Poseidonas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Βρε ακόμα θα παιδευόμουν αν δεν μου έδινες τα φώτα σου. Θα νόμιζα οτι κάτι κάνω λάθος εγώ! Και μια που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, έχει να μου προτείνει κάποιος free web hosting με frontpage 2003 server extensions?? Για τον χώρο δεν έχω πρόβλημα. Πιστεύω και 50ΜΒ μου αρκούν! Ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Βρε ακόμα θα παιδευόμουν αν δεν μου έδινες τα φώτα σου. Θα νόμιζα οτι κάτι κάνω λάθος εγώ! Και μια που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, έχει να μου προτείνει κάποιος free web hosting με frontpage 2003 server extensions?? Για τον χώρο δεν έχω πρόβλημα. Πιστεύω και 50ΜΒ μου αρκούν! Ευχαριστω! σε αυτα ειμαι ασχετος για να σου πω κατι.ειχα δει καποτε ενα site που εδινε καμποσο χωρο και εκανε παρα πολλα και ειχε παρα πολλα μεχρι και εeshop να φτιαξεις αλλα δεν θυμαμε.το ειχα ανοιξει καποτε θεμα εδωμεσα για free hosting αλλα παει πολυς καιρος και δεν θυμαμε τιποτα.ας απαντησει καποιος αλλος.θα κοιταξω μπας και βρω το θεμα αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.