Προς το περιεχόμενο

You tube προβλημα!!!

padelis71992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φιλη μου ενω οποτε εμπαινε στο youtube επαιζε κανονικα τα βιντεο... Τωρα ομως σημερα πηγαινει διαφορα βιντεο και αφου φορτωσει λιγο λεει αργοτερα....: δεν ειναι διαθεσιμο

Και δεν μπορει να χρησιμοποιησει το youtube, ξερετε καμια λυση?

Ευχαριστω...........

Δημοσ.

Βασικα σε βιντεο που παιζουν σε εμενα εκεινης της γραφει :We are sorry this video is no longer available

Και επισης σε οτι παει να κατεβασει τησ βγαζει αυτο : post-86184-129062976252_thumb.jpg

Δημοσ.

Και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα δεν εχει ουτε το winrar για να της στειλω εγω το firefox ουτε μπορει να το κατεβασει επειδη της βγαζει αυτο...

ξερεται κανεναν αλλο τροπο να της το στειλω...???

η καποιο τροπο να το λυσει?

Δημοσ.
Και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα δεν εχει ουτε το winrar για να της στειλω εγω το firefox ουτε μπορει να το κατεβασει επειδη της βγαζει αυτο...

ξερεται κανεναν αλλο τροπο να της το στειλω...???

η καποιο τροπο να το λυσει?

Nαι. Της στέλνεις πρώτα το winrar, και μετά τον firefox. :-)

Δημοσ.

1)Μπορείς να πας εσύ απο το σπίτι της(με cd/dvd/usb stick) και να γινει γενικα κατασταση :P

2)Μπορεις να της δοσεις αύριο στο σχολειο/δουλεια/πανεπιστημιο και να γινει γενικα κατασταση :P

3)H της στέλνεις τοv mozilla σε .zip και το κάνει extract μέσα από τα windwos vista or xp

Δημοσ.

4) το ανεβαζεις σε φρεε σερβερ π.χ rapidshare,sendit ktl

5)της δινεις κατευθειαν το λινκ απο το firefox

<<να υποθεσω ειναι σε αλλη χωρα ή εσυ?γιατι με το youtube αρχισαν διαφορες μλκς με τα ips σε διαφορα βιντεακια>>

Δημοσ.

Ή αλλάζεις το extension του αρχείου από .exe σε .πατάτες και το στέλνεις. Εκτός αν τα χουν κάνει τόσο έξυπνα και καταλαβαίνουν πως είναι εκτελέσιμα.

Δημοσ.

...ή της λες να έρθει με το λάπτοπ απ' το σπίτι σου και όσο κάνετε κατάσταση (για να μείνουμε στο πνεύμα του jakegate7), βάζεις να γίνεται φορμάτ, γιατί δεν πάει άλλο μ' αυτή την παράσταση...

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια θα δοκιμασω αυτο με το ζιπ μεσα απο τα windows αυτο που λεει ο φιλος παραπανω για το .εχε δεν γινεται να το αλλαξω το δοκιμασα

Δημοσ.

...τί δε γίνεται, πώς δε γίνεται, γιατί δε γίνεται ; ; ;

...Ορίστε κατ' αρχάς ένα screenshot από την μετονομασία ενός FireFox installer αρχείου (του 2.0.0.17 συγκεκριμένα), σε αρχείο με extension .πατάτες

sshot2gh6.th.jpgthpix.gif

..κι αν θέλεις, ορίστε κι ένα link για να κατεβάσει κανείς ΑΚΡΙΒΩΣ το συγκεκριμένο αρχείο εγκατάστασης του FireFox:

To ανέβασα με το όνομα Firefox Setup 2.0.0.17.πατάτες , το κατέβασα ο ίδιος χρησιμοποιώντας ΑΥΤΟ http://senduit.com/940d7f

το link (θα είναι ενεργό για 1 βδομάδα), το μετονόμασα σε φθηνές πατάτες .exe , το αριστερο-κλίκαρα εις διπλούν, και η εγκατάσταση του FIreFox άρχισε κανονικότατα...

...Παρ' ολ' αυτά, επίμένω, ότι για 'μενα η καλύτερη περίπτωση θα ήταν να γίνει φορμάτ και κατάσταση...

Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...