fotis_1987 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ? ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΣΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Γιατί απ' αυτόν θρέφεται η βασίλισσα του σμήνους. Αλλιώς θα λεγόταν εμετικός πολτός. Είναι η απόδειξη ότι μπορείς να πλουτίσεις πουλώντας στο γραφείο γάλα ακρίδας ή αίμα νυχτερίδας. Στ' αλήθεια είναι βιταμινούχος αλλά ουδείς θα αγόραζε αν δεν λεγόταν έτσι.
Filos19 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Λάθος. Κανείς δεν αγοράζει βασιλικό πολτό επειδή λέγεται "βασιλικός πολτός". Το αγοράζουν όμως γιατί ξέρουν ότι έχει κάποια πολύτιμα συστατικά από τα οποία αποτελείται. Αν το αίμα ποντικού ήταν τόσο οφέλιμο, ναι θα το αγόραζε ο κόσμος
BLISS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Αν το αίμα ποντικού ήταν τόσο οφέλιμο, ναι θα το αγόραζε ο κόσμος Και οφελιμο να μην ηταν, αν η τιμη ηταν εξωφρενικη, θα ετρωγαν και τα ποντικοκουραδα. Προς το παρον: Animal dung coffee at £50 a cup http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/london/7340005.stm
nektarios1973 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 ξέρει κανείς την δοσολογία του βασιλικού πολτού? πόσο καιρό μπορεί να παίρνει συνεχόμενα?
Andreas2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 http://www.biodinami.gr/%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7.el.aspx 42 ευρώ περίπου
biodinami Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 http://www.biodinami.gr/%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7.el.aspx 42 ευρώ περίπου Η σωστή λιανική τιμή του προΙόντος είναι 28,80€
alipkok Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Γειά χαρά, υπάρχει κάποιος μελισσοκόμος στην περιοχή της Θεσσαλονίκης που μπορούμε να αγοράσουμε πολτό; τα επώνυμα δεν τα εμπιστεύομαι και τόσο...
antoniadis Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 καλησπερα σας πεδες ειμαι επαγγελματιας μελισσοκομος και μπορω να σας απαντησω σε ολα τα θεματα σας
kosmasgr Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 καλησπερα σας πεδες ειμαι επαγγελματιας μελισσοκομος και μπορω να σας απαντησω σε ολα τα θεματα σας Καλησπέρα. Ρίξε τις προσφορές σου για πολτό και μέλια Θέλουμε το καλύτερο μέλι που : •Συλλέχθηκε από τις μέλισσες σε περιοχές χωρίς περιβαλλοντική επιβάρυνση •Χωρίς ανθρώπινες παρεμβάσεις •Τοποθετήθηκε σε νεόκτιστες κηρήθρες •Τρυγήθηκε ώριμο από την κυψέλη, με σεβασμό στις μέλισσες •Φιλτραρίστηκε και καθάρισε φυσικά, χωρίς να θερμανθεί •Συσκευάστηκε με καθαριότητα στο κατάλληλο δοχείο •Διατηρήθηκε σε συνθήκες που προστατεύουν την ποιότητά του •Δεν αναμίχθηκε με οιανδήποτε ξένη ουσία •Δεν περιέχει υπολείμματα μελισσοκομικών η άλλων φαρμάκων •Είναι Ελληνικό
ikaruga24 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Εγω εχω αγοραζω απο γνωστο μας μου το χρεωνει το φιαλιδιο στα 25 ευρω. Δεν χρειαζεσαι κουταλακι, με οδοντογλιφιδα λιγο στην ακρη της βαζεις και κατω απο τη γλωσσα σου μετα καθε πρωι. Φυσικα και μελι απο τον ιδιο αγοραζω.
Luxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Ρε παιδια εγω δε πιστευω οτι κανει και πολλα ο βασιλικος πολτος. Τι να σου κανει το μισο γραμμαριο; Οκ, εχει αρκετες βιταμινες και αλλα, αλλα σε τι ποσοτητες; Καλυτερα μια καλη πολυβιταμινη.
Garnele Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δεν παίζει ρόλο η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Με μισό γραμμάριο κάνεις άνετα πχ ένα παιδί. Ή φτιάχνεσαι χαλαρά για 3-4 ώρες στη ΝΤΙΣΚΟ.
gtroza Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δεν παίζει ρόλο η ποσότητα αλλά η ποιότητα +1 Καλησπέρα. Ρίξε τις προσφορές σου για πολτό και μέλιαΘέλουμε το καλύτερο μέλι που : •Συλλέχθηκε από τις μέλισσες σε περιοχές χωρίς περιβαλλοντική επιβάρυνση •Χωρίς ανθρώπινες παρεμβάσεις •Τοποθετήθηκε σε νεόκτιστες κηρήθρες •Τρυγήθηκε ώριμο από την κυψέλη, με σεβασμό στις μέλισσες •Φιλτραρίστηκε και καθάρισε φυσικά, χωρίς να θερμανθεί •Συσκευάστηκε με καθαριότητα στο κατάλληλο δοχείο •Διατηρήθηκε σε συνθήκες που προστατεύουν την ποιότητά του •Δεν αναμίχθηκε με οιανδήποτε ξένη ουσία •Δεν περιέχει υπολείμματα μελισσοκομικών η άλλων φαρμάκων •Είναι Ελληνικό προφανώς είσαι παραγωγός .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.