Προς το περιεχόμενο

Δεν αντέχεται άλλο η Radeon 4870x2 - τραγικά προβλήματα

Greek_Tornado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά. Στα XP μέχρι και το ποντίκι σου δεν δουλεύει πλέον καλά, γιατί είναι παλιό λειτουργικό.

Για εμπεριστάτωσέ μου τι ακριβώς έχουν τα Vista όσων αφορά την επιτάχυνση του ποντικιού που μου διαφεύγει; Μισό τα Vista το ταίζουν roquefort και τα ΧP μυζήθρα;

Δεν μπορείς να φοράς ότι τελευταίο σε Hardware και να έχεις XP στο σύστημα.

Είναι σαν να μου λες ότι μια γκόμενα παίρνει κόκκινο αυτοκίνητο για να ταιρίαζει με τις γόβες της. Τι θα πει δεν μπορεί; Μπορώ και παραμπορώ γιατί μέχρι τώρα δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα το ουσιαστικό για μένα έναντι των ΧΡ.

Επίσης τώρα πάμε στα Seven, πως γίνεται κάποιοι να έχουν ακόμα XP δεν καταλαβαίνω... :fear:

Με την μικρή διαφορά ότι τα Windows7 (αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι την κυκλοφορία) είναι κάτα βάση VistaDoneRight και είναι πολύ πιο επάξιος ακόλουθος των ΧΡ από ότι τα astalaVista :P

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μιας και σκοπεύω να αγοράσω μεταχειρισμένη μία τέτοια καρτούλα, έκανα μία αναζήτηση στο Google και έπεσα στο συγκερκιμένο θέμα οπότε το ξεθάβω...

1. Όσοι έχετε την εν λόγω κάρτα, είστε πλέον ευχαριστημένοι;

2. Η υποστήριξη από τις εταιρίες ανάπτυξης παιχνίδιων πως έιναι; Αυτό που θέλω να πω, ειναι αν αξιοποιούνται και οι δύο πυρήνες της κάρτας στα παιχνίδια, ή ο δεύτερος πάει χαμένος.

3. Οι drivers και τα όποια προβλήματα ειχαν, έχουν φτιάξει πλέον;

4. Τέλος, ένα τροφοδοτικό των 625W θα την παλέψει ή θα έχουμε πυροτεχνήματα;

Το υπόλοιπο σύστημα αποτελείται από ένα Q6600 στα 3.4GHz, 4GB μνήμης και λειτουργικό Windows 7 64bit.

Περιμένω τις απαντήσεις και τη βοήθειά σας, καθώς η αγορά της θα γίνει εφόσον τα παραπάνω ερωτήματα απαντηθούν καταφατικά...:P

Δημοσ.

Ποιος ο λόγος να την αγοράσεις? Εκτός και αν την βρήκες μέχρι 150 ευρώ. Αλλιώς δεν αξίζει πηγαινε για 5850.

Αν το τροφοδοτικό σου είναι σοβαρό δεν θα χεις πρόβλημα.

Οσο για τους drivers κλπ, αν ενα παιχνιδι βγει, θα πρέπει να περιμένεις τους επομενους catalyst για να παιζει και στους δύο πυρήνες. (αν και έχω την εντύπωση ότι προσφατα έβγαλε profile και η ατι για να το φτιαχνεις μόνος σου)

Δημοσ.
Μιας και σκοπεύω να αγοράσω μεταχειρισμένη μία τέτοια καρτούλα, έκανα μία αναζήτηση στο Google και έπεσα στο συγκερκιμένο θέμα οπότε το ξεθάβω...

1. Όσοι έχετε την εν λόγω κάρτα, είστε πλέον ευχαριστημένοι;

2. Η υποστήριξη από τις εταιρίες ανάπτυξης παιχνίδιων πως έιναι; Αυτό που θέλω να πω, ειναι αν αξιοποιούνται και οι δύο πυρήνες της κάρτας στα παιχνίδια, ή ο δεύτερος πάει χαμένος.

3. Οι drivers και τα όποια προβλήματα ειχαν, έχουν φτιάξει πλέον;

4. Τέλος, ένα τροφοδοτικό των 625W θα την παλέψει ή θα έχουμε πυροτεχνήματα;

Το υπόλοιπο σύστημα αποτελείται από ένα Q6600 στα 3.4GHz, 4GB μνήμης και λειτουργικό Windows 7 64bit.

Περιμένω τις απαντήσεις και τη βοήθειά σας, καθώς η αγορά της θα γίνει εφόσον τα παραπάνω ερωτήματα απαντηθούν καταφατικά...:P

Η 4870χ2 Παίζει άνετα οποιοδήποτε παιχνίδι σύχγρονο και μη, είναι ίδια σε επιδόσεις και σε μερικά καλύτερη από μια 5870 πόσο μάλλον από μια 5850, πλην του crysis, οπου χωλαίνει πολύ,. Αλλά δεν νομίζω οτι θα σταθούμε μόνο σε ένα παιχνίδι. Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος. Εγώ είχα μια gtx260oc και πήγα σε 4870x2 και είδα μεγάλη διαφορά σε επιδόσεις και έχω την ίδια cpu Με σένα. Τώρα αν θες dx11 και θες ταυτόχρονα να παίζεις νεράκι τα dx11 παχνίδια που ΔΕΝ υπάρχουν πρέπει να περιμένεις την επόμενη σειρά dx11 καρτών.

Μειονεκτήματα: Θέλει ισχυρό τροφοδοτικό, καίει πολύ ρεύμα και είναι πολύ "ζεστή".

---------- Προσθήκη στις 13:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:37 ----------

Ποιος ο λόγος να την αγοράσεις? Εκτός και αν την βρήκες μέχρι 150 ευρώ. Αλλιώς δεν αξίζει πηγαινε για 5850.

Η 5850 είναι αισθητά κατώτερη σε επιδόσεις σε σχέση με την 4870x2. Εδώ ακόμη και η 5870 έχει λιγότερα fps σε μερικά παιχνίδια. Αν το υπόλοιπο σύστημα του παιδιού έχει καλά χαρακτηριστικά όπως είδα φυσικά και αξίζει.

Δημοσ.

Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις...!

Το θέμα της κατανάλωσης είναι αυτό που φοβάμαι πιο πολύ μιάς και όντως απ'ότι είδα στα διάφορα reviews καταναλώνει αρκετά watt. Θα το ψάξω λίγο ακόμα κι αν δεν πετύχω καμία άλλη κάρτα παρόμοιων επιδόσεων σε καλή τιμή θα την πάρω.

Δημοσ.

Η 5870 είναι ενα κλικ κάτω απο την 295, οπότε τη θεωρώ ένα κλικ πάνω απο την 4870χ2. Οντως η 4870χ2 είναι γύρω στο 10% πάνω απο την 5850, αλλά για λόγους κατανάλωσης, θερμοκρασίας, μη υποστήριξη των καινούριων παιχνιδιών και με τους δύο πυρήνες μέχρι να βγουν οι μηνιαιοι catalyst, αλλά και για λόγους dx11 κλπ, του πρότεινα την 5850. Δλδ αν την βρει στα 200ευρώ που οι περισσότεροι τις δίνουν τις 4870χ2 κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει για τους λόγους που είπα παραπάνω.

Δημοσ.
Η 5870 είναι ενα κλικ κάτω απο την 295, οπότε τη θεωρώ ένα κλικ πάνω απο την 4870χ2. Οντως η 4870χ2 είναι γύρω στο 10% πάνω απο την 5850, αλλά για λόγους κατανάλωσης, θερμοκρασίας, μη υποστήριξη των καινούριων παιχνιδιών και με τους δύο πυρήνες μέχρι να βγουν οι μηνιαιοι catalyst, αλλά και για λόγους dx11 κλπ, του πρότεινα την 5850. Δλδ αν την βρει στα 200ευρώ που οι περισσότεροι τις δίνουν τις 4870χ2 κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει για τους λόγους που είπα παραπάνω.

Όταν θα βγουν καθαρόαιμα dx11 παιχνίδια καμιά τωρινή κάρτα δεν θα μπορεί να τα τρέξει επαρκώς. Στα περισσότερα benchmarks η 5870 υπολείπεται λίγο εως ελάχιστα της 4870x2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...