nadware1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Ναι, τα 3.5 ευρώ είναι για σταθερά στην Ελλάδα. Με 1 ευρώ παραπάνω παίρνεις και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες κτλΑπό skype σε skype είναι δωρεάν. Όπως τα λέει ο/η φίλος/η ...
irida85 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Αρα τελικα τα 3,5Ε ειναι για τα σταθερα σε ολη την Ελλαδα......Ωραια! Το επομενο προβλημα!!!!!! Προφανως χρειαζομαι ειδικη τηλεφωνικη συσκευη ε???? Υπαρχει καμια φθηνη λυση για ασυρματο ή πρεπει να σαι πανω απο το pc? Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!!!!!!!!!!
kpartsi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Πάντως παιδιά δεν είναι όλα ρόδινα... Εγώ χρησιμοποιώ το Skype unlimited country από την μέρα που βγήκε, αν θυμάμαι καλά από τον Απρίλη 08, και όντως συμφέρει πάρα πολύ. Από την άλλη πλευρά όμως παρουσιάζει και προβλήματα όπως, ιδιαίτερα τα απογεύματα που η κίνηση είναι αυξημένη, να μην μπορεί να πιάσει γραμμή ή η γραμμή να πέφτει πολύ συχνά ή η ποιότητα της κλήσης να είναι χάλια.... Πάντως έχω προσέξει ότι η συχνότητα των προβλημάτων αυτών είναι ιδιαίτερα αυξημένη όταν καλώ αριθμούς Forthnet ή Tellas, ενώ όταν καλώ σε αριθμούς OTE είναι πολύ καλύτερα... Πληροφοριακά χρησιμοποιώ το Skype μέσω υπολογιστή και όχι με εξωτερική συσκευή.
nadware1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Αρα τελικα τα 3,5Ε ειναι για τα σταθερα σε ολη την Ελλαδα......Ωραια! Το επομενο προβλημα!!!!!! Προφανως χρειαζομαι ειδικη τηλεφωνικη συσκευη ε???? Υπαρχει καμια φθηνη λυση για ασυρματο ή πρεπει να σαι πανω απο το pc? Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!!!!!!!!!! Μα σου απαντήσαμε ήδη ( μπορείς με τη χρήση ενός απλού headset ή τηλεφώνου usb ή κατάλληλου (με θύρα rj45) skype phone, να πραγματοποιείς αυτές τις κλήσεις ). Με τα 2 πρώτα είσαι στο pc, αλλά είναι πολύ οικονομικά κ σχεδόν χωρίς καμία ρύθμιση, ενώ το τρίτο έχεις κλειστό το pc κ φυσικά θα κάνεις κάποιες ρυθμίσεις. Πάντως παιδιά δεν είναι όλα ρόδινα... Εγώ χρησιμοποιώ το Skype unlimited country από την μέρα που βγήκε, αν θυμάμαι καλά από τον Απρίλη 08, και όντως συμφέρει πάρα πολύ. Από την άλλη πλευρά όμως παρουσιάζει και προβλήματα όπως, ιδιαίτερα τα απογεύματα που η κίνηση είναι αυξημένη, να μην μπορεί να πιάσει γραμμή ή η γραμμή να πέφτει πολύ συχνά ή η ποιότητα της κλήσης να είναι χάλια.... Πάντως έχω προσέξει ότι η συχνότητα των προβλημάτων αυτών είναι ιδιαίτερα αυξημένη όταν καλώ αριθμούς Forthnet ή Tellas, ενώ όταν καλώ σε αριθμούς OTE είναι πολύ καλύτερα...Πληροφοριακά χρησιμοποιώ το Skype μέσω υπολογιστή και όχι με εξωτερική συσκευή. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! Το χρησιμοποιώ και εγώ για μεγάλο διάστημα και τελευταία με έχει εκνευρίσει τόσο που σκέφτομαι να διακόψω και να γυρίσω σε pstn τηλεφωνία παρόχου ...
irida85 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μα σου απαντήσαμε ήδη ( μπορείς με τη χρήση ενός απλού headset ή τηλεφώνου usb ή κατάλληλου (με θύρα rj45) skype phone, να πραγματοποιείς αυτές τις κλήσεις ). Με τα 2 πρώτα είσαι στο pc, αλλά είναι πολύ οικονομικά κ σχεδόν χωρίς καμία ρύθμιση, ενώ το τρίτο έχεις κλειστό το pc κ φυσικά θα κάνεις κάποιες ρυθμίσεις. Tην ειδα την απαντηση αλλα απο που τα αγοραζεις αυτα??? Ειναι καποιο καλο και οικονομικο site???? (για την τριτη λυση) Ειδα καποια αλλα ηταν πολυ ακριβα...
nadware1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Tην ειδα την απαντηση αλλα απο που τα αγοραζεις αυτα??? Ειναι καποιο καλο και οικονομικο site???? (για την τριτη λυση) Ειδα καποια αλλα ηταν πολυ ακριβα... Πιστεύω πως κάτι τέτοιο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1031686 είναι αρκετά καλό κ οικονομικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.