Orlandob Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 8/10/08 εκανα την αιτηση....Πηγα στον ''ΠοΤε'' και μου ειπαν οτι η χρεωση ειναι κανονικη, το πακετο το πηρα απο το Πλαισιο με προπληρομενους τους 2 πρωτους μηνες.....Ελεος
angmar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Από πότε έχεις το conn-x; Ημερομηνία που συνδέθηκε θέλω.
evts Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Πάρε τηλέφωνο και μάθε έχει τμήμα λογαριασμών να σου εξηγήσουν τι και γιατί πληρώνεις ότι βλέπεις.
Orlandob Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Από πότε έχεις το conn-x; Ημερομηνία που συνδέθηκε θέλω.11-10-08 συνδεθηκε...
angmar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ε άρα πού είναι το πρόβλημα; Έχεις conn-x από 11/10 και τα αναδρομικά σου είναι από 12/12 - 7/1. Το δίμηνο σου κανονικά δωρεάν ήταν.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Κανονικός είναι ο λογαριασμός σου, και εμένα το πρώτο δίμηνο μετα την ενεργοποίηση του conn-x, τόσο μου ήρθε, κάτι για αναδρομικά διμήνου και εφάπαξ δεν θυμάμαι καλα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 δεν γουστάρετε πάντως τέτοια topics? στα οποία ο χρήστης κάνει register στο forum μόνο και μόνο για να ανοίξει το topic και να κράξει, όπα sorry καταγγείλει εννοούσα και από εκεί και μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση! (for the record ο topic creator έχει να μπει από τον Νοέμβριο!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.