DarkOrion Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Καταρχάς, να διευκρινήσω οτι δεν γνωρίζω καθόλου Visual Basic 2008, οπότε συγχωρέστε με αν πετάξω καμιά κοτσάνα. Μόνο fortran χρησιμοποιώ για να γράφω τους κώδικές μου, άντε και λίγο matlab. Απλά με ρώτησε κάποιος γνωστός μου, και θα ήθελα να τον βοηθήσω. Το πρόβλημα, αν κατάλαβα καλά είναι το εξής. Έχει μία φορμα, και θέλει να τυπώσει τα περιεχόμενά της στο χαρτί, αλλά όταν πάει να το κάνει, του τυπώνει και το κουτί γύρω γύρω, ενώ εκείνος θέλει μόνο το περιεχόμενο της φόρμας. Υπάρχει κάποια εντολή που να αποφύγεις να τυπώσει το περίγραμμα και να τυπώνει μόνο κάτι συγκεκριμένο? Μου είπε ότι σε Visual Basic 6.0 το έκανε αυτό, αλλά τώρα στην 2008 δεν μπορεί...
JohnSim25 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Επειδή δεν κατάλαβα καλά τι ακριβώς εννοείς με το οτι θες να τυπώσεις μια φόρμα ... Θες να την τυπώσεις αυτούσια όπως την βλέπεις με τα χρωματα που έχει, το πλαίσιο και τα κουμπιά που πιθανόν υπάρχουν στην φόρμα ή απλά θες να τυπώσεις μόνο τα δεδομένα που εμφανίζονται στην φόρμα? Η πιο πρόχειρη και μπακαλίστικη λύση που μου έρχεται στο μυαλό είναι να αλλάξει την εμφάνιση της φόρμας απο τα Properties να αφαιρέσει το border που έχει και να την τυπώσει μετά. Σαν πιο καλή λύση να ορίσει ένα αντικείμενο Print και να δημειουργήσει με κώδικα την φόρμα το χαρτί . Αν σου είναι έυκολο κανε post τον κώδικα που έχει για να τυπώνει την φόρμα εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.