padelis71992 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μια φιλη μου ενω οποτε εμπαινε στο youtube επαιζε κανονικα τα βιντεο... Τωρα ομως σημερα πηγαινει διαφορα βιντεο και αφου φορτωσει λιγο λεει αργοτερα....: δεν ειναι διαθεσιμο Και δεν μπορει να χρησιμοποιησει το youtube, ξερετε καμια λυση? Ευχαριστω...........
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Nα μας ποστάρει η ΙΔΙΑ εδώ ένα screenshot του τί ακριβώς της δείχνει η σελίδα του youtube τη δεδομένη στιγμή.
padelis71992 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Βασικα σε βιντεο που παιζουν σε εμενα εκεινης της γραφει :We are sorry this video is no longer available Και επισης σε οτι παει να κατεβασει τησ βγαζει αυτο :
liopyr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 internet explorer FAILΕD. Δοκίμασε και με άλλο browser και πες μας.
padelis71992 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα δεν εχει ουτε το winrar για να της στειλω εγω το firefox ουτε μπορει να το κατεβασει επειδη της βγαζει αυτο... ξερεται κανεναν αλλο τροπο να της το στειλω...??? η καποιο τροπο να το λυσει?
liopyr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα δεν εχει ουτε το winrar για να της στειλω εγω το firefox ουτε μπορει να το κατεβασει επειδη της βγαζει αυτο... ξερεται κανεναν αλλο τροπο να της το στειλω...??? η καποιο τροπο να το λυσει? Nαι. Της στέλνεις πρώτα το winrar, και μετά τον firefox.
padelis71992 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Το winrar ειναι exe και δεν στελνεται.....μεσω msn......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 στείλτο μέσω email...
padelis71992 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Ουτε εκει αφηνει να στειλεις exe τα εχω ψαξει αυτα....
jakegate7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 1)Μπορείς να πας εσύ απο το σπίτι της(με cd/dvd/usb stick) και να γινει γενικα κατασταση 2)Μπορεις να της δοσεις αύριο στο σχολειο/δουλεια/πανεπιστημιο και να γινει γενικα κατασταση 3)H της στέλνεις τοv mozilla σε .zip και το κάνει extract μέσα από τα windwos vista or xp
kage Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 4) το ανεβαζεις σε φρεε σερβερ π.χ rapidshare,sendit ktl 5)της δινεις κατευθειαν το λινκ απο το firefox <<να υποθεσω ειναι σε αλλη χωρα ή εσυ?γιατι με το youtube αρχισαν διαφορες μλκς με τα ips σε διαφορα βιντεακια>>
antonl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Ή αλλάζεις το extension του αρχείου από .exe σε .πατάτες και το στέλνεις. Εκτός αν τα χουν κάνει τόσο έξυπνα και καταλαβαίνουν πως είναι εκτελέσιμα.
washcloud Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 ...ή της λες να έρθει με το λάπτοπ απ' το σπίτι σου και όσο κάνετε κατάσταση (για να μείνουμε στο πνεύμα του jakegate7), βάζεις να γίνεται φορμάτ, γιατί δεν πάει άλλο μ' αυτή την παράσταση...
padelis71992 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια θα δοκιμασω αυτο με το ζιπ μεσα απο τα windows αυτο που λεει ο φιλος παραπανω για το .εχε δεν γινεται να το αλλαξω το δοκιμασα
washcloud Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 ...τί δε γίνεται, πώς δε γίνεται, γιατί δε γίνεται ; ; ; ...Ορίστε κατ' αρχάς ένα screenshot από την μετονομασία ενός FireFox installer αρχείου (του 2.0.0.17 συγκεκριμένα), σε αρχείο με extension .πατάτες ..κι αν θέλεις, ορίστε κι ένα link για να κατεβάσει κανείς ΑΚΡΙΒΩΣ το συγκεκριμένο αρχείο εγκατάστασης του FireFox: To ανέβασα με το όνομα Firefox Setup 2.0.0.17.πατάτες , το κατέβασα ο ίδιος χρησιμοποιώντας ΑΥΤΟ http://senduit.com/940d7f το link (θα είναι ενεργό για 1 βδομάδα), το μετονόμασα σε φθηνές πατάτες .exe , το αριστερο-κλίκαρα εις διπλούν, και η εγκατάσταση του FIreFox άρχισε κανονικότατα... **** ...Παρ' ολ' αυτά, επίμένω, ότι για 'μενα η καλύτερη περίπτωση θα ήταν να γίνει φορμάτ και κατάσταση... Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.