Προς το περιεχόμενο

Μαθηματικό τυπολόγιο

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς σας μαθηματικό τυπολόγιο σε μορφή .pdf σαν κι αυτό που πουλάνε τα φωτοτυπάδικα στην Μελενίκου απένταντι από τα πανεπιστήμια;Είναι αρκετές σελίδες απ'οτι θυμάμαι.Ευχαριστώ προκαταβολικά :-)

Δημοσ.
Έχει κανείς σας μαθηματικό τυπολόγιο σε μορφή .pdf σαν κι αυτό που πουλάνε τα φωτοτυπάδικα στην Μελενίκου απένταντι από τα πανεπιστήμια;Είναι αρκετές σελίδες απ'οτι θυμάμαι.Ευχαριστώ προκαταβολικά :-)

δεν εχω, αλλα τι θα ηθελες να περιλαμβανει; ρωταω γτ εχω οτι θες απο τυπους και μπορω να σου φτιαξω

Δημοσ.
δεν εχω, αλλα τι θα ηθελες να περιλαμβανει; ρωταω γτ εχω οτι θες απο τυπους και μπορω να σου φτιαξω

Ευχαριστώ για την προσφορά αλλά ας περιμένουμε μήπως απαντήσει κάποιος ακόμα που τυχαίνει να το έχει από τα πανεπιστήμια για να μην μπαίνεις στον κόπο.Στο περιεχόμενο του συμπεριλαμβάνονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ από μαθηματικούς τύπους που χρησιμοποιούν μηχανικοί.Πχ Τριγωνομετρικοί τύποι,Τριγωνομετρικές ταυτότητες,γνωστά ολοκληρώματα,διαφορικές,διάφορες σχέσεις γεωμετρίας όπως πχ εμβαδό-όγκος σφαίρας,μετασχηματισμούς fourier,De hospital,Ανάλυση la place κ.ο.κ.

Απλά το θέλω σε .pdf για να εκτυπώσω επιλεκτικά τις σελίδες που θέλω γιατί ούτε η υπόθεση του riemann με ενδιαφέρει ούτε το τριπλό ολοκλήρωμα κ οι διαφορικές 80ης τάξης B)

Εdit μάλλον το βρήκα! Δεν έχει κάποια που θέλω αλλά έχει τα πολύ βασικά.Έψαχνα τόση ώρα με λήμμα "μαθηματικό τυπολόγιο"..Έβαλα σκέτο τυπολόγιο και βγήκε αυτό:

http://users.sch.gr/elscardan/Usefully/mt.pdf

Δημοσ.

Εdit μάλλον το βρήκα! Δεν έχει κάποια που θέλω αλλά έχει τα πολύ βασικά.Έψαχνα τόση ώρα με λήμμα "μαθηματικό τυπολόγιο"..Έβαλα σκέτο τυπολόγιο και βγήκε αυτό:

http://users.sch.gr/elscardan/Usefully/mt.pdf

πολυ καλο δεν λεω αν και ειναι μονο τα πολυ απλα πραματα, θα το εχω για να δινω καποιες σελιδες στους μαθητες μου. κατα τ'αλλα αμα θες καταλογο με ολοκληρωματα εχω εναν τεραστιο με πολυ πραμα + τυπους σε polar συντεταγμενες. γενικως εχω απιστευτο πραμα που δεν το βαζει ο νους σου:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
πολυ καλο δεν λεω αν και ειναι μονο τα πολυ απλα πραματα, θα το εχω για να δινω καποιες σελιδες στους μαθητες μου. κατα τ'αλλα αμα θες καταλογο με ολοκληρωματα εχω εναν τεραστιο με πολυ πραμα + τυπους σε polar συντεταγμενες. γενικως εχω απιστευτο πραμα που δεν το βαζει ο νους σου:lol::lol::lol::lol::lol:

Μπορείς να το κάνεις upload αυτό που λες με τα ολοκληρώματα.:-) Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Μπορείς να το κάνεις upload αυτό που λες με τα ολοκληρώματα.:-) Ευχαριστώ!

ναι αλλα μιλαμε για 120 ολοκληρωματα. θα τα σκαναρω και θα τα ανεβασω.

ΥΓ τα ημ και συν ειναι στα γαλλικα ελπιζω να μην πειραζει και τοσο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μπορω να βαλω και μια μικρη μεταφραση

Δημοσ.
ναι αλλα μιλαμε για 120 ολοκληρωματα. θα τα σκαναρω και θα τα ανεβασω.

ΥΓ τα ημ και συν ειναι στα γαλλικα ελπιζω να μην πειραζει και τοσο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μπορω να βαλω και μια μικρη μεταφραση

Οχι τι να πειράζει..κατι ξέρουμε και απο γαλλικά:-D:-D Ευχαριστώ και πάλι!!

Δημοσ.
δεν περνας και απο δω μια...

το eurostar μου το πληρωνεις;:lol::lol::lol::lol::lol::lol: εδω το καλο το πραμαααα μαθηματικα φυσικη χημεια σιδερωμαααααααα

Δημοσ.

Παιδιά, μην το ψάχνετε, το καλύτερο μαθηματικό τυπολόγιο είναι αυτό της McGraw Hill, το οποίο αν δεν κάνω λάθος το εκδίδει η ΕΣΠΙ στην Ελλάδα. Έχει τα πάντα μέσα και ανανεώνεται συνεχώς.

Έχει τα πάντα μέσα, βαριέμαι να κάθομαι να αντιγράφω τα περιεχόμενα. Ψάξτε το στα ελληνικά sites, κάπου το είχα πετύχει αλλά δεν θυμάμαι που...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...