BJOB Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα. Όταν παίζω κάποιο παιχνίδι μετά από περίπου 1-2 λεπτά παγώνει η εικόνα και μου βγάζει error report το VPU Recover στο desktop ξέρετε να στείλει το report η όχι. To κάνει ασταμάτητα ίσα ίσα που μπορώ να βγω από το μενου. Μέχρι και χθες δεν είχα κανένα πρόβλημα παίζοντας Far cry 2,Pro09, BIA,NBA2k9. Αν απενεργοποιήσω το VPU Recover κολάι όλο το σύστημα και θέλει restart. Η θερμοκρασίες της κάρτας είναι 39 idle και 65-69 στα παιχνίδια και ολο το σύστημα έχει αρκετά καλές θερμοκρασίες. Σε κάποια παιχνίδια (farcry2,CrysisWH) όμως μου έβγαζε κάτι τρυγονάκια σαν artifacts γύρω από το target cross σε fps. H drivers είναι η 8.9 από το site της ΑΤΙ. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;
GPOWERR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα. Όταν παίζω κάποιο παιχνίδι μετά από περίπου 1-2 λεπτά παγώνει η εικόνα και μου βγάζει error report το VPU Recover στο desktop ξέρετε να στείλει το report η όχι. To κάνει ασταμάτητα ίσα ίσα που μπορώ να βγω από το μενου. Μέχρι και χθες δεν είχα κανένα πρόβλημα παίζοντας Far cry 2,Pro09, BIA,NBA2k9. Αν απενεργοποιήσω το VPU Recover κολάι όλο το σύστημα και θέλει restart. Η θερμοκρασίες της κάρτας είναι 39 idle και 65-69 στα παιχνίδια και ολο το σύστημα έχει αρκετά καλές θερμοκρασίες. Σε κάποια παιχνίδια (farcry2,CrysisWH) όμως μου έβγαζε κάτι τρυγονάκια σαν artifacts γύρω από το target cross σε fps. H drivers είναι η 8.9 από το site της ΑΤΙ. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Παλι καλα που εσενα σου δουλευε ο vpu recover σωστα! Δες εδω:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=282630
BJOB Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μόλις μίλησα με ΤΥ Multirama μου λένε κλασσικά φέρε την να την δούμε και καλύτερα φέρε όλο τον Υπολογιστή (με το αζημίωτο βέβαια). Δεν ξέρω καν πόσο εγγύηση έχει, πιστεύω 2 χρόνια, αν και την είχα πάρει σε προσφορά Club3D X1950Pro 27/07/2007 69e . Tι γίνεται αν δεν υπάρχει ίδιο μοντέλο για αντικατάσταση (που δεν υπάρχει) γίνεται πίστωση χρηματικού ποσού ή κάποιο μοντέλο με της ίδιες ιδιότητες π.χ. μια 9500GT;
GPOWERR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μόλις μίλησα με ΤΥ Multirama μου λένε κλασσικά φέρε την να την δούμε και καλύτερα φέρε όλο τον Υπολογιστή (με το αζημίωτο βέβαια). Δεν ξέρω καν πόσο εγγύηση έχει, πιστεύω 2 χρόνια, αν και την είχα πάρει σε προσφορά Club3D X1950Pro 27/07/2007 69e . Tι γίνεται αν δεν υπάρχει ίδιο μοντέλο για αντικατάσταση (που δεν υπάρχει) γίνεται πίστωση χρηματικού ποσού ή κάποιο μοντέλο με της ίδιες ιδιότητες π.χ. μια 9500GT; Αφαιρεσε την και πηγαινε μονο αυτη με την συσκευασια της+αποδειξη χωρις το tower και πες τους οτι δοκιμασες αλλη καρτα γραφικων και λειτουργει κανονικα!!!Καθως ςπισης οτι δοκιμασες ολους τους drivers απο club3d,ati site και παλι εχει προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.