altiuslak Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Ο εξωτερικος δισκος μου ζηταει να γινει διαμορφωση.Του κανω και μετα απο μια-δυο επανεκκινησεις του υπολογιστη παλι δεν μου τον διαβαζει και συνεχιζει το ιδιο βιολι.Δωστε μου μια λυση πριν τον πιασω και τον πεταξω οπου φτανει το χερι μου Σας ευχαριστω εκ τον προτερων...
De@th L0rd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δυστυχώς θα πρέπει να τον πετάξεις από το μπαλκόνι,γιατί παρέδωσε πνεύμα..
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 ...όχι απαραίτητα, μπορεί να είναι πρόβλημα τροφοδοσίας. ΑΝ είσαι αποφασισμένος όμως να τον πετάξεις, είτε βγάλ΄τον απ΄το κουτί του και καν' τον εσωτερικό (προϋποθέτει ότι είσαι κάτοχος desktop pc), είτε έστω πες που μένεις και σε τί όροφο, και τί μέρα-ώρα σκοπεύεις να τον πετάξεις...
altiuslak Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Ξεχασα να σας πω οτι ο δισκος ειναι ολοκαινουργιος....Maxtor 500GB
antonl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 [offtopic] [...] πες που μένεις και σε τί όροφο, και τί μέρα-ώρα σκοπεύεις να τον πετάξεις... [...] ο δισκος ειναι ολοκαινουργιος....Maxtor 500GB Και κάπου εδώ σταματάει το ενδιαφέρον του washcloud [/offtopic]
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Και κάπου εδώ σταματάει το ενδιαφέρον του washcloud ...MAXTOR είπε ; ! ...Ρε άντε γειά ρε...Άντε γειά !!! (...αν δεν έχεις αρχεία που σ' ενδιαφέρουν, και ΕΙΝΑΙ "ολοκαίνουριος", όντως δωσ' τον κατευθείαν για έλεγχο και πιθανή αλλαγή...)
mazda Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Ξεχασα να σας πω οτι ο δισκος ειναι ολοκαινουργιος....Maxtor 500GB χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε:-D:-D !!!!! ολοιδιο προβλημα μαξτορ 750αρης ελλατωματικη πλακετα κατευθειαν πιστωτικο απο πλαισιοοοοοοο !!!!!!
geo63 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Γιαυτο εχουν εγγυησεις για τετοια προβληματα το πλαισιο σε μια μερα θα σου τον αλλαξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.