Alexandrosc2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια μικρή απορία. Έχω ένα δίσκο σε τρία partitions. Ένα με Ubuntu ένα με XP και ένα formaρισμένο σε NTFS για να κρατάω τα αρχεία μου. Θα ήθελα αυτό το partition να μου τo κάνει mount κατά την εκκίνηση του λειτουργικού και να μην χρειάζεται πρώτα να το επιλέξω κλασικά... Ευχαριστώ όποιον βοηθήσει εκ των προτέρων! :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Θες κατι σαν αυτο (απευθειας copy paste απο το δικο μου /etc/fstab)? >/dev/sda1 /mnt/windows ntfs-3g defaults,locale=el_GR.UTF-8 0 0 /dev/sda4 /mnt/large ntfs-3g defaults,locale=el_GR.UTF-8 0 0 Οπου κολλησεις πες μου. Και για οποιαδηποτε εξηγηση για το τι κανει το καθε ενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ! http://foss.ntua.gr/wiki/index.php/H_%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE_mount_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CF%84%CE%BF_%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF_/etc/fstab . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandrosc2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω! :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giso Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Εγκατέστησε το ntfs-config με το Synaptic και τρέξτο. Απλό και γρήγορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.