katerina_a_86 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Περιφερόμουν στον πίνακα ελέγχου και είδα τυχαία τους λογαριασμούς χρηστών και ξαφνιάστηκε βλέποντας εκτός από τον δικό μου και έναν λογαριασμό με το όνομα : ASP.NET Machine A..., προστατεύεται και με κωδικό λέει. Τι είναι αυτό το πράμα?? Να ανησυχώ???
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Κάποιο πρόγραμμα εγκατέστησε το Microsoft .Net Framework. Δε τρέχει τίποτα. Αυτό δημιουργεί και άλλο λογαριασμό χρήστη τον οποίο μπορείς να σβήσεις αν θέλεις.
antonl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Όχι. Είναι default χρήστης που δημιουργείται με την εγκατάσταση του .NET Framework (αν θυμάμαι καλά). Αν δεν ασχολείσαι με προγραμματισμό σ αυτό, μπορείς να τον διαγράψεις κιόλας (όχι ότι υπάρχει πρόβλημα αν τον κρατήσεις).
thanos75x Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Συνηθως δημιουργειται με την εγκατασταση του NET FRAMEWORK δεν ειναι κατι ανησυχητικο... Μπορεις και να τον σβησεις εγω το σβηνω παντα γιατι μου τη σπαει χεχε
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Να ανησυχώ??? ...TIΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΑΑΑΑΑ!!!! (..όπως ήδη σου είπαν....όχι )
katerina_a_86 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 ΟΚ,το σβησα,είπα ομως ναι στην διατήρηση των αρχείων του. Έπρεπε ή όχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.