21george21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Θέλω να κόψω ένα αρχέιο βίντεο σε δυο κομμάτια.Μήμως έχεται να μου προτήνεται κάποιο πρόγραμμα???(Θέλω να δούλεβει και σε HD videos)
parsifal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχουν πάρα πολλά σχετικά θέματα στο forum, δε σε κάλυψαν; >http://www.google.gr/search?q=κόψιμο+video+site:insomnia.gr
21george21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχουν πάρα πολλά σχετικά θέματα στο forum, δε σε κάλυψαν; >http://www.google.gr/search?q=κόψιμο+video+site:insomnia.gr Δεν βρίκα τίποτα για να κόβο blue ray στα 2:-(
parsifal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Το κόψιμο ταινιών από δισκάκια Bluray και το κόψιμο μεμονωμένων αρχείων video δεν γίνεται με την ίδια μεθοδολογία και τα ίδια προγράμματα. Οι ταινίες Bluray πρέπει πρώτα να «κατεβούν» στο σκληρό δίσκο (με διαδικασία παρόμοια με το DVD ripping) και απαρτίζονται από περισσότερα του ενός αρχεία (παρόμοια με τη δομή του καταλόγου VIDEO_TS των ταινιών DVD). Για περισσότερα, προτείνω να ρίξεις μια ματιά στο θέμα HD-DVD (and Blu-Ray) decrypting tools του doom9 forum και γενικότερα στο εκεί Decrypting subforum, όπου θα βρεις πολλές πληροφορίες.
21george21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Το κόψιμο ταινιών από δισκάκια Bluray και το κόψιμο μεμονωμένων αρχείων video δεν γίνεται με την ίδια μεθοδολογία και τα ίδια προγράμματα. Οι ταινίες Bluray πρέπει πρώτα να «κατεβούν» στο σκληρό δίσκο (με διαδικασία παρόμοια με το DVD ripping) και απαρτίζονται από περισσότερα του ενός αρχεία (παρόμοια με τη δομή του καταλόγου VIDEO_TS των ταινιών DVD). Για περισσότερα, προτείνω να ρίξεις μια ματιά στο θέμα HD-DVD (and Blu-Ray) decrypting tools του doom9 forum και γενικότερα στο εκεί Decrypting subforum, όπου θα βρεις πολλές πληροφορίες. Ευχαριστώ θα τα κοιτάξω
aeroporos32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 μπορεις να κανεις αναζητηση για "split blu ray video"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.