KANTAFY2002 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 αυτη ειναι η μαγκια φιλε μου να σου τα παιρνουν νομοτυπα απο κατι τετοιες μα@.,ες εφυγα απο οτε τηλεφωνο και ιντερνετ εφτασα να εχω λογαριασμο 150 ε με την adsl και τηλ ενω τωρα εχω πολυ λιγοτερο δεν λεω ποσο και που για να μην θεωρηθει και διαφημηση τους
worldcitizen Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Κλασσική περίπτωση βλάβης.. Την είχα πατήσει κι εγώ, αφού διάβαζα στα διάφορα forum τα κλασσικά φωνακλάδικα "κλέφτες" - "κάτι πρέπει να γίνει" - "σε χρεώνουν όπου βρούνε" κτλ. Πήρα τηλέφωνο τον ΟΤΕ, μου εξήγησαν μια μια τις χρεώσεις κι όλα καλά...
schumacher_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Συγνώμη που επαναφέρω μετά από τόσες μέρες τη συγκεκριμένη συζήτηση, αλλά για τους επόμενους που θα τη διαβάσουν, αυτό Από την στιγμή που είχες otenet ondsl, είχες πληρώσει ήδη αναδρομικά τα πρώτα πάγια από τον πρώτο λογαριασμό του ondsl, οπότε με την αλλαγή σε connx δεν έπρεπε να στα ξαναχρεώσουν.Αν τυχόν έχεις και τους λογαριασμούς που φαίνεται η χρέσωη αυτή, δικαιούσαι να ζητήσεις πίσω τα προπληρωμένα πάγια. δεν ισχύει.
StavrosD Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Συγνώμη που επαναφέρω μετά από τόσες μέρες τη συγκεκριμένη συζήτηση, αλλά για τους επόμενους που θα τη διαβάσουν, αυτό δεν ισχύει. Και όμως ισχύει. Στον κάθε λογαριασμό προπληρώνονται τα πάγια τέλη του επόμενου (πληρώνονται προκαταβολικά). Στον πρώτο λογαριασμό χρεώνεται ΚΑΙ ο τρέχων μήνας, και ο επόμενος. Για να το επαληθεύσω, κοίταξα τον τελευταίο μου λογαριασμό του ΟΤΕ. Ημερομηνία έκδοσης: 16-11-2008 Πάγια τέλη: 16/11/2008 - 15/01/2009
schumacher_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Και όμως ισχύει. Στον κάθε λογαριασμό προπληρώνονται τα πάγια τέλη του επόμενου (πληρώνονται προκαταβολικά).Στον πρώτο λογαριασμό χρεώνεται ΚΑΙ ο τρέχων μήνας, και ο επόμενος. Για να το επαληθεύσω, κοίταξα τον τελευταίο μου λογαριασμό του ΟΤΕ. Ημερομηνία έκδοσης: 16-11-2008 Πάγια τέλη: 16/11/2008 - 15/01/2009 Φίλε μου, αν δεις καλύτερα το ποστ μου, αναφέρομαι συγκεκριμένα στην αναφορά σου σχετικά με το ondsl kit της otenet και το conn-x του οτε. Μπλέκεις τις αναδρομικές χρεώσεις που μπορεί να πληρώσεις στον πρώτο λογαριασμό του ondsl kit με αναδρομικές χρεώσεις σχετικά με το conn-x, εφόσον έχει προέλθει από μετατροπή κάποιου ondsl kit. Σχετικά με την προπληρωμή των παγίων, είναι σωστό αυτό που λες, αλλά όχι σχετικό με αυτό που είπα.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μισο ρε παιδια εγω εκανα νεα γραμμη με τον παπ..α τον Οτε ,επειδη ειναι νεα γραμμη 60* ευρω μου ειπαν + παγιο(30ε ) κ εβαλα κ connx που προπληρωσα τους δυο πρωτους μηνες (για 24αρα) . Τι κερατιατικα θα πληρψωσω στον πρωτο λογ/μο ,εχει τελη ενεργοπιησης η κλεφτια αυτξ(connx) διοτι στο site της δεν λεει η τιποτα .
schumacher_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μισο ρε παιδια εγω εκανα νεα γραμμη με τον παπ..α τον Οτε ,επειδη ειναι νεα γραμμη 60* ευρω μου ειπαν + παγιο(30ε ) κ εβαλα κ connx που προπληρωσα τους δυο πρωτους μηνες (για 24αρα) . Τι κερατιατικα θα πληρψωσω στον πρωτο λογ/μο ,εχει τελη ενεργοπιησης η κλεφτια αυτξ(connx) διοτι στο site της δεν λεει η τιποτα . Τέλος ενεργοποίησης δεν έχει. Αν έχεις προπληρώσει 2 μήνες, τότε το έχεις αγοράσει από Γερμανό? Αν θες στο περίπου μια εκτίμηση γι αυτά που θα πληρώσεις, δώσε καμια ημερομηνία και πού έχεις κάνει το κάθε τι (π.χ αίτηση νέας σύνδεσης σε oteshop, αίτηση conn-x σε γερμανό κλπ).
naftis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Και όμως υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με αυτή την βλακώδη συγχώνευση των λογαριασμών. 1. Ο λογαριασμός του internet μου ερχόταν χωριστά και τον καταχωρούσα σαν επαγγελματικό έξοδο, έκπωση φπα κλπ. Η οτενετ είχε διαφορετική σύμβαση, με διαφορετικό πελάτη, διαφορετικό ΑΦΜ κλπ. 2. Σπουδαιότερο όμως πρόβλημα, είναι ότι τώρα ο λογ. του internet, έρχεται μαζί με τον λογαριασμό του τηλεφώνου, ο οποίος είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη του σπιτιού ! Σε ποιόν ανήκει το email, το οποίο είναι και εππαγελματικό ?!?!?! Τι γίνεται τώρα που κάποιος άλλος "πληρώνει" (έτσι λέει ο λογαριασμός) το internet ? Του ανήκει και το email? Το κερατό τους γαμώτο !!! Ούτε "κλέφτες" ούτε "ζώα" , απλά άχρηστοι να καταλάβουν τις ζωτικές ανάγκες του πελάτη. Πότε θα αναλάβουν οι Γερμανοί ?
schumacher_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Οι Γερμανοί από Παρασκευή σιγά σιγά...
AKISHELLAS1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Τέλος ενεργοποίησης δεν έχει. Αν έχεις προπληρώσει 2 μήνες, τότε το έχεις αγοράσει από Γερμανό? Αν θες στο περίπου μια εκτίμηση γι αυτά που θα πληρώσεις, δώσε καμια ημερομηνία και πού έχεις κάνει το κάθε τι (π.χ αίτηση νέας σύνδεσης σε oteshop, αίτηση conn-x σε γερμανό κλπ). Σε ευχαριστω ηρθαν κ μου εβαλαν νεα γραμμη στο σπιτι 15/12 ,στις 16 πηρα το connx (24αρα 60ε) απο το you κ στις 20/12 ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ Κ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ . Δεν εχω βσλει κσποιο πσκετο σταθερης τηλεφωνιας.
fotalis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 θα ηθελα την βοηθεια σας εχω και εγω conn x απο μετατροπη ondsl kit οταν μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος τους ειχα διαμαρτυρηθει γιατι με χρεωνουν με τελος ενεργοποιησης και μου ειπαν πως εχω δικιο και θα αφαιρεσουν απο τον επομενο λογαριασμο περιπου 40 ευρω ηταν παραπανω . την περασμενη εβδομαδα μου ηρθε ο λογαριασμος και δεν ειχαν αφαιρεσει τα 40 ευρω . τους παιρνει η μητερα μου και με τα πολλα ο οτε κανει το <<κουνελι>> λεγοντας πως επρεπε να ειχαμε επιμεινει οταν πρωτοηρθε ο λογαριασμος δλδ την πρωτη φορα. και γενικα η απο τα λεγομενα τους ειναι πως θα πρεπει να παμε σε καταστημα και να παρακαλεσουμε κανενα διευθυντη. δλδ να παρακαλαω τον καθε καραγκιοζη να μου δωσει τα λεφτα μου. το θεμα τι πρεπει να κανω εγω απο την στιγμη που ειναι οχι μια αλλα δυο φορες μ**ακες και παιζουν με τον καταναλωτη??
Orlandob Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδες..... μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος απο ConnX 2mb το αγορασα απο πλαισιο με προπληρομενους τους 2 πρωτους μηνες.... τα εφαπαξ και περιοδικα τελη εκει που λεει Ιντερνετ ειναι 79 ευρω χωρις ΦΠΑ....ειναι λογικο για 2αρα συνδεση?καθε φορα τοσα θα ερχονται? Ευχαριστω....
angmar Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδες..... μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος απο ConnX 2mb το αγορασα απο πλαισιο με προπληρομενους τους 2 πρωτους μηνες....τα εφαπαξ και περιοδικα τελη εκει που λεει Ιντερνετ ειναι 79 ευρω χωρις ΦΠΑ....ειναι λογικο για 2αρα συνδεση?καθε φορα τοσα θα ερχονται? Ευχαριστω.... Όχι δεν είναι, αλλά δε δίνεις πολλά στοιχεία, ανέβασε κάπου μια φωτο του λογαριασμού να δούμε τι παίζει.
Orlandob Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 οι κλησεις ειναι 30 ευρω περιπου και μετα γραφει Εφαπαξ και περιοδικα τελη: αναδρομικα : Αdsl Ote (2mbps) προσφ:Conn-X (12/2007) 12,194 ευρω Αdsl ote (2mbps) προσφ:Conn-X 12/2007 παγια τελη (08-01-09-07-03-09) 25,200 ευρω αναδρομικα : Αdsl Ote (2mbps) προσφ:Conn-X (12/2007) 3,668 ευρω OnDSL Home (2mbps) προσφ:Conn-X (12/2007) 7,580 ευρω Φραγη εξερχομενων κλησεων-Παγια Τελη (08-01-09-07-03-09) 6,200 ευρω Βασικα Τελη (08-01-09-07-03-09) 24,800 ευρω Συνολο Εφαπαξ και περιοδικων Τελων 79,642 ετσι ακριβως ειναι ο λογαριασμος.....εκει που λεει 12/2007 τι κουλο ειναι? αφου την συνδεση την εκανα Νοεμβριο του 2008 αν μπορειτε παιδια βοηθηστε με....pleaseeeee..... any help guys?
angmar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ο λογαριασμός σου είναι ΟΚ, τα πάγια που βλέπεις δεν είναι μόνο για ιντερνετ, είναι και το πάγιο του τηλεφώνου μέσα και η φραγή σας. Επίσης αυτά που βλέπεις ως αναδρομικά είναι για το μήνα Δεκέμβριο (αφού βλέπεις οτι όλα τα πάγια που πληρώνεις είναι από 8/01/09 - 7-03-09) και προφανώς πέραν του 1ου λογαριασμού δε θα ξαναδείς αναδρομικά όσο αφορά το κονεξ. Τέλος αυτό που βλέπεις ως προσφορά κονεξ 12/2007 σημαίνει οτι τις τρέχουσες τιμές τις οποίες πληρώνεις τις ανακοίνωσε ο ΟΤΕ με προσφορά που έκανε τον 12/2007, ουσιαστικά για σένα δε σημαίνει απολύτως τίποτα αυτό. Δεν είναι τίποτα περίπλοκο, ο λογαριασμός θέλει λίγο προσοχή στο διάβασμα και όλα βγάζουν νόημα. EDIT : Μόλις είδα οτι αναφέρεις οτι πήρες το πακέτο από το πλαίσιο και είχε μέσα 2 προπληρωμένους μήνες, τότε έχει γίνει σίγουρα λάθος στην καταχώρηση (κατα πάσα πιθανότητα από το πλαίσιο) και σου χρέωσαν και τους 2 πρώτους μήνες. Αν είναι έτσι όπως τα λές, δλδ έκανες την αίτηση το Νοέμβριο (λογικά μέσα με τέλη φαντάζομαι) πήγαινε σε ένα κατάστημα του ΟΤΕ, κάνε ένα παράπονο και θα πάρεις και την αποχρέωση σου. Για περισσότερες πληροφορίες, 134.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.