JohNickZ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Τι θα γίνει ρε παιδιά με την Forthnetαρα 24ΜΒΙΤ? ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ? Το ξέρω ότι υπάρχουν παρόμοια topics αλλά θα γουστάρετε.. ΠΑΡΤΕ ΜΑΤΙ, ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ: Κ επειδή έχω ορεξούλες θα σας πω επ' ακριβώς τι γίνεται σε κάθε photo.. Εδώ βλέπουμε ένα streaming το οποίο μου ανέφερε η αδελφή μου να τσεκάρω ακριβώς στο 41 κ κάτι για να ακούσω ένα κομματάκι που της άρεσε και βέβαια άλλο που δεν ήθελα να δω.. Βλέπετε (μάλλον δεν βλέπετε, αρκεί που το βλέπω εγώ) ότι έχω την σελίδα γύρω στο 3 λεπτο κ το playback είναι στο 1fps κ πολλά λέω. Μετά από 2-3 κολλήματα κ αφού κόλλησε στο συγκεκριμένο σημείο, είπα να μην πάει χαμένη η photo.. Να πω σε κάποιους δύσπιστους ότι έχω φορτωμένο μόνο το συγκεκριμένο streaming. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ FULLHD ΓΥΜΝΕΣ, ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΩ. Εδώ πάλι, τα πράγματα παίρνουν μια άγρια ομορφιά! Ακούω το vinyliaki μου κ όλα καλά! Αααα, λέω ωραίο κομματάκι, γουστάρω κάτι τέτοια vocal house! Δεν το κατεβάζω? Κάνω κλικ στο κουμπί.... κ αφού δεν πετάχτηκε καμιά χοντρή να με κατασπαράξει δόξα τον Θεό! ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ MONITOR ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΩ Κ PHOTOS ΑΠΟ BITORRENT (PRIVATE TRACKERS E..)! VAMOS FORTHNETΑΡΑ, ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=281506
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.