S2Katana Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Εχω το Ipod Touch 16gb 2nd gen και το πρωί δοκίμασα να τρέξω κάποια free apps.Δοκίμαζα να τις τρέξω και μετά με πέταγε στο κεντρικό μενού. Γενικά δεν έχει πρόβλημα να τις τρέξει, μόνο σήμερα το έκανε.Μήπως φταίει ότι έκανε κάποιο back up των εφαρμογών το iTunes? Μετά κατέβασα μια άλλη free εφαρμογή, την έτρεξα και τώρα τρέχουν κανονικά και οι υπόλοιπες. Εχετε κάποια άποψη επ'αυτού?
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 reboot δοκίμασες έτσι; το πρώτης γενειάς ipod touch μου το κάνει καμιά φορά.
S2Katana Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Εννοείς να κάνω restart(δλδ να το κλείσω και να το ξανανοίξω) ή να εφαρμόσω συνδυασμούς πλήκτρων για reboot? Αν εννοείς το 2ο, δεν το έκανα γιατί είπα πρώτα να ρωτήσω εδώ.Restart έκανα και δεν άλλαξε κάτι.
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Restart. Στο δικό μου όταν κάνει κάτι τέτοιο (συχνά- πυκνά) λύνεται με ένα restart.
S2Katana Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Tnx για την απάντηση. Και εγώ έτσι νόμιζα, αλλά δεν άλλαξε κάτι.Το παράδοξο είναι ότι λύθηκε μόλις κατέβασα και εγκατέστησα και έτρεξα νέα εφαρμογή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.