nikko999 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα σε ολους/ες (πριν λιγο εκανα επωνυμη καταγγελια στο Υπουργειο Μεταφορων και Επικοινωνιων, στην ΕΕΤΤ, στο ΕΚΠΟΙΖΩ, στην ΟΤΕνετ- για απαραδεκτες χρεωσεις του ΟΤΕ adsl- θα ακολουθησουν και τα περιοδικα του ειδικου χωρου) Μολις πριν λιγες ωρες παρελαβα τον λογαριασμο του ΟΤΕ. Οι μηνιαιες χρεωσεις (adsl-τηλεφωνια των τελευταιων ΔΥΟ ετων) ανερχονταν σε σταθερη βαση στα 25-26, εως 30 ευρω (με κατι τηλεφωνα-ελαχιστα κ αυτα τοπικα) Ολες οι τηλεφωνικες επαφες μου, γινονται απο το κινητο. Ανοιγω το λογαριασμο και βλεπω οτι πρεπει να πληρωσω 79,50 ευρω απο τα 101,327 που μου εχουν χρεωσει! Ειχα και εκπτωση! Αναλυτικα ο λογαριασμος μου Συνολο χρεωσεων απο τηλ. κινηση- χρηση υπηρεσιων 0,1800 τελος ενεργοποιησης adsl 34,990 αναδρομικα/παγια τελη 11,060 adsl ΟΤΕ- παγια τελη 23,700 βασικα τελη 24,800 αναδρομικα ondsl home 2,737 ondsl home 4,040 Συνολο (χωρις ΦΠΑ) 101,327 Συνολο επιστροφων/εκπτωσεων -34,990 Να σημειωσω οτι ειχα otenet ondsl kit (το οποιο για την αποκτηση του καταβληθηκε το ποσο των 86 ευρω) μετατραπηκε θελοντας και μη, σε conne-x, με την διαβεβαιωση απο μεριας ΟΤΕ, οτι δεν αλλαζει κατι στις νεες χρεωσεις ουτε εχω αλλες εκκρεμοτητες....... Εγω ΔΕΝ προτιθεμαι να πληρωσω ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ και θα υπαρξει αμμεση διακοπη των συνδεσεων σταθερου τηλ./adsl- κινητου, με αλλαγη παροχου! επισυναπτω την αναλυτικη κινηση του λογαριασμου
antonl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Ρώτησες/έψαξες τι είναι αυτές οι χρεώσεις; πχ το δίμηνο πάγιο του ΟΤΕ είναι όντως τόσο όσο λέει (24,80€), το δίμηνο ADSL πάγιο μπορεί να είναι 23,7€, το τέλος ενεργοποίησης σου επιστράφηκε. Τα αναδρομικά δεν ξέρω τι είναι στην περίπτωσή σου.
Orfeus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Ο λογαριασμος σου ειναι κανονικοτατος.Τα αναδρομικα τελη ειναι τελη τα οποια καταβαλεις μεχρι τη συμπληρωση της διμηνιας.Δλδ το διμηνο μετραει για τον Οτε πχ απο 1η Οκτωβρη μεχρι 1η Δεκεμβρη.Αν εσυ ζητησες την ενεργοποιηση στις 3 Σεπτεμβρη και εγινε στις 10,το διαστημα 10/9 με 1/10 χρεωνεται με αναδρομικα τελη.Επισης το παγιο το προκαταβαλεις για την επομενη διμηνια,οπως σε οποιοδηποτε λογαριασμο του Οτε.Οποτε την επομενη φορα απλα θα πληρωσεις 11ε λιγοτερα και θα προπληρωσεις το παγιο Ιανουαριου Φεβρουαριου.Επισης το ConnX επειτα απο τη συγχωνευση Οτε και Οτενετ εχει την Οτενετ ως παροχο. Νομιζω οτι απλα το παληκαρι που σε ενημερωσε δεν το εκανε σωστα,αλλα οι χρεωσεις ειναι νομοτυπες. -----Προστέθηκε 4/11/2008 στις 07 : 44 : 08----- Η εκπτωση που εχεις επισης ειναι τα τελη ενεργοποιησης.Τα οποια για λογιστικους λογους χρεωνονται και μετα αφαιρουνται.... Συνολο χρεωσεων απο τηλ. κινηση- χρηση υπηρεσιων 0,1800 αυτο υποθετω οτι ειναι τηλεφωνικη υπηρεσια απο τριτους(πχ τηλεφωνημα σε αλλο παροχο) Δε θα βρεις το δικιο σου,γιατι απλα δεν υπαρχει κατι στραβο.Μην κυνηγαμε χιμαιρες!Επισης τα 80ε λογαριασμος ειναι πολυ καλος. Φιλικα παντα!
kfyros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Υπερβολικό σε βρίσκω μάστορα. Μόνο αν είναι αναγκαστική αναβάθμιση λόγω κατάργησης του προγράμματος που είχες, με ταυτόχρονη αύξηση χρεώσεων ή παγίων, έχεις δίκιο . Το πιο πιθανό είναι ότι τσάμπα κάνεις κεφάλι, και οι χρεώσεις σου είναι όπως και πριν, ήτοι 35 ευρώ το μήνα.
nurse Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Ίσως κουτή ερώτηση. Με τον ΟΤΕ μίλησες πριν προβείς στις ενέργειές σου;
nikko999 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Kαλημερα. Η συνδεση ειναι 1 mb Το παγιο adsl ειναι 16,5 ευρω...... το παγιο τηλεφωνου 15 ευρω........ Τηλεφωνικες κλησεις (απο σταθερο) οπως βλεπετε ειναι ανυπαρκτες. Αναγνωριση κλησεων, service και γενικα αλλες υπηρεσιες δεν παιζουν! Η αλλαγη απο 768 σε 1 mb εχει γινει προ 6 μηνου κ συμφωνα με την ΟΤΕνετ δεν προκειτο να αλλαξει το οτιδηποτε σε χρεωσεις. Δικαιολογηστε μου το επιπλεον 20 ευρω και κυριως πως βγαινει η χρεωση των 101 ευρω (ανευ ΦΠΑ) προ επιστροφων/εκπτωσεων....... Γραμματα ξερουμε, την κοροιδια δεν ανεχομαστε..... Αν αφηνουμε να περναει καθε αυθαιρεσια τοτε δεν θα φταιει ο καθε ΟΤΕ..... Σας ευχαριστω ολους και καλο σερφαρισμα φιλοι μου.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Ο λογαριασμός τα εξηγεί πολύ αναλυτικά, από ό,τι βλέπω. Τα μηνιαία πάγια χρεώνονται ανά δίμηνο (δηλαδή, όπως φαίνεται, πληρώνεις έως και 15 Δεκεμβρίου). Ποια, ακριβώς, είναι η αντίρρηση στα ποσά που έχουν χρεώσει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 πράγματι ο λογαριασμός φαίνεται οκ... μου φαίνεται ότι δεν έχεις καταλαβαίνει πως πληρώνεις αναδρομικά...
antonl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Όντως. Τσάμπα αγχώθηκες, εκνευρίστηκες, προχώρησες σε καταγγελίες/διαμαρτυρίες. Διαβάζοντας το πρώτο σου post καταλαβαίνω πως απλά περίμενες μηνιαίο λογαριασμό 30€ και αντέδρασες χωρίς να το ψάξεις όταν το μάτι σου έπεσε στην 100άρα. Ο ΟΤΕ τι σου είπε για τις χρεώσεις;
kiss Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Το ίδιο ακριβώς μου είχε γίνει πριν ένα περίπου μήνα. Είχα την μικρή σύνδεση cosmote στα 1. Τους πήρα τηλέφωνο γιατί κυριολεκτικά τρόμαξα και μου είπαν ότι συνδέθηκα στο conex και ότι ΟΛΑ ΑΥΤΑ θα πιστωθούν στον επόμενο λογαριασμό μου!!!!! Τώρα φυσικά περιμένω τον νέο λογαριασμό μου που φαινομενικά θα πρέπει να είναι μηδενικός ή "αρνητικός"!!!!!
annoulaki86 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Kαλημερα.Η συνδεση ειναι 1 mb Το παγιο adsl ειναι 16,5 ευρω...... το παγιο τηλεφωνου 15 ευρω........ Τηλεφωνικες κλησεις (απο σταθερο) οπως βλεπετε ειναι ανυπαρκτες. Αναγνωριση κλησεων, service και γενικα αλλες υπηρεσιες δεν παιζουν! Η αλλαγη απο 768 σε 1 mb εχει γινει προ 6 μηνου κ συμφωνα με την ΟΤΕνετ δεν προκειτο να αλλαξει το οτιδηποτε σε χρεωσεις. Δικαιολογηστε μου το επιπλεον 20 ευρω και κυριως πως βγαινει η χρεωση των 101 ευρω (ανευ ΦΠΑ) προ επιστροφων/εκπτωσεων....... Γραμματα ξερουμε, την κοροιδια δεν ανεχομαστε..... Αν αφηνουμε να περναει καθε αυθαιρεσια τοτε δεν θα φταιει ο καθε ΟΤΕ..... Σας ευχαριστω ολους και καλο σερφαρισμα φιλοι μου. Oντως νικο, ο λογαριασμος σου ειναι κανονικοτατος... Χρεωνεσαι αναδρομικα 11.060+2.737 απο τη στιγμη που ενεργοποιηθηκε το ADSL μεχρι την ημερομηνια εκδοσης του λογαριασμου. Μετα σου χρεωνουν ( 23,700+4.040 )χ19% = 33 ευρω που ειναι το παγιο του ADSL στο διμηνο σωστα?? και 24,500 το παγιο του τηλεφωνου επισης για το διμηνο! Και μην ξεχνας οτι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΜΗΝΟ!
nikos_se Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 δεν καταλαβαινω γιατι διαμαρτυρεσαι και εκανες τοσες καταγγελιες χωρις ουσιαστικο λογο και εγω οταν ειχα 1 ερχοταν μεταξυ 70 με 90 να πληρωσω οποτε....
schumacher_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα σε ολους/ες (πριν λιγο εκανα επωνυμη καταγγελια στο Υπουργειο Μεταφορων και Επικοινωνιων, στην ΕΕΤΤ, στο ΕΚΠΟΙΖΩ, στην ΟΤΕνετ- για απαραδεκτες χρεωσεις του ΟΤΕ adsl- θα ακολουθησουν και τα περιοδικα του ειδικου χωρου) Μολις πριν λιγες ωρες παρελαβα τον λογαριασμο του ΟΤΕ. Οι μηνιαιες χρεωσεις (adsl-τηλεφωνια των τελευταιων ΔΥΟ ετων) ανερχονταν σε σταθερη βαση στα 25-26, εως 30 ευρω (με κατι τηλεφωνα-ελαχιστα κ αυτα τοπικα) Ολες οι τηλεφωνικες επαφες μου, γινονται απο το κινητο. Ανοιγω το λογαριασμο και βλεπω οτι πρεπει να πληρωσω 79,50 ευρω απο τα 101,327 που μου εχουν χρεωσει! Ειχα και εκπτωση! Αναλυτικα ο λογαριασμος μου Συνολο χρεωσεων απο τηλ. κινηση- χρηση υπηρεσιων 0,1800 τελος ενεργοποιησης adsl 34,990 αναδρομικα/παγια τελη 11,060 adsl ΟΤΕ- παγια τελη 23,700 βασικα τελη 24,800 αναδρομικα ondsl home 2,737 ondsl home 4,040 Συνολο (χωρις ΦΠΑ) 101,327 Συνολο επιστροφων/εκπτωσεων -34,990 Να σημειωσω οτι ειχα otenet ondsl kit (το οποιο για την αποκτηση του καταβληθηκε το ποσο των 86 ευρω) μετατραπηκε θελοντας και μη, σε conne-x, με την διαβεβαιωση απο μεριας ΟΤΕ, οτι δεν αλλαζει κατι στις νεες χρεωσεις ουτε εχω αλλες εκκρεμοτητες....... Εγω ΔΕΝ προτιθεμαι να πληρωσω ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ και θα υπαρξει αμμεση διακοπη των συνδεσεων σταθερου τηλ./adsl- κινητου, με αλλαγη παροχου! επισυναπτω την αναλυτικη κινηση του λογαριασμου Όπως ανέφεραν και οι πιο πάνω, κάτι λάθος έκανες εσύ και δεν τα υπολόγισες σωστά... μάλιστα, όταν λες ότι οι λογαριασμοί σου ανέρχονται στα 25-30€ συνέχεια, τότε η προσαύξησή τους λόγω conn-x (35€) σε φέρνει αυτόματα στα 60-65€. Μαζί με κάποια αναδρομικά, σου ήρθε το 79ρι και δε νομίζω ότι θα έπρεπε να έχεις τρελαθεί τόσο πολύ. Αν θέλει κάποιος αναλυτική περιγραφή των χρεώσεων, θα προσπαθήσω να το κάνω όσο πιο σαφές γίνεται παρακάτω. Νομίζω ότι από το λογαριασμό σου, αυτά που δεν θέλουν καν εξήγηση είναι τα εξής: - Συνολο χρεωσεων απο τηλ. κινηση- χρηση υπηρεσιων 0,1800 - Βασικα τελη 24,800 Για την εξήγηση των παρακάτω, θα πρέπει να ξέρεις ότι τα πάγια στον Οτε είναι προπληρωμή του επομένου 2μήνου. Όπως βλέπεις, όλα τα πάγιά σου χρεώνονται για το διάστημα 16/10/08-15/12/08. Αντίθετα, οι κλήσεις είναι ότι έχεις κάνει το προηγούμενο 2μηνο. Ως εκ τούτου, από την ανάλυση του λογαριασμού σου, σχετικά με το adsl προκύπτει ότι: - η μεταφορά σου από OnDSL Kit σε Conn-X έγινε κατά το προηγούμενο 2μηνο, δηλαδή από 16/8/08 μέχρι 15/10/08. Βάσει των αναδρομικών σου χρεώσεων, φαίνεται μάλιστα ότι η μεταφορά σου έγινε 25 μέρες πριν τις 15/10/08 (προηγούμενη της έκδοσης του λογαριασμού σου), δηλαδή η μεταφορά σου πρέπει να έγινε στις 19/9/08. Για το διάστημα, λοιπόν, αυτών των 25 ημερών, εφόσον είναι πάγιο, θα έπρεπε να έχεις χρεωθεί με τον τρόπο που χρεώνονται τα πάγια, δηλαδή με προπληρωμή. Προφανώς, όμως, στις 16/8/08, οπότε και εκδόθηκε ο προηγούμενος λογαριασμός σου, δεν υπήρχε το conn-x, άρα δε χρεώθηκες κάτι. Έτσι, το 25ήμερο αυτό, το χρεώνεσαι αναδρομικά στον αμέσως επόμενο λογαριασμό από την "αίτησή σου", δηλαδή σ'αυτόν που εκδόθηκε 16/10/08. Ελπίζω να βοήθησα και συγνώμη για το μεγάλο ποστ
StavrosD Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Από την στιγμή που είχες otenet ondsl, είχες πληρώσει ήδη αναδρομικά τα πρώτα πάγια από τον πρώτο λογαριασμό του ondsl, οπότε με την αλλαγή σε connx δεν έπρεπε να στα ξαναχρεώσουν. Αν τυχόν έχεις και τους λογαριασμούς που φαίνεται η χρέσωη αυτή, δικαιούσαι να ζητήσεις πίσω τα προπληρωμένα πάγια. Σε κάθε λογαριασμό πληρώνεις τα πάγια του επόμενου μήνα, αν θυμάμαι καλά, οπότε πρέπει να σου δώσουν τα πάγια για την περίοδο μετά την αίτηση διακοπής, καθώς και τα προπληρωμένα στο ondsl (αν όντως στα έχουν χρεώσει).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 ψιλό owned η κατάσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.