Προς το περιεχόμενο

Διαφορετικά fonts στα Windows 98

imported_Dimitris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να βλέπω τους Ελληνικούς,Αγγλικούς και Γαλλικούς χαρακτήρες στα Windows 98? Στην εγκατάσταση των Windows 98 (αγγλική version)δηλώνω χώρα την Ελλάδα. Έτσι μπορώ να βλέπω τα Ελληνικά και τα Αγγλικά. Όχι όμως τα Γαλλικά. Όταν δηλώσω χώρα Γαλλία, (όλα αυτά απο την εγκατάσταση των windows 98 γιατί απο το control panel δεν γινεται τίποτα), μπορώ να βλέπω τα αγγλικά, τα γαλλικά όχι όμως τα Ελληνικά. Στους Ελληνικούς χαρακτήρες έχει οριζόντιες γραμμές. Έχω ψάξει πολλούς τρόπους αλλά δεν έχω βρεί λύση. Αν κάποιος έχει βρεί κάτι, θα τον παρακαλούσα να μου το πεί.<BR>Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορώ να βρώ και να εισάγω διαφορετικά code page ώστε να βάζω διαφορετικές γλώσσες ώς default.<BR>Και κάτι άλλο:<BR>Αν ξέρει κάποιος πού μπορώ να κατεβάσω ένα πρόγραμμα που να <<καταλαβαίνει>> το κείμενο οταν σκανάρω ένα έγγραφο, ώστε να μπορώ μετά να το επεξεργαστώ.<BR>Ευχαριστώ πολύ <BR>Υ.Γ. Αν χρειάζετε κάποιος ορθογραφία στα Γαλλικά για το ms-Word μπορώ να του στείλω. (το έχω στο

Δημοσ.

Εγώ φίλε μου σου λέω το εξής: Γιατί να χρησιμοποιείς τα Αγγλικά Windows και όχι τα Ελληνικά?<BR>Εάν δεν τα έχεις, μπορώ να σου τα αντιγράψω. Απλά στείλε μου e-mail.<BR>Όσον αφορά στο πρόγραμμα αναγνώρισης χαρακτήρων, το καλύτερο είναι το Finereader 4 το οποίο έχω. Μπορώ επίσης να σου το αντιγράψω

Δημοσ.

Παρέλειψα να σου πω το εξής: Μπορείς να εγκαταστήσεις την Πολυγλωσσική έκδοση των Windows 2000. Μ'αυτήν την έκδοση, κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση του λειτουργικού, μπορείς να επιλέξεις και διαφορετική γλώσσα για default. Δεν τα έχω ακόμη, αλλά μπορώ να τα βρώ

Δημοσ.

Eυχαριστώ φίλε stathispap για τις προτάσεις σου, το κακό όμως είναι ότι αυτή τη στιγμή δουλεύω στο εξωτερικό και δεν μπορω να συμμετασχω στην ανταλλαγή cd, για την ώρα.<BR>Πάντως μπορώ να στείλω αρκετά προγράμματα και mp3 με e-mail.<BR><p>[This message has been edited by Dimitris (edited 03-09-2000).

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος, αν είναι δυνατόν, να σκέφτεσαι έτσι. Αν διαβάσεις το Θέμα <<<ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ>>> θα δεις ότι δεν μιλάμε για ανταλλαγές. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια μεγάλη παρέα αλληλοϋποστήριξης προκειμένου να αντιμετωπισουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τις δυσκολίες που περνάει ΕΝΑΣ. Δώσε μου τη διεύθυνσή σου και θα σου στείλω τα Ελληνικά Windows 98 (πες μου επίσης αν θέλεις την πρώτη ή τη δεύτερη έκδοση - ΣΗΜ. εγώ σου προτείνω την πρώτη). Τα πολυγλωσσικά Win2000 δεν τα έχω βρει ακόμη αλλά σίγουρα κάποιος απ' την παρέα θα τα έχει. Εως τότε, βολέψου με τα 98.<BR>Θα περιμένω τη διεύθυνσή σου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...