Loser Geek Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας παιδια προσπαθω να φτιαξω ενα σαιτ το οποιο θα χρησιμοποιει τον εξης κωδικα σε ενα λινκ javascript:OpenBrWindow('http://maps.google.com/maps ................. ','Test2','toolbar=no,location=no,status=no,menubar=no,scrollbars=no,resizable=yes','900','700','true') Οπου στις τελιτσες ειναι τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του URL (Δεν τα παραθετω για να μη κανω διαφημιση ) Το θεμα ειναι οτι οταν το εισαγω ολοκληρο, οταν κανω ρεφρες τη σελιδα και παταω το λινκ, δε δουλευει, ειναι νεκρο. Δεν ανοιγει τιποτα. Εννοειται οτι αν αφαιρεσω το "εξωτερικο" τμημα και αφησω μονο τη διευθυνση, η σελιδα ανοιγει κανονικα, μονο που εγω θελω να βγαινει σε popup Μηπως επειδη το URL των google maps ειναι περιπλοκο με πολλες μεταβλητες δεν αναγνωριζεται απο τη συνταξη της javascript? Αν οχι, τι φταιει; και αν ναι, πως παρακαμπτεται αυτο; Κατα δευτερον θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται ολο το παραθυρο να περιλαμβανει το χαρτη χωρις τις λευκες περιοχες με λινκς και επιλογες πανω και αριστερα που εχει καθε σελιδα του google maps. Εχω δει σε αλλα λινκς αλλων σαιτ που εχουν τη μεταβλητη &output=embed στο URL, αλλα οταν το προσθετω στο δικο μου url, μου βγαζει λαθος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.