Προς το περιεχόμενο

You tube προβλημα!!!

padelis71992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[offtopic]

[...] την μετονομασία ενός FireFox installer αρχείου (του 2.0.0.17 συγκεκριμένα), σε αρχείο με extension .πατάτες [...]

Και η έκφραση "σκοτώνω την ώρα μου" αποκτά μια άλλη έννοια.

patates1pn8.png

[/offtopic]

Δημοσ.

δεν γινεται γιατι λογικα δεν εχεις επιλεξει να σου εμφανιζει καλατηξεις κ σε γνωστες καταληξεις.

my computer->tool->folder option->view->k sthn lista xetickareis hide extension for known types

Δημοσ.

Παντελή, τη λύση του να της πεις να κατεβάσει το winrar και κατόπιν τον firefoχ, μόνη της με δύο κλικ από το ίντερνε, την σκέφτηκες καθόλου?

Ή μήπως δεν θέλεις να γίνει υπερβολικά ανεξάρτητη και πάψει να τα περιμένει όλα από σένα?

Πονηρούλη, έ πονηρούλη!

Δημοσ.

Αφού είπαμε δεν έχει λειτουργικό web-browser για να κατεβάσει τίποτα.

Btw κάπου θυμάμαι ένα πρόσφατο post του parsifal για download του Firefox (από ftp) μέσω command line.

Δημοσ.
Αφού είπαμε δεν έχει λειτουργικό web-browser για να κατεβάσει τίποτα.

Btw κάπου θυμάμαι ένα πρόσφατο post του parsifal για download του Firefox (από ftp) μέσω command line.

Διάβασα 3 φορές το θρεντ και δεν βρήκα πού το λέει αυτό. Μάλλον δε μπάω καλά.

Δημοσ.
Και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα δεν εχει ουτε το winrar για να της στειλω εγω το firefox ουτε μπορει να το κατεβασει επειδη της βγαζει αυτο[...]
Παντελή, τη λύση του να της πεις να κατεβάσει το winrar και κατόπιν τον firefoχ, μόνη της με δύο κλικ από το ίντερνε, την σκέφτηκες καθόλου? [...]

Μάλλον έχει IE αλλά δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει :)

Αυτό είναι το post του parsifal που ανέφερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...