Προς το περιεχόμενο

i7 και τιμες!

notios7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποπό τώρα είδα το τεχνολογικό demo του nehalem. κάνει παπάδες!!!!

ειδικά αυτό με το loop και το xml πολύ έξυπνο. em έτσι φτιάχνονται αρχιτεκτονικές κυρια AMD όχι όπως ο barcelona που μας έβγαλε την πιστη μέχρι να βγει και στο τέλος ήταν πατάτο performance

το πιο λογικό είναι να προφέρεται nixeilem.

nehalem. το πρώτο πάει ni το δεύτερο χει και το τελευταίο lem. καθαρή αγγλική προφορά :P

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι ωραίο το demo, όντως έχουν αρκετά νέα καλούδια και προσωπικά με τράβηξε το θέμα. Αυτό που δεν έχω δει ακόμα κάπου είναι η κατανάλωση (?).

Χρειάζεται όμως υπομονή να πέσουν οι τιμές γιατί έτσι όπως είναι πάει πολύ το δέμα. Και καλά τα 290Ε για ένα "απλό" Ι7, αλλά βάλε και νέα μητρική και DDR3 πάει μακριά η βαλίτσα...

Άιντε, θα κάνω υπομονή κανά 6μηνο αλλά αξίζει αν δεν είναι βία να πάρεις νέο σύστημα (η περίπτωσή μου)...

Δημοσ.
Λοιπόν, ήρθα για να νικήσω!

Προφέρεται "νιχέιλεμ"

Για όσους θέλουν να το ακούσουν από αξιόπιστη πηγή (χιχι), δηλαδή από τη σχετική σελίδα της Intel κλικ σε αυτό:

http://www.intel.com/technology/architecture-silicon/next-gen/demo/demo.htm

:-D :mrgreen:

τι λέτε ρε? άμα παρακολουθούσατε Λιακο θα το πιάνατε με τη μια ότι το "nehalem" προφέρεται "νεφελιμ" απλά τα λαμογια της intel μας κρύβουν ένα "p" και νόμιζαν ότι αν μετατρέψουν στο τέλος το "i" σε "e" θα μας ξεφύγουν!

φυσικά δεν μπορώ να αποκαλύψω τις κρυστάλλινες πήγες μου για να μην τις μολύνετε με τον απόπατο σας!

η amd γαρ εγγυς θα βγαλει τους "peohim" και θα μαμησει :P

Δημοσ.
τι λέτε ρε? άμα παρακολουθούσατε Λιακο θα το πιάνατε με τη μια ότι το "nehalem" προφέρεται "νεφελιμ" απλά τα λαμογια της intel μας κρύβουν ένα "p" και νόμιζαν ότι αν μετατρέψουν στο τέλος το "i" σε "e" θα μας ξεφύγουν!

Τ-τ-τ-το είπ-π-π-ε... ο δάσκαλος???

:eek:

• Moderators
Δημοσ.

Μουγκα στη στρουγγα...

Οοοοοοοοοοταν ερθουν οι νεες VGA, οοοοοοοοτααν φτηνηνουν οι DDR3, οοοοοοοοταααννν φτηνηνουν και οι μητρικες (και σε δευτερο λογο και οι ιδιοι οι Core i7), και-το κυριοτερο- οταν μου ειναι αναγκαιος ο Quad, τοτε θα παρω pc.

Μεχρι τοτε, Ε8400 @ 4Ghz, HD3870 και 4Giga γρηγορη DDR2 και τα μυαλα στα καγκελα :lol:

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς γιατί τόσο μεγάλη διαφορά τιμής μεταξύ του 940 και του 920? Με μια γρήγορη ματιά στο Tom's Hardware, δεν δικαιολογείται τόσο μεγάλη διαφορά στα λεφτά ρε παιδιά... Είμαι σε φάση έρευνας τώρα και καταλαβαίνετε ότι είμαι κάπως μπερδεμένος...

• Super Moderators
Δημοσ.

η διαφορά αυτή υπάρχει επειδή ο 940 είναι ο top non extreme edition CPU αυτής της γενιάς...

Δημοσ.

Στο you έχει σήμερα Χριστούγεννα τον i7 920 209 ευρώ.

Τσιμπήστε τον όσοι μπορείτε. Ελπίζω να μην είναι χριστουγεννιάτικο τρικ.

Να δούμε αν θα ισχύει αυτή η τιμή την άλλη εβδομάδα γιατί δεν έχει ανακοινωθεί μείωση τιμής από την Ιntel για τους νέους i7.

• Super Moderators
Δημοσ.
Και ο extreme τι παραπάνω κάνει από τον απλό;

o extreme έχει ξεκλείδωτο multiplier και απευθύνεται κυρίως στους extreme overclockers...(με LN2)

Δημοσ.

χρονια πολλα παλικαρια.

παντως, για μενα που θελω να παρω pc στους επομενους 2 μηνες, οι τιμες που βλεπω τωρα, μου κοβουν το αιμα...

σε 2-3 θα ειναι σιγουρα διαφορετικες, αλλα αν το θελησεις τωρα, στο 1000ρικο δεν παιζει.

ασε που πρεπει να πεσουν και τα timings των ddr3, εκτος απο τις τιμες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...