Delirium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Καποιο Acer Aspire One θα επαιρνα (απο Expansys), αν δε βρισκοταν (απο Κωτσοβολο) το Advent Για την οθονη θα επιμεινω: προβλημα δεν ειναι η αναλυση, αλλα το μεγεθος, προσωπικα κατι λιγοτερο απο 10" τωρα, θα το εβλεπα καπως 'στριμοκωλο'
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Θα περιμενω λιγο για το 6cell (θα τσεκαρω και expansys ), αν δω οτι τσου... Παω για το 150L.
isaias1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Κατα την δικη μου γνωμη αν θες οπωσδηποτε θα σου ελεγα να παρεις το LG αλλα εχει 399 ευρω...Λιγακι πολλα για netbook...Απο την την κοιτα κ για καμια προσφορα απο τα μεγαλα μαγαζια...Συνεχεια βαζουν στα 300 ευρω laptop 15.4 κλπ...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μου απαντησαν (κιολας? ) απο την Acer Hellas. Μου εδωσαν τον τιμοκαταλογο Νοεμβριου για τα Acer Aspire One. Οι νεες τιμες θα παραμεινουν ως εχουν (δεν αποτελουν 'προσφορα'). Αλλα η μπαταρια των 6 κυψελων 'θα διατεθει ως αξεσουαρ τους επομενους μηνες'.
activea Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Στέλνω το συγκριτικό πίνακα με τα διαθέσιμα netbooks απο το http://www.you.gr
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Κι εγω παραθετω τον πινακα που μου στειλαν απο την αντιπροσωπεια της Acer Hellas σχετικα με τις τιμες του Acer One για το μηνα Νοεμβριο. Αρα αργα ή γρηγορα ολοι θα προσαρμοστουν στις νεες τιμες. Οπως φαινεται you.gr και e-shop.gr εχουν ηδη προσαρμοστει. Εγω ομως θα περιμενω να δω τι θα γινει με το θεμα της μπαταριας.
activea Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Αγορά Aspire One 150 με Linux και πέρασμα αυθεντικών Windows XP με drivers απο εδώ παίζει;;
hristos 22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Εγω παλι θα σου προτεινα ενα 10" λαπτοπακι(ειμαι κατοχος ενος)διοτι η 8,9" με τις 10" οσο και να σου φαινεται χαζο ενω σε μεγεθος φοριτοτητας κτλ...ειναι ακριβως το ιδιο σε οθονη ειναι τεραστια.......γιατι οι 10" ιντσες δεν κουραζουν σχεδον καθολου.....ενω στις 8,9" ειναι τα πραγματα αρκετα πιο διαφορετικα......πανε σε ενα μαγαζι που να εχει και τα δυο και κανε ενα σερφαρισμα να δεις ποια ειναι η διαφορα στην οθονη τους..... Τελειως φιλικα.........νομιζω οτι θα καταλαβεις Οσο για τα αλλα σε πληροφορω οτι τα μικρα ειναι απλα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και θα σε αφησουν ΕΚΠΛΗΚΤΟ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Αγορά Aspire One 150 με Linux και πέρασμα αυθεντικών Windows XP με drivers απο εδώ παίζει;; Οφ κοσς και παιζει, αν και θα το κανω μονο αν δε με καλυψει το λινουξ. (εχει μεσα Open Office full, Messenger, Firefox, media library και ο,τι αλλο θες ) Φυσικα θα χρειαστεις και ενα USB cd rom ή καποιο bootable φλασακι για να τα περασεις, αλλα χαλαλι Εγω παλι θα σου προτεινα ενα 10" λαπτοπακι(ειμαι κατοχος ενος)διοτι η 8,9" με τις 10" οσο και να σου φαινεται χαζο ενω σε μεγεθος φοριτοτητας κτλ...ειναι ακριβως το ιδιο σε οθονη ειναι τεραστια.......γιατι οι 10" ιντσες δεν κουραζουν σχεδον καθολου.....ενω στις 8,9" ειναι τα πραγματα αρκετα πιο διαφορετικα......πανε σε ενα μαγαζι που να εχει και τα δυο και κανε ενα σερφαρισμα να δεις ποια ειναι η διαφορα στην οθονη τους.....Τελειως φιλικα.........νομιζω οτι θα καταλαβεις Οσο για τα αλλα σε πληροφορω οτι τα μικρα ειναι απλα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και θα σε αφησουν ΕΚΠΛΗΚΤΟ Ειναι ακριβα (ακομα) ρε γαμωτο τα 10ρια. Σιγουρα θα πεσουν σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα, αλλα και τοτε θα βρισκεις και παλι κατι καλυτερο που 'θα πεσει' κτλ κτλ κτλ... Το ζητημα ειναι να κανεις τη καλυτερη επιλογη εκεινη τη δεδομενη χρονικη στιγμη. Εγω απλα δε το εχω τοσο αναγκη, γιαυτο μπορω να περιμενω για κατι ουσιαστικο! (βλ. μεγαλη μπαταρια, αυτονομια απο 2,2->4,5 ωρες!) Παντως ευχαριστω για το ποστ σου
hristos 22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Οφ κοσς και παιζει, αν και θα το κανω μονο αν δε με καλυψει το λινουξ.(εχει μεσα Open Office full, Messenger, Firefox, media library και ο,τι αλλο θες ) Φυσικα θα χρειαστεις και ενα USB cd rom ή καποιο bootable φλασακι για να τα περασεις, αλλα χαλαλι Ειναι ακριβα (ακομα) ρε γαμωτο τα 10ρια. Σιγουρα θα πεσουν σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα, αλλα και τοτε θα βρισκεις και παλι κατι καλυτερο που 'θα πεσει' κτλ κτλ κτλ... Το ζητημα ειναι να κανεις τη καλυτερη επιλογη εκεινη τη δεδομενη χρονικη στιγμη. Εγω απλα δε το εχω τοσο αναγκη, γιαυτο μπορω να περιμενω για κατι ουσιαστικο! (βλ. μεγαλη μπαταρια, αυτονομια απο 2,2->4,5 ωρες!) Παντως ευχαριστω για το ποστ σου Εαν θεωρεις οτι 349 ευρω οτι ειναι ακριβω?........τοτε παω πασο......εγω παντως τοσο το πηρα....... και πιστεψε με ειναι το κατι αλλο....μικρο στο ματι......μεγαλο.............. στις δυνατοτητες.....εσυ για τι ποσο ψαχνεις δηλαδη?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 349??? Ποιο πηρες κι απο που!? Gimme link!!
hristos 22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 349???Ποιο πηρες κι απο που!? Gimme link!! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=274825&page=4 Εγω το πηρα απο το Electroworld στην τιμη των 349 ευρω.....σχετικες φωτο και πληροφοριες θα βρεις σε αυτο το post... Παρραγγελια μεσω ιντερνετ 299 ευρω....ειναι ολοιδιο με το MSI U100 μονο που φοραει 80gb σκληρο...εχει ασυρματο wifi,bluethouth,windows XP,card reader,αναμονη 2,5 ωρες......(σχετικο) και απο ποιοτητα?...ΑΡΙΣΤΗ....πολυ γεροδεμενο με πολυ καλα πλαστικα....... Αυτη τη στιγμη νομιζω οτι εχουν ελλειψη και τα δυο μαγαζια αλλα εχουν πει οτι θα το ξαναφερουν συντομα...... Παντως και το MSI U100 που ειναι ακριβως το ιδιο(το ΑDVENT ειναι κλωνος του)εχει απο 399 μεχρι 415 ευρω 10" με 120gb σκληρο αναλογα με το μαγαζι και νομιζω τωρα εχει και με 160gb σκληρο... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904118
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Εχει τελειωσει η συγκεκριμενη προσφορα με το Advent Στην αρχη ξεκινησα με 'εως 300€', και χαλαλι της μπαταριας ανεβηκα στα 350... Αρα τωρα να δωσω 400 και να κραταει η μπαταρια 2 ωρες και 15 λεπτα ονομαστικα... ε οχι δε θα το κανω. Δε το αξιζει η μια ιντσα.
mourlos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 εντελως τυχαια σημερα πηρα την ACER Benelux και μου ειπε πως το μοντελο με την 6αρα θα βγει μεσα Δεκ δηλαδη Χριστουγεννα.....αν μπορεις περιμενε μεχρι τοτε....βεβαια η 6αρα μπαταρια κυκλοφορει μονη εδω και αρκετο καιρο καπου στα 95-99 ευρω. Εχω το Acer One 150 ειναι Super το μηχανακι
hristos 22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Εχει τελειωσει η συγκεκριμενη προσφορα με το Advent Στην αρχη ξεκινησα με 'εως 300€', και χαλαλι της μπαταριας ανεβηκα στα 350... Αρα τωρα να δωσω 400 και να κραταει η μπαταρια 2 ωρες και 15 λεπτα ονομαστικα... ε οχι δε θα το κανω. Δε το αξιζει η μια ιντσα. χμ......μαλιστα Τοτε τα πραγματα ειναι πολυ απλα...διαλεγεις το πιο φθηνο σε τιμη....αφου δεν σε ενδιαφερουν τοσο πολυ οι διαφορες σε σκληρους(γιατι εκει μονο παιζουν τα περισσοτερα) απο 8.9" ή περιμενεις μηπως ξαναερθει η προσφορα ή κατι παρομοιο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.