kage Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Logitech Wireless Headphones for iPod κ γενικοτερα.. http://www.reghardware.co.uk/2006/02/21/review_logitech_wireless_phones/ Μπορει να τα δινουν εξω 70ε στην καλυτερη αλλα το you.gr τα δωσε στα 10ε περα απο το βτ adptor που εχει,μπορεις να το συνδεσεις με οποια συκευη εχει bt δοκιμαστε να το ψαξετε σαν bt συσκευη (π.χ. απο laptop,kinito) αν ζητησει κωδικο,γραψτε τον 0000. προσωπικα μαλλον εμενα ειναι χαλασμενα δεν ανοιγουν τα ακουστικα...
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Λίγο μούφα μου φαίνονται από κοντά τώρα που τα άνοιξα... δεν τα δοκίμασα ακόμα πάντως.
cassidy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Eμένα OK μου φαίνονται, για τα λεφτά τους καλά είναι , αλλά διάβασα στο amazon ότι σπάνε πολύ εύκολα στη μέση (!). Με το laptop μου κάνει λίγο θόρυβο, με το κινητό μια χαρά. Σε κάποιες παλιότερες συσκευές μπορεί να παίζει mono, αν δε χρησιμοποιείτε το δικό του transmitter. Και είναι προτιμότερο να το χρησιμοποιείτε χωρίς τον transmitter του, γιατί έτσι δουλεύουν τα κουμπιά back/forward.
kage Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 απο το σηματακι της λογιτεκ ειναι το Power απο τα ακουστικα? δεν ανοιγουν τα γ()*
ArisG88 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Τωρα καταφερα να τα συνδεσω με το κινητο. Μια χαρα μου φαινονται εμενα για τα λεφτα τους.
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Ναι... τελικά καλά είναι. Τα έβαλα τώρα και θα δω το ματς
cassidy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 απο το σηματακι της λογιτεκ ειναι το Power απο τα ακουστικα?δεν ανοιγουν τα γ()* Ναι... ακούς έναν ήχο όταν το πατάς (σε περίπτωση που είναι απλώς καμμένο το λαμπάκι).
weirdo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 posh ώρα χρειάζονται για να φορτίσουν παιδιά ?
cassidy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 τα συνδεσε κανεις με sony ericsson???? Ναι. Από bluetooth>>>handsfree, ψάχνεις για νέες συσκευές. Η φόρτιση κάνα 3ωρο πήρε νομίζω.
Nauseas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Ενώ φορτίστηκε πλήρως το bluetooth, όσο όμως και αν πάτησα το κουμπί αρνείται να ανοίξει Δεν ανάβει κανένα λαμπάκι και φυσικά δεν βλέπει τα ακουστικά.Το έκανα reset αλλα τίποτα Έτυχε σε κανέναν άλλον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.