ARIANAROS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Εχω το πακετο τις vivodi που δινει internet ( πολυ χαμηλες ταχυτητες downloading ) και τηλεφωνο με τιμη 19,90. Σκεφτομαι να παω σε καμια αλλη εταιρια με λιγοτερα λεφτα ( καπου στα 12,50 σκετο ιντερνετ ) και να βαλω skype που ειναι τον μηνα περιπου 3,50 οποτε και λιγοτερα θα πληρωνω ( 16 αντι για 19,90 ) και μεγαλυτερη ταχυτητα ( 24 κι οχι 10 ). Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο skype . Γινεται ο υπολογιστης να ειναι κλειστος για να παρεις τηλεφωνο ? Και κυριως , οι τηλεφωνικες συσκευες μπορουν να αξιοποιηθουν ή μπα ? Γιατι να ερχονται οι γονεις στο pc για να τηλεφωνησουν χλωμο το βλεπω . Τι λετε ?
arxaggelos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Σκεφτομαι να παω σε καμια αλλη εταιρια με λιγοτερα λεφτα( καπου στα 12,50 σκετο ιντερνετ ) Πού ακριβώς το είδες αυτό???Προφανώς εννοείς 12,50+πάγιο ΟΤΕ
ARIANAROS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Πού ακριβώς το είδες αυτό???Προφανώς εννοείς 12,50+πάγιο ΟΤΕ Mπορει να μην ειναι ακριβως 12 και να κανω λαθος ( εχει κανα μηνα που τα κοιτουσα ) αλλα απο οτι θυμαμαι ειχα βρει πακετα γυρω στα 15. Και τωρα δεν με πειραζει να πληρωνω και κανα ευρω παραπανω, αρκει να εχω γρηγορο ιντερνετ ( κι ας μην πιανει ΠΟΤΕ 24 ). Αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι τα περι skype .
xardas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Αν δεν με απατά η μνήμη μου το skype είναι πρόγραμα και ως πρόγραμα χρειάζεται ένα pc σε λειτουργεία για να τρέξει....η κάνω λάθος; :S
arxaggelos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Mπορει να μην ειναι ακριβως 12 και να κανω λαθος ( εχει κανα μηνα που τα κοιτουσα ) αλλα απο οτι θυμαμαι ειχα βρει πακετα γυρω στα 15. Και τωρα δεν με πειραζει να πληρωνω και κανα ευρω παραπανω, αρκει να εχω γρηγορο ιντερνετ ( κι ας μην πιανει ΠΟΤΕ 24 ). Αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι τα περι skype . Δεν είναι εκεί το πρόβλημα, μπορεί να είδες παροχή ΜΟΝΟ ιντερνετ με 12,50Ε, και φθηνότερα ίσως, αλλά στην Ελλάδα (από όσο ξέρω) δεν παρέχει κανένας σκέτο ιντερνετ, μόνο πάνω από γραμμή ΟΤΕ (περίπου 30 το μήνα χώρια οι κλήσεις) ή με double play από κάποιον πάροχο (τηλέφωνο+ ιντερνετ χωρίς πάγιο ΟΤΕ), αλλά και πάλι δεν γλιτώνεις τα 20Ε το μήνα χώρια οι κλήσεις. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από τα post σου.
kotikos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Τηλεφωνο για skype κλησεις χωρις χρηση pc και υποστηριξη κανονικης τηλεφωνικης γραμμης.(συνδεεται και στο router και στην κλασικη τηλ.γραμμη)Π.χ. σε καλουν στον αριθμο που ηδη εχεις και τηλεφωνεις μεσω skype. πχ hol lite τηλεφωνια + internet(6mb) 20€+3.5€ skype (24€ περιπου και εχεις πακετο ιντερνετ +απεριοριστη τηλεφωνια σε σταθερα τηλ). Αρκετα καλυτερα απο τα 30-40 που ζητανε οι παροχοι . Α,ΞΕΧΑΣΑ ->http://www.skypestore.gr/index.php?target=products&product_id=29778
yiankap Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Και εγώ πιστεύω ότι συμφέρει η λύση. Εκτός από το παραπάνω τηλέφωνο, υπάρχει και η παρακάτω λύση πάνω στην οποία κουμπώνεις συμβατικά τηλέφωνα για χρήση με το Skype : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615047
Rubin074 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Κοίτα: σε κάποια "πολιτισμένη" και "τεχνολογικά προηγμένη" χώρα της Ευρώπης, το σύστημα που σκέφτηκες μπορεί να δουλέψει. Το κακό όμως είναι ότι είσαι Ελλάδα με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει από πλευράς ρίσκου. Ότι συμφέρει, συμφέρει ασυζητητί. Το θέμα όμως είναι ότι είναι "λαχείο": κι αν σου κάτσει (η στραβή)...;
nadware1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Και εγώ πιστεύω ότι συμφέρει η λύση. Εκτός από το παραπάνω τηλέφωνο, υπάρχει και η παρακάτω λύση πάνω στην οποία κουμπώνεις συμβατικά τηλέφωνα για χρήση με το Skype : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615047 Aν κ πέρασε 1 χρόνος από αυτό που γράφτηκε, για να μη μπερδευτεί κανείς που το διαβάζει, διευκρινίζω πως αυτός ο αντάπτορας (sip) δε κάνει για skype, αλλά για voipdiscount k λοιπούς κλώνους. Εκτός κ αν άλλαξε τελευταία η τεχνολογία που χρησιμοποιεί το skype κ δεν έχω ενημερωθεί... Άντε κ χρόνια πολλά παιδιά.
irida85 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Τηλεφωνο για skype κλησεις χωρις χρηση pc και υποστηριξη κανονικηςτηλεφωνικης γραμμης.(συνδεεται και στο router και στην κλασικη τηλ.γραμμη)Π.χ. σε καλουν στον αριθμο που ηδη εχεις και τηλεφωνεις μεσω skype. πχ hol lite τηλεφωνια + internet(6mb) 20€+3.5€ skype (24€ περιπου και εχεις πακετο ιντερνετ +απεριοριστη τηλεφωνια σε σταθερα τηλ). Αρκετα καλυτερα απο τα 30-40 που ζητανε οι παροχοι . Α,ΞΕΧΑΣΑ ->http://www.skypestore.gr/index.php?target=products&product_id=29778 Επαναφερω το θεμα γιατι με ενδιαφερει!!! Συγκεκριμενα εχω αυτο ακριβως που λεει ο kotikos: hol double play lite μονο ιντερνετ (6mbps) με 21,90Ε/μηνα χωρις παγιο οτε και μου χρεωνουν τα τηλεφωνα κανονικα... (αν και για τους πρωτους 6 μηνες εχω δωρεαν 1 ωρα τοπικα υπεραστικα) Πως μπορω να παιρνω τηλ μεσω skype ωστε να μη χρεωνομαι? στο βαζει η hol? τι ειναι αυτα τα 3,5Ε ??? Και χρειαζομαι καποια ειδικη συσκευη τηλεφωνου φανταζομαι.....ε? καμια ασυρματη φθηνη υπαρχει??? Εξηγηστε γιατι δε ξερω τιποτα!!!! Πολλες ερωτησεις!!!!!!!!!!! Βοηθειστεεεεεε!!!!!!!!
nadware1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Επαναφερω το θεμα γιατι με ενδιαφερει!!!Συγκεκριμενα εχω αυτο ακριβως που λεει ο kotikos: hol double play lite μονο ιντερνετ (6mbps) με 21,90Ε/μηνα χωρις παγιο οτε και μου χρεωνουν τα τηλεφωνα κανονικα... (αν και για τους πρωτους 6 μηνες εχω δωρεαν 1 ωρα τοπικα υπεραστικα) Πως μπορω να παιρνω τηλ μεσω skype ωστε να μη χρεωνομαι? στο βαζει η hol? τι ειναι αυτα τα 3,5Ε ??? Και χρειαζομαι καποια ειδικη συσκευη τηλεφωνου φανταζομαι.....ε? καμια ασυρματη φθηνη υπαρχει??? Εξηγηστε γιατι δε ξερω τιποτα!!!! Πολλες ερωτησεις!!!!!!!!!!! Βοηθειστεεεεεε!!!!!!!! Με (περίπου) 3,5€/μήνα κάνεις συνδρομή στο skype unlimited country ( http://www.skype.com/intl/en/allfeatures/subscriptions/#europeanSubscriptionTab ). Έχεις τότε 10.000 δωρεάν λεπτά ομιλίας/μήνα. Αφού έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει ( http://www.skype.com/intl/en/download/skype/windows/downloading/ ) το skype στο pc σου, μπορείς με τη χρήση ενός απλού headset ή τηλεφώνου usb ή κατάλληλου (με θύρα rj45) skype phone, να πραγματοποιείς αυτές τις κλήσεις.
irida85 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Να ρωτησω και κατι ακομα... Μπορω να καλω οποιοδηποτε σταθερο θελω με τα 3,5Ε/μηνα???? ή μονο οσους εχουν επισης skype????? Εμενα με ενδιαφερει να καλω οποιο σταθερο θελω..... Τι να κανω?
papahlamidas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Για να καλείς άλλα τηλέφωνα από το skype δεν είναι τσάμπα.
irida85 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Υπαρχει αλλος τροπος να καλεις οποιο σταθερο θες απο το ιντερνετ??????
cassidy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Να ρωτησω και κατι ακομα... Μπορω να καλω οποιοδηποτε σταθερο θελω με τα 3,5Ε/μηνα???? ή μονο οσους εχουν επισης skype?????Εμενα με ενδιαφερει να καλω οποιο σταθερο θελω..... Τι να κανω? Ναι, τα 3.5 ευρώ είναι για σταθερά στην Ελλάδα. Με 1 ευρώ παραπάνω παίρνεις και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες κτλ Από skype σε skype είναι δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.