό με τα vista. και για αυτό πολλές φορές κάνουν disable απο μόνα τους τα windows το aero..

Δημοσ.

Μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο επειδή το υπόλοιπο Aero τρέχει κανονικά. Μόνο η taskbar έχει πρόβλημα. Επίσης έκλεισα όσα προγράμματα υποψιαζόμουν, αλλά κ πάλι καμμία αλλαγή!

Δημοσ.

Απεγκατέστησα τους drivers μου και εγκατέστησα τους πιο καινούριους αλλά κ πάλι καμμία αλλαγή! Εϊναι σαν να έχω πέσει σε μάυρη τρύπα! :-D

Δημοσ.

Σκεύτικα μία εκδοχή τώρα που διαβάζω τα post:

Όταν έχω ενεργοποιημένο το aero και βάλω εξοικονώμηση ενέργειας μου κάνει κανένα τέτοιο. Οπότε τα ερωτήματα που θέτω είναι:

1) Έχεις υψηλές επιδόσεις στης ρυθμίσεις ενέργειας;

2) Το σύστημά σου (Hardware) είναι αρκετά "δυνατό" για aero;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...