Danny7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ετσι εγινε και σε εμενα αναβαν μονο τα ακουστικα!και το αφησα 4ωρες να φορτησουν και μετα ολα μια χαρα μην απογοητευεστε απλα αφηστε τα να φορτισουν για ωρα!
tstolt Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μόλλον επειδή είναι αρκετά παλιό το μοντέλο η μπαταρία τα χει παίξει. Το άφησα να φορτίσει όμως κάνα δεκάωρο και σήμερα δούλεψαν και τα ακουστικά κ το bluetooth. Δοκιμάστε το πριν το στείλετε!
pouana Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 δηλαδη λυθηκε οποιο προβλημα υπηρχε????ολα κομπλε???
xristakits Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 τα δοκιμασε κανεις σε vista64? ενω σε xp μου δουλευουν μια χαρα, στα vista ζηταει τους drivers για τα headphones που φυσικα δεν μπορω να βρω πουθενα
ArisG88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 τα δοκιμασε κανεις σε vista64? ενω σε xp μου δουλευουν μια χαρα, στα vista ζηταει τους drivers για τα headphones που φυσικα δεν μπορω να βρω πουθενα Drivers? Vista x64 εδω και κανενα προβλημα. Με αλλο bluetooth adapter, οχι το δικο του
xristakits Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Drivers? Vista x64 εδω και κανενα προβλημα. Με αλλο bluetooth adapter, οχι το δικο του μα με αλλο bluetooth adapter δοκιμαζω... το βρισκει σαν bt-headset και μετα κανει την διαδικασια εγκαταστασης και μου το βγαζει αγνωστη συσκευη
nikos_gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δεν τα βρίσκω με τίποτα στο you.gr.Ας δώσει κάποιος ένα link.Εκτός και αν τελείωσαν.
arxaggelos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δεν τα βρίσκω με τίποτα στο you.gr.Ας δώσει κάποιος ένα link.Εκτός και αν τελείωσαν. Εννοείται ότι τελείωσαν αλλά ήταν σε προσφορά. Και να τα έβρισκες τώρα δηλαδη, θα τα είχε εκτος προσφοράς, 90+ ευρώ. Έδινες τόσα?
nikos_gr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Φυσικά και όχι γιατί δεν μου χρειάζεται.Αν είχε ακόμα φυσικά 10 Ε δεν θα το σκεφτόμουν καν.
tstolt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 δηλαδη λυθηκε οποιο προβλημα υπηρχε????ολα κομπλε??? Σε μένα δεν άνοιγε ο αντάπτορας του bluetooth. Τα άφησα όπως είπα κάνα 10ωρο να φορτίσουν κ τώρα δουλεύουν. Χωρίς τον αντάπτορα ωστόσο δε τα βλέπει τα ακουστικά ούτε το laptop ούτε το κινητό.
Danny7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 με πηραν πριν λιγο τηλ και μου ειπαν αν ολα πηγαν καλα με την παραγγελια και αν εντοπισα κανεναν προβλημα!!!το επεστρεψε κανεις πισω μηπως?!
Droidlock Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Τα εχω συνδεσει με mac mini , dell xps m1530 , nokia n82 χωρις την χρηση του δικο του adapter. Αν εχετε widnows δοκιμαστε με καποιο αλλο προγραμμα για το bluetooth και οχι με το προεγκατεστημενο που εχει το λειτουργικο συστημα windows.
kage Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 με πηραν πριν λιγο τηλ και μου ειπαν αν ολα πηγαν καλα με την παραγγελια και αν εντοπισα κανεναν προβλημα!!!το επεστρεψε κανεις πισω μηπως?! εγω.. κ μενα με πειρε το παληκαρι την παρασκευη(το χα στειλει απο δευτερα) να μαθει τι εγινε κ μου πε θα το προωθησω κ θα σου απαντησουν...
pouana Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 τελικα τι εγινε στα αλλαξαν? -----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 07 : 30 : 23----- παντως εμενα δουλευουν κομπλε οπως επισης και ενος φιλου
kage Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 πιστωση ή να μου στειλουν τα λεφτα σε λογαριασμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.