Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με modem-router

talaiporos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα!

Τελευταία δυσκολεύμαι όλο και περισσότερο να συνδεθώ (χρησιμοποιώ το Level-One FBR-1161) ώσπου τελικά σήμερα δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα.

Πατάω να γίνει σύνδεση, από τα windows μου λέει enabled, αλλά αν κοιτάξω το modem, αναβοσβήνει το λαμπάκι του ADSL, και μετά πάλι σβήνει...

Από την ίδια γραμμή μπαίνω με το laptop μου και το modemάκι της connex, άρα δεν είναι πρόβλημα της γραμμής.

Να τά 'φτυσε το level one, ή θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο;

Δημοσ.

κάνε ένα reset στο routerακι και αν συνεχίσει τα ίδια, από την στιγμή που δεν έχει πρόβλημα η γραμμή, προφανώς θα έχει αυτό πρόβλημα.

Δημοσ.

αν με αλλο ρουτερ παιζεις κανονικα και δεν εχεις προβληματα συγχρονισμου δηλαδη να αναβοσβηνει το adsl οπως λες τοτε α.δοκιμασε να το κανεις firmware update και αμα δεν στρωσει τοτε βουρ πισω.τσεκαρε επισης τα στατιστικα της γραμης σου μηπως ειναι χαλια και μηπως για αυτο αναβοσβηνει το adsl.αλλα να παιζει το modem το απλο και να μην παιζει το level one χλωμο.οποτε κανε firmware και αμα δεν παιξει οτε πισω.πες μας και attenuation και margin

Δημοσ.

Μπα, και reset έχω κάνει, και firmware έχει το τελευταίο, οπότε θα το πάω πίσω (αν αξιωθώ να βρω την απόδειξη:rolleyes:)

Attenuation και margin, πως τα βλέπω;

Δημοσ.

σε καποια καρτελλα θα πρεπει να τα γραφει.τωρα που ακριβως δεν ξερω.και με το modem μπορεις να τα δεις αλλα πιο καλα στον ρουτερ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...