Προς το περιεχόμενο

wlan laprop-desktop

obelix21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα

ηθελα να σας ζητησω τη βοηθεια σας σε κατι.στο σπιτι μου εχω γραμμη dsl και εχο ενα ασυρματο modem(Fritz 7140).μεσω αυτου μπαινω στο ιντερνετ στο σταθερο ΗΥ μεσω καλωδιου ethernet και επισης μπαινω και απο το λαπτοπ απο to ασυρματο δικτυο.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν θα μπορουσα ταυτοχρονα με το ιντερνετ να φτιαξω ενα ασυρματο δικτυο μεσα στο σπιτι μου.επειδη ο σταθερος δεν εχει καρτα ασυρματου δικτου,μπορω να χρησιμοποιησω το modem για αυτη την δουλεια?μπορειτε μηπως να βοηθησετε πως θα το κανω?

Δημοσ.
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν θα μπορουσα ταυτοχρονα με το ιντερνετ να φτιαξω ενα ασυρματο δικτυο μεσα στο σπιτι μου.επειδη ο σταθερος δεν εχει καρτα ασυρματου δικτου,μπορω να χρησιμοποιησω το modem για αυτη την δουλεια?

Transformers σε δράσει.

Άντε να μετατρέψουμε και τον εκτυπωτή σε μόνιτορ ή το παλιό dvdrom σε θέση για τον καφέ (cofee holder).

Σοβαρά τώρα, αν κατάλαβα καλά αυτό που θέλεις, δλδ να μετατρέψεις το modem σε κάρτα ασύρματου δικτύου, δεν γίνεται.

Αν εννοείς κάτι άλλο εξήγησέ το.

Σ.Σ. Η μετατροπή dvdrom σε cofee holder είναι γεγονός. Μένει να δούμε και την μετατροπή printer σε monitor και modem σε wifi.

Δημοσ.

Απ τη στιγμή που συνδέονται στο ίδιο router, λογικά, παίρνουν αυτόματα ίδια subnet mask και default gateway και ip κάτι σαν 192.168.1.x. Αυτό σημαίνει πως ανήκουν στο ίδιο LAN και μπορούν να ανταλλάξουν αρχεία/τρέξουν LAN εφαρμογές, εφόσον ορίσεις τα κατάλληλα δικαιώματα στα shares και τις ρυθμίσεις στα firewalls.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...