DefineLP Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Ο τίτλος τα λέει όλα Καταζητούνται λοιπόν και σας παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι να με ενημερώσει
kotetsi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Να υποθέσω ότι δε φιλοτιμήθηκες να κάνεις μία αναζήτηση στο section... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=268866
Chief90 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 exei mesa drivers gia ti seira 1000 ...kai gia sigekrimeno montelo exei mono gia to 1030ev.. na upo8esw pws den prepei na xwnesai me tin mia.. Euxaristw. Ψάξε λίγο ....Εγώ ο ίδιος τους ανεβάσα κ μαλιστα για τον 1080...δές στην πρώτη σελίδα link :http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=268866
kotetsi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Είναι τόσο δύσκολο να μη γίνεται το laptop section πουτ@να από τον οποιονδήποτε που δε χρησιμοποιεί την αναζήτηση πριν ανοίξει νέο θέμα;
DefineLP Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε πως δεν πρέπει να χώνεστε σπαμμεράκια? Chief έχω δει το post αυτό και έχεις ανεβάσει για τη σειρά 1000 και μετά συγκεκριμένα για τον 1030ev.. Πουτάνα γίνεται όταν έχουμε τύπους σαν και σένα να πετάνε τέτοια replys. Πέρα του Chief δεν βλέπω λόγο ύπαρξης στα άλλα reply.
Chief90 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε πως δεν πρέπει να χώνεστε σπαμμεράκια? Chief έχω δει το post αυτό και έχεις ανεβάσει για τη σειρά 1000 και μετά συγκεκριμένα για τον 1030ev.. Πουτάνα γίνεται όταν έχουμε τύπους σαν και σένα να πετάνε τέτοια replys. Πέρα του Chief δεν βλέπω λόγο ύπαρξης στα άλλα reply. οχι φίλε για dv5 1080ev είναι αφού dv5 1080ev εχω.....αλλα κάνουν για όλη την σειρά
DefineLP Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Οκ Chief !! Θα φτιάξω και ένα νέο DVD για να είμαι σίγουρος...! Και σύντομα θα σου πω το αν τα κατάφερα!! Μόνο πες μου αν σου δουλεύει κανονικά το Wi-Fi γιατί είναι βασικό εδώ καθώς συνδέομαι 85% μέσω αυτού!
Chief90 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Οκ Chief !! Θα φτιάξω και ένα νέο DVD για να είμαι σίγουρος...! Και σύντομα θα σου πω το αν τα κατάφερα!! Μόνο πες μου αν σου δουλεύει κανονικά το Wi-Fi γιατί είναι βασικό εδώ καθώς συνδέομαι 85% μέσω αυτού! αν τα βάλεις σωστά ολα θα είναι οκ εκτός απο hdmi ήχο, τηλεκοντρόλ και ότι το κουμπί αφής του ήχου μένει πάντα πορτοκαλί σε συμβουλεύω να βάλεις ταυτόχρονα vista και χρ σε διαφορετικό partition
madsc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Συνεχίζουμε στο laptop thread με τους drivers. DefineLP ρίξε μια ματιά στους κανόνες λειτουργίας της κοινότητας. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.