antonl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 [offtopic] [...] την μετονομασία ενός FireFox installer αρχείου (του 2.0.0.17 συγκεκριμένα), σε αρχείο με extension .πατάτες [...] Και η έκφραση "σκοτώνω την ώρα μου" αποκτά μια άλλη έννοια. [/offtopic]
kage Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 δεν γινεται γιατι λογικα δεν εχεις επιλεξει να σου εμφανιζει καλατηξεις κ σε γνωστες καταληξεις. my computer->tool->folder option->view->k sthn lista xetickareis hide extension for known types
washcloud Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 [offtopic] Και η έκφραση "σκοτώνω την ώρα μου" αποκτά μια άλλη έννοια. [/offtopic]
livewire Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Παντελή, τη λύση του να της πεις να κατεβάσει το winrar και κατόπιν τον firefoχ, μόνη της με δύο κλικ από το ίντερνε, την σκέφτηκες καθόλου? Ή μήπως δεν θέλεις να γίνει υπερβολικά ανεξάρτητη και πάψει να τα περιμένει όλα από σένα? Πονηρούλη, έ πονηρούλη!
antonl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Αφού είπαμε δεν έχει λειτουργικό web-browser για να κατεβάσει τίποτα. Btw κάπου θυμάμαι ένα πρόσφατο post του parsifal για download του Firefox (από ftp) μέσω command line.
livewire Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Αφού είπαμε δεν έχει λειτουργικό web-browser για να κατεβάσει τίποτα.Btw κάπου θυμάμαι ένα πρόσφατο post του parsifal για download του Firefox (από ftp) μέσω command line. Διάβασα 3 φορές το θρεντ και δεν βρήκα πού το λέει αυτό. Μάλλον δε μπάω καλά.
antonl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα δεν εχει ουτε το winrar για να της στειλω εγω το firefox ουτε μπορει να το κατεβασει επειδη της βγαζει αυτο[...] Παντελή, τη λύση του να της πεις να κατεβάσει το winrar και κατόπιν τον firefoχ, μόνη της με δύο κλικ από το ίντερνε, την σκέφτηκες καθόλου? [...] Μάλλον έχει IE αλλά δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει Αυτό είναι το post του parsifal που ανέφερα.
livewire Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Χμμμ, το είδα αυτό, αλλά υποψιάζομαι communication breakdown. Η λύση του parsifal είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά νομίζω ότι κάποια νεύρα πρόκειται να γίνουν τσατάλια, σύντομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.