Προς το περιεχόμενο

Acer aspire 5630 TFT LCD monitor

xarmanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω ένα laptop Acer Aspire 5630 , και προχθές ράγησε η οθόνη του.Ύστερα απο λίγο ψάξιμο κατάλαβα οτι το service της acer στην Ελλάδα είναι πολύ πίσω, μετά απο επικοινωνία που είχα με την ΑΛΜΑΝ στην Αθήνα με παρέπεμψε στην ECHO HELLAS στην Θεσσαλονίκη απο όπου και είμαι. Θέλω να με βοηθήσετε σχετικά με : Αξίζει να το επιδιορθώσω όσον αφορά κόστος κτλπ. ? ¨Εχω δει στο ebay.com LCD monitor για το laptop μου που έχει κ οδηγίες πως να την τοποθετήσω, ισχύει κάτι τέτοιο?Εννοώ μπορώ όντως να την αντικαταστήσω έτσι απλά?Κάποιοι μου παν ότι απο Αμερική πληρώνω τελωνείο ισχύει αυτό?

θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια B)

-----Προστέθηκε 5/11/2008 στις 12 : 27 : 57-----

και δεν φτάνει αυτό , το CRT monitor που χρησιμοποιώ , 'ξαφνικά' σαν να άλλαξε ανάλυση κ δεν μπορώ να το διορθώσω .. ενώ η lcd την δείχνει κανονική την ανάλυση το CRT έχει μαυρήσει απο δεξιά και αριστερά και δεν μπορώ να το διορθώσω με τπτ ούτε απο την κάρτα γραφικών ούτε απο το panel.

Δημοσ.

Καλά μιλάμε ότι πολύ απατεωνιά. Μίλησα με την echo hellas στην Θεσσαλονίκη και μου λένε 300 ευρώ + τα μαστορικά και κάτι ακόμα και λεω οκ κατάλαβα...Παρήγγειλα την οθόνη απο το ebay της Ιρλανδίας 86 ευρώ +25 τα μεταφορικά και την περιμένω σε καμιά βδομάδα περίπου , το θέμα είναι τώρα να καταφέρω να την περάσω και να ταιριάξει χωρίς κανένα πρόβλημα.;)

Δημοσ.

Πάρε τα καλά σου κατσαβίδια και άρχισε να λύνεις με προσοχή. Θα σε οδηγήσει μόνο του το πράγμα. Αν θες να προϊδεαστείς δες στο google για κάποιον οδηγό di-assembly...

Θα τα καταφέρεις, δεν είναι τίποτα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...