Προς το περιεχόμενο

iPod Shuffle και ακουστικά

wizzy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ακουστικά που έχω είναι αυτά της creative και μπορώ να πώ οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μαζί με τα ακουστικά δίνουν και 3 σετ earbuds για να δεις ποιο ταιριάζει καλύτερα στο αυτί σου

(υποθέτω οτι σε όλα τα in ear ακουστικά δινουν αυτα τα διαφορετικά σετ). Να αναφέρω οτι δεν τα αγόρασα ξεχωριστά μιας και ερχόταν μαζί με το mp3 player που αγόρασα αλλα τα είδα σε γνωστό ελληνικό κατάστημα

να πωλούνται 45€ more or less. Έχουν πολύ καλή ποιότητα ήχου και εξαιρετικά μεγάλη απομόνωση (ακούγοντας σε ένταση 3/12 δεν μπορώ να αντιληφθώ καθόλου ήχους απο τους γύρω μου γιάυτο και σου ανέφερα αυτο

το πλεονέκτημα στο παραπώνω ποστ μου)

Όμως όσο αναφορά το ποδήλατο μπορεί να μην σου κάνουν διότι:

1.Τα Inear έχουν την ιδιοτροπία να "ξεκουμπώνουν" απο το αυτί σου όταν κινείσαι, πόσο μάλλον όταν κάνεις ποδήλατο και το κεφάλι σου αναπόφευκτα θα είναι σε διαρκή κίνηση. Εαν γίνεται αυτο συνέχεια μπορεί να είναι ενοχλητικό

2. Όσο αστείο και αν ακούγεται, με τα in ear ακους πολύ περισσότερο τους ήχους του σώματός σου. Δηλαδή πιθανώς να ακούς πολύ δυνατά την αναπνοή σου, ήχους απο τα δόντια σου κτλ. Εαν φοράς ωτοασπίδες στο αεροπλάνο -καθώς τα Inear βασίζονται λίγο πολύ σαυτην την λογική- καταλαβαίνεις τι λέω. Την στιγμή του ποδηλάτου ίσως σε ενοχλήσει αυτο.

3. Η απομόνωση την ώρα του ποδηλάτου, ναι μεν έχει το θετικό οτι δεν ακους τους εξωτερικούς θορύβους αλλα για την ασφάλεια σου μάλλον πρέπει να έχεις μια αίσθηση των οχημάτων που μπορεί να βρίσκονται πίσω σου (εκτος φυσικά αν είσαι στο βουνό και όχι στην άσφαλτο οπότε δεν ισχύει το παραπάνω)

Απο την άλλη με τις συμβατικές ψείρες ή με συμβατικά ακουστικά, εαν έχεις μια κάποια ταχύτητα με το ποδήλατο (οχι αναγκαστικα μεγάλη) ο αέρας θα στροβιλίζεται κοντα στο αυτί σου και αφου δεν θα έχεις την απομόνωση των inear ο ήχος του αέρα θα μπαίνει στο αυτί σου και ίσως να σε ενοχλεί.

Πιθανότατα να σε μπέρδεψα παραπάνω τώρα και να ακούγομαι λίγο υπερβολικός αλλα προσπαθώ να σκεφτώ τι μπορεί να πάει στραβα και στο τέλος να μην σου κάνουν τα ακουστικά που θα πάρεις :-)

Δημοσ.
@S2Katana: δεν περιμένω από ακουστικά τέτοιας μορφής και επιπέδου τιμής να αποδίδουν όλες τις συχνότητες καλά, ό,τι μπορούν κάνουν.

Ναι, δεκτό, αλλά τα ακουστικά του παλιού μου Nano είναι πολύυυυ καλύτερα.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...