Προς το περιεχόμενο

Logitech Wireless Headphones

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ειναι και γ...ω ειναι απιστευτα συνδεθηκαν και με λαπτοπ και με κινητο και ελεγχεις τα παντα........πιστευω οτι μπορει να αξιζαν και τα 99 που ειναι η τιμη τους.....

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ενώ φορτίστηκε πλήρως το bluetooth, όσο όμως και αν πάτησα το κουμπί αρνείται να ανοίξει

Δεν ανάβει κανένα λαμπάκι και φυσικά δεν βλέπει τα ακουστικά.Το έκανα reset αλλα τίποτα

Έτυχε σε κανέναν άλλον?

και σε εμενα τα ιδια

Δημοσ.

καφριλα αλλα πρεπει να το ρωτησω.... μπορω να τροχισω το κομματι εκεινο που συνδεεται με τα παλια ipod? θα χαλασει γενικοτερα λετε?

θελω να γλιτωσω το παραπανησιο καλωδιο γμτ....

Δημοσ.

Και σε μένα δεν ανοίγει με τίποτα ο bluetooth adaptor. Στα ακουστικά ανάβει ένα λαμπάκι χωρίς να κάνει κάποιον ήχο, αλλά δε τα εντοπίζουν ούτε το laptop ούτε το κινητό μου. Όσο για συμβατότητα με ipod είναι συμβατό με το ipod 4th gen(2004-05) απ ότι κατάλαβα από το παρακάτω:

http://reviews.cnet.com/headphones/logitech-wireless-headphones-for/4505-7877_7-31423973.html

Δημοσ.

Μου ήρθαν κι εμένα τα ακουστικά χθές(16ος παρηγγειλα,θα τους έπαιρνε και θα τους σήκωνε αν δεν έρχονταν)!:lol:

Απ'ότι διαβάζω μάλλον είμαι και απο τους τυχερούς αφού σε εμένα παιζουν μια χαρά χωρίς προβλήματα.

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω και έχει να κάνει με τα vista η μάλλον με το bt dongle που χρησιμοποιώ,είναι οτι η έκδοση του software που είναι το BlueSoleil 6.2.227 δεν το βλέπει παρά μόνο η τελευταία 6.4.237 έκδοση,που όμως έχει περιορισμό στο transfer 2mb :fear:

Δημοσ.

Τον περιορισμό τον έχει η δωρεάν έκδοση. Η σπασμένη.. εεεεεε.... αγορασμένη ήθελα να πω, δεν έχει όριο (τουλάχιστον έτσι ήταν στις προηγούμενες εκδόσεις)

Δημοσ.
Τον περιορισμό τον έχει η δωρεάν έκδοση. Η σπασμένη.. εεεεεε.... αγορασμένη ήθελα να πω, δεν έχει όριο (τουλάχιστον έτσι ήταν στις προηγούμενες εκδόσεις)

Eλα όμως που όσο κι αν έψαξα η ρημάδα δεν υπάρχει πουθενά ακόμα...:-(

Δημοσ.

Ξέρουμε τι μπαταρίες έχουν?

Τα φορτίζουμε όταν αδειάσουν ή όποτε θέλουμε?

Λογικά λιθίου, άρα όποτε θέλουμε, απλά ρωτάω για σιγουριά.

Δημοσ.

οχι.εγω το στελνω πισω http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/Ufaq.do?t=4#

ή θα χαν μεινει πολυ καιρο στο ραφι κ θα τα παιξαν οι μπαταριες ή θα ναι διαλογης(ή κατι παρομιο).δεν γινεται τυχαια ,οταν απο τα 10 ατομα που εγραψαν εδω τα μισα να χουν προβληματα

Δημοσ.

μαγκες και η μαγια συνεχιζεται .... με το νοκια 6120 καταφερα να τα συνδεσω απευθειας χωρις χρηση της βασης......αλλα ρε γμτ το bluetooth dongle του pc δε τα βλεπει... καθολου.... το πηρα 10 ευρο απο Mediamarkt Λετε να ειναι v.1.2 kai oxi v.2.0 ??? Δε θα επρεπε τουλαχιστον να το κανει εστω discover (Οπως το βλεπει το Nokia 6680 και μαλιστα συνδεεται αλλα δεν δινει ηχο γιατι ειναι και αυτο v.1.2)

Οσοι το συνδεσατε με το Pc ti bluetooth εχετε και πως το κανατε?

P.S: βαζω τα logitech σε mode που αναβοσβηνει μπλε κοκκινο ( ή και γρηγορο μπλε) αλλα τιποτα....

Δημοσ.
το προβλημα που δεν ανοιγαν λυθηκε???

τα δικά μου αν δεν έχουν κάνει "handshake" δεν ανοίγουν με μικρής διάρκειας πάτημα (φλασάρει σκέτο μπλε). Κρατάω πατημένο το κεντρικό πλήκτρο μέχρι να δω μπλε-κόκκινο flash (είναι λίγο παράξενα-μακρύς ο χρόνος που χρειάζονται για να μπουν σε detectable-mode), αλλά μετά από αυτή τη διαδικασία, αν κλείσουν, αρκεί μικρής διάρκειας πάτημα και λειτουργούν...

για τη σύνδεση με το pc χρησιμοποιώ το ASUS WL-BTD201M με τους Vista-drivers 5.1.0.4500 (BT 2.0+EDR, chipset Broadcom 2045) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν σταματήσει η μουσική δίνει κάθε λίγα δευτερόλεπτα beep και μετά από λίγο τα ακουστικά πέφτουν σε "κώμα" και δεν ξεκινούν βέβαια όταν επανέλθει η μουσική, αλλά πρέπει να τα ανοίξεις πατώντας το μεσαίο πλήκτρο.

πάντως καιρό είχα να ακούσω τόσο μπάσο στις ταινίες μου!! φαίνεται πως περιορίζει την μέγιστη ένταση λίγο πρόωρα (δεν έχει καθόλου παραμόρφωση στην ανώτερη κλίμακα), ίσως για οικονομία στην μπαταρία ή λόγω κάποιας "ευρωπαϊκής οδηγίας" για το καλό των αυτιών μας;;!!

Δημοσ.

Εγω μολις πηγα να τα βγαλω απο το κουτι μου επεσε κατω ο adaptor!!

Μετα δεν ανοιγε με τιποτα ενω τα ακουστηκα δουλευαν κανονικα.

Ομως μετα απο 2 ωρες φορτιση δουλεψε και αυτος..

Πολυ καλη αγορα, φοβερος ηχος!

Δουλευουν και σε απευθειας συνδεση με το PC μεσω BT. (εχω ενα crypto v.2 αγορασμενο απο Saturn με 8euro και ειχε μεσα λογισμικο BlueSoeil 2.7.0.35)

ΥΓ: Για την ενταση αν το συνδεσεις με τηλεοραση ή στερεοφωνικο και βαλεις τον ηχο στο τερμα θα δεις τα ορια τους. Προσοχη ομως μην τα καψεις!

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα!

Δοκίμασε κανείς να τα συνδέσει με Asus eee 1000h? Αν και τα βλέπει και κάνει pair (χωρίς να ζητήσει key..), δεν εμφανίζει καμιά υπηρεσία φωνής. To bt του Asus υποστηρίζει A2DP απ'όσο διαβάζω...Δεν έχω αλλάξει driver...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...