Προς το περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικα LED;

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:-) παιδες γνωριζετε κανενα μαγαζι στην αθηνα που να πουλαει φθηνα χριστουγεννιατικα Led?εχω πετυχει ψηλες τιμες και επειδη σκεφτομαι να παρω αρκετα με διαφορα χρωματα προσπαθω να βρω το δυνατοτερο οικονομικα.τα..φωτα σας :-)
Δημοσ.

μπα...δεν νομιζω να εχει ουτε να βγαλει στο μελλον αυτα που θελω.εχουν εντονα χρωματα,ζωντανα.δεν καιγονται ευκολα,δεν καινε και εχουν μεγαλο χρονο ζωης.μην μπερδευεσαι με τα κλασσικα twinkle χριστουγεννιατικα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μαγαζι με φθηνα χριστουγεννιάτικα υπάρχει στον Πειραιά.

Έχω το site του αν σε ενδιαφερει, έχει και τιμές. Τα led είναι στα 28 ευρώ, για όλα τα χρώματα από ότι είδα. Έχω ψωνίσει και εγώ από εκεί και δεν είχα πρόβλημα ως προς την ποιότητα.

Αν θες ρίξε μία ματιά: http://www.renieris.synthasite.com

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα βρηκα με 17ε και με 22ε στα πρακτικερ σε ασπρο και σε μπλε και μου κατσανε πολυ καλα.μαλιστα κατα την αναζητηση μου εμαθα οτι καλυτερα ειναι αυτα με το διαφανες καλωδιο παρα με το πρασινο.αν υπαρξει καμια καλυτερη προσφορα απο αλλο μαγαζι αναμενω τις αποψεις σας :)

Δημοσ.

αποτι ακουσα το πρασινο καλωδιο αλλοιωνεται πιο ευκολα απο το διαφανες και εξαιτιας αυτου κανανε περυσι καποιες καταγγελιες σχετικα με την ποιοτητα του πρασινου.γιαυτο αποτι καταλαβα παλευουν να διωξουν τα πρασινα και εχουν ριξει και τις τιμες τους

Δημοσ.

ερωτηση προς ηλεκτρολογους.εκανα εγκατασταση στο υπνοδωματιο μου 2πλεξουδες με led(τα χριστουγεννιατικα) στο σημειο που βαζω το κρεμαστο πολυφωτο(κεντρο δωματιο ψηλα),αλλα παρατηρησα οταν κλεινω το διακοπτη οτι βγαζουν φως πολυ μικρης τασης ισα που φαινεται.εκανα λαθος στη συνδεση?τι πρεπει να κανω για να μην παρατηρειται το φαινομενο?

το μονο που εκανα ειναι να κοψω τις πριζες των καλωδιο-led,να τις ενωσω και να τις περασω στις τρυπες ενος ασπρου αντικειμενου που βρισκονται τα αλλα καλωδια του τοιχου βιδωμενα.ζητω συγνωμη που δεν ξερω την ορολογια ηλ.εξαρτηματων :(

Δημοσ.
ερωτηση προς ηλεκτρολογους.εκανα εγκατασταση στο υπνοδωματιο μου 2πλεξουδες με led(τα χριστουγεννιατικα) στο σημειο που βαζω το κρεμαστο πολυφωτο(κεντρο δωματιο ψηλα),αλλα παρατηρησα οταν κλεινω το διακοπτη οτι βγαζουν φως πολυ μικρης τασης ισα που φαινεται.εκανα λαθος στη συνδεση?τι πρεπει να κανω για να μην παρατηρειται το φαινομενο?

το μονο που εκανα ειναι να κοψω τις πριζες των καλωδιο-led,να τις ενωσω και να τις περασω στις τρυπες ενος ασπρου αντικειμενου που βρισκονται τα αλλα καλωδια του τοιχου βιδωμενα.ζητω συγνωμη που δεν ξερω την ορολογια ηλ.εξαρτηματων :(

To πιθανότερο είναι τα φίς που έκοψες να είχαν μέσα "φίλτρο" για να μην διαρρεέι το εναλλασσόμενο από την πλευρά της φάσης και περνάει ένα ηλίθιο ρεύμα που αρκεί για να ανάψει το LED.Το "άσπρο αντικείμενο" που λές λογικά εννοείς το στρόγγυλο κουτί στον τύχο με τις κλέμες(ενώσεις καλωδίων με βίδα για σφίξιμο).Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις από εκεί τις πλεξούδες και να να βάλεις τα καλώδια αντίστροφα ανα μία την φορά για να δείς που ΔΕΝ ανάβουν λίγο τα LED όταν έχεις κλειστό το διακόπτη.Με έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο σημάδεψε με ποιά φορά είναι τα καλώδια και στις 2 ξεχωρίστα δεν ανάβουν.Μετά βάλε τα άκρα που σημάδεψες μαζί και πιστεύω θα απαλλαγείς από το ενοχλητικό αυτό φαινόμενο.

Ελπίζω να βοήθησα B)

Υ.Γ:Πάρε κι ένα σχέδιο μήπως σε βοηθήσει.

Και για να προλάβω τους έξυπνους,ΝΑΙ το ξέρω οτι το εναλλασόμενο δεν έχει θετικό-αρνητικό, αλλά έχει φάση κ ουδέτερο και ΔΕΝ θέλουμε η φάση να πηγαίνει στο θετικό άκρο των led γιατί υπάρχει ρεύμα διαρροής έστω κ με κλειστό διακόπτη και ανάβουν τα Led.(το λάθος είναι του ηλεκτρολόγου που έκανε την εγκατάσταση και αντί να βάλει τον διακόπτη στο ενεργό τον έβαλε στο ουδέτερο)

post-27579-129062978138_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...