Προς το περιεχόμενο

htc hd touch

ioanalexis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι φήμες δεν πρόλαβαν να κρατήσουν πολύ και η HTC ανακοίνωσε και επισήμως το Touch HD. WVGA οθόνη αφής 3,8 ιντσών, τεχνολογία 3.5G, HSDPA, GPS / A-GPS, 802.11g WiFi, Bluetooth 2.0+ EDR, θύρα microSD για επέκταση μνήμης, 3.5mm audio jack, βασική κάμερα 5 megapixel, extra VGA κάμερα για βιντεοκλήσεις, 512MB μνήμης ROM και 288MB εσωτερικής RAM.

Το λογισμικό της συσκευής είναι το Windows Mobile 6.1 Pro και το TouchFLOTM 3D της HTC και ο επεξεργαστής ο οποίος το “κινεί” είναι ο MSM 7201A™ 528 MHz της Qualcomm®. Διαστάσεις 115 mm x 62.8 mm x 12 mm και βάρος μόλις 146.4 γραμμάρια, ενώ η μπαταρία των 1350 mAh διαρκεί σύμφωνα με την HTC εως 390 ώρες αναμονής και ως 310 λεπτά ομιλίας.

Αναμένουμε εναγωνίως τιμή και χρόνο διάθεσης στην αγορά.

Δημοσ.

θεωρω οτι η μπαταρια ειναι πολυ μικρη και οτι δεν θα ανταπεξερχεται. Αν ειναι να κυκλοφορω με φορτιστη...αστο καλυτερα.

Δημοσ.

το μεγαλο πρόβλημα που λένε ότι θα είναι οι ειδήμονες στο myphone είναι ότι ο επεξεργαστης του πουθ παραμενει ίδιος με το προηγουμενο μοντελο είναι πάρα πολύ μικρός για να ανατεξέλθει σε τοσο μεγάλης ανάλυση οθόνη!

Αν δεν εμφανίζει προβλήματα...σίγουρα θα προτιμηθει!

Δημοσ.

δεν ειναι θεμα επεξεργαστη ΜΑΛΛΟΝ ειναι θεμα λειτουργικου κατα την ταπεινη μου αποψη.

Δεν γινεται το iphone να πηγαινει σφαιρα (οι επεξεργαστες τους δεν εχουν μεγαλη διαφορα ή εστω τοση ωστε να κανει αυτο τη διαφορα) και ΌΛΑ τα windows mobile να σερνονται!!!

Δημοσ.
το μεγαλο πρόβλημα που λένε ότι θα είναι οι ειδήμονες στο myphone είναι ότι ο επεξεργαστης του πουθ παραμενει ίδιος με το προηγουμενο μοντελο είναι πάρα πολύ μικρός για να ανατεξέλθει σε τοσο μεγάλης ανάλυση οθόνη!

Αν δεν εμφανίζει προβλήματα...σίγουρα θα προτιμηθει!

το εχω απο την παρασκευη και οι ειδημονες λενε μπουρδες.... ισα ισα που τρεχει ποιο γρηγορα απο το diamon και το pro...

τοσα review εχει στο youtube ΔΕΙΤΕ και σταματηστε να ακουτε τους λακηδες και τους μπαμπηδες

Δημοσ.

η μπαταρια κραταει αρκετα αν κανεις χρηση τηλεφωνου...

εγω που ειδικα στην αρχη για δοκιμη αλλα και καθημερινα μπαινω συνεχεια στο ιντερνετ με wifi και hsdpa ζητημα ειναι να μου κρατηση μιαμιση μερα.

σε λιγες μερες θα παρω φορτιστη αυτοκινητου και νομιζω πως θα ειναι καλυτερα τα πραγματα...

επισης μπορεις να το φορτισεις χρησιμοποιωντας οποιοδηποτε αλλο usb port σε υπολογιστη της δουλειας κτλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...