Προς το περιεχόμενο

Logitech Wireless Headphones

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ετσι εγινε και σε εμενα αναβαν μονο τα ακουστικα!και το αφησα 4ωρες να φορτησουν και μετα ολα μια χαρα μην απογοητευεστε απλα αφηστε τα να φορτισουν για ωρα!

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλλον επειδή είναι αρκετά παλιό το μοντέλο η μπαταρία τα χει παίξει. Το άφησα να φορτίσει όμως κάνα δεκάωρο και σήμερα δούλεψαν και τα ακουστικά κ το bluetooth. Δοκιμάστε το πριν το στείλετε!

Δημοσ.

τα δοκιμασε κανεις σε vista64? ενω σε xp μου δουλευουν μια χαρα, στα vista ζηταει τους drivers για τα headphones που φυσικα δεν μπορω να βρω πουθενα

Δημοσ.
τα δοκιμασε κανεις σε vista64? ενω σε xp μου δουλευουν μια χαρα, στα vista ζηταει τους drivers για τα headphones που φυσικα δεν μπορω να βρω πουθενα

Drivers? Vista x64 εδω και κανενα προβλημα. Με αλλο bluetooth adapter, οχι το δικο του

Δημοσ.
Drivers? Vista x64 εδω και κανενα προβλημα. Με αλλο bluetooth adapter, οχι το δικο του

μα με αλλο bluetooth adapter δοκιμαζω... το βρισκει σαν bt-headset και μετα κανει την διαδικασια εγκαταστασης και μου το βγαζει αγνωστη συσκευη

Δημοσ.
Δεν τα βρίσκω με τίποτα στο you.gr.Ας δώσει κάποιος ένα link.Εκτός και αν τελείωσαν.

Εννοείται ότι τελείωσαν αλλά ήταν σε προσφορά. Και να τα έβρισκες τώρα δηλαδη, θα τα είχε εκτος προσφοράς, 90+ ευρώ. Έδινες τόσα?

Δημοσ.
δηλαδη λυθηκε οποιο προβλημα υπηρχε????ολα κομπλε???

Σε μένα δεν άνοιγε ο αντάπτορας του bluetooth. Τα άφησα όπως είπα κάνα 10ωρο να φορτίσουν κ τώρα δουλεύουν. Χωρίς τον αντάπτορα ωστόσο δε τα βλέπει τα ακουστικά ούτε το laptop ούτε το κινητό.

Δημοσ.

με πηραν πριν λιγο τηλ και μου ειπαν αν ολα πηγαν καλα με την παραγγελια και αν εντοπισα κανεναν προβλημα!!!το επεστρεψε κανεις πισω μηπως?!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα εχω συνδεσει με mac mini , dell xps m1530 , nokia n82 χωρις την χρηση του δικο του adapter. Αν εχετε widnows δοκιμαστε με καποιο αλλο προγραμμα για το bluetooth και οχι με το προεγκατεστημενο που εχει το λειτουργικο συστημα windows.

Δημοσ.
με πηραν πριν λιγο τηλ και μου ειπαν αν ολα πηγαν καλα με την παραγγελια και αν εντοπισα κανεναν προβλημα!!!το επεστρεψε κανεις πισω μηπως?!

εγω..

κ μενα με πειρε το παληκαρι την παρασκευη(το χα στειλει απο δευτερα) να μαθει τι εγινε κ μου πε θα το προωθησω κ θα σου απαντησουν...

Δημοσ.

τελικα τι εγινε στα αλλαξαν?

-----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 07 : 30 : 23-----

παντως εμενα δουλευουν κομπλε οπως επισης και ενος φιλου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...