Προς το περιεχόμενο

Ip camera Πρόβλημα

Poseidonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη για το νέο θέμα που άνοιξα, αλλά δεν βρήκα απάντηση στο ερώτημα μου σε άλλα αντίστοιχα θέματα που υπάρχουν..

Λοιπόν έχω μια IP camera level one FCS 1030. Την έχω εγκαταστήσει, την έχω ρυθμίσει, έχω κάνει port forward, μπορώ να την βλέπω από άλλον υπολογιστή κλπ.. Το πρόβλημα που έχω είναι στο ftp upload της κάμερας. Θέλω να ανεβάζει μόνη της ανα χ sec ένα snapshot στο ftp που της ορίζω εγώ. Στο configuration της έχει επιλογή να στέλνεις με ftp εικόνα και ζητάει τον server, username, passwrod kai folder. Ενώ τα συμπληρώνω σωστά, δεν ανεβάζει εικόνα ενώ δημιουργεί τon folder που της λέω (τον έχω ονομάσει ipcam). Δηλαδή δημιουργεί τον φάκελο αλλά αυτός είναι κενός!!!

Καμιά βοήθεια please??

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χωρις να ξερω το μυαλο μου παει σε 2 πραγματα.α.εχει σιγουρα δικαιωματα για να γραψει σε εκεινο το folder?β.σιγουρεψου για το καθε ποση ωρα θα περνει snapshot.βαλτο στο minumum για να δεις.επισης θα κοιτουσα και για κανα firmware update για την καμερα.καλως ηρθες στο forum

Δημοσ.

Καλησπέρα poulinos καλώς σας βρήκα:-D

Α) Τα δικαιώματα τι είναι και πως τα αποκτάς?

Β) Έχω δοκιμάσει να τραβάει snapshot από 30δευτ μέχρι 300δευτ και δεν αλλάζει τίποτα

Γ) Το firmware είναι η τελευταία έκδοση που υπάρχει..

Δημοσ.

β.δεν μπορω να πω κατι.γ.επισης δεν μπορω.απλα σκεφτομουν μηπως στο συγκεκριμενο ftp δεν εχεις τα σωστα δικαιωματα και καπου τρωει σκαλωμα.με κανα αλλο ftp server να δοκιμασεις?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να δοκιμάσω με άλλον server γιατί δεν έχω:-(

Στο μεταξύ δεν μπορώ να βρω στο λογισμικό της κάμερας κάτι που να αποθηκεύει snapshot αυτόματα στον σκληρό μου. Και από εκεί να τα στέλνω με άλλο ftp upload στον server..

Δημοσ.

Παιδιά ο ftp server Που ανεβάζω είναι του ΑΠΘ ο users.auth.gr και δεν ξέρω τι παίζει με άδειες χρήσεις..

Κάποιο public να μου προτείνετε??

Δημοσ.

πρέπει το account που συνδέεται στον ftp server του ΑΠΘ να έχει δικαιώματα write στο directory που επειχειρεί να κάνει το upload.

το δικό σου account έχει τέτοια δικαιώματα; αυτό μπορείς να το τσεκάρεις αν συνδεθείς με κάποιο ftp client και δοκιμάσεις να ανεβάσεις ένα αρχείο.

Δημοσ.

Γενικά μπορώ να ανεβάσω οτιδήποτε στον server. Ήδη ανεβάζω με κάποιο πρόγραμμα δεδομένα ανά 5'. Ανεβάζω και εικόνες και οτιδήποτε.

Δημοσ.

Με e-mail σου έρχονται κανονικά οι φωτογραφίες ?

Αυτό για να δούμε εάν υπάρχει γενικότερο πρόβλημα.

Δεύτερον, σε αντίστοιχες περιπτώσεις έχω παρατηρήσει και την εξής συμπεριφορά (με άλλη καμ) Εάν πάει να γράψει και δεν έχει τελειώσει το προηγούμενο τότε δεν θα γράψει τίποτα.

Οπότε σιγουρέψου ότι το χρονικό διάστημα επαρκεί για να ολοκληρωθεί το Upload.

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη, αλλά τώρα είδα τα μηνύματα! Θα δοκιμάσω αυτά που μου λέτε και θα σας ενημερώσω! Ευχαριστώ!:-)

-----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 07 : 29 : 59-----

Για δείτε αμα συμπληρώνω τα στοιχεία μου σωστά.

Στο Sender email address βάζω το ίδιο με το Recipient email address. Σωστά? Επίσης στο ftp server οι πόρτες να είναι 21 όλες?

1fzqf5.jpg

-----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 07 : 33 : 35-----

Πάντως εμένα μου βγάζει τα εξής μηνύματα:

Nov 6 17:47:13 FTP: Unable to connect to ftp server users.auth.gr at port 21

Nov 6 19:27:20 MAIL: Server=webmail.auth.gr; connect: Connection timed out

Δημοσ.

μισο λεπτακι.αλλο το πανω πανω που λεει ποιος στελνει το email και σε ποιον το στελνει και αλλο τα κατω πεδια που ειναι για τοn ftp server.opote πρεπει να συμπληρωσεις και τα κατω.

Δημοσ.

Ναι το Ftp κάτω το συμπληρώνω απλά στην παρούσα φάση της φωτο προσπαθούσα να στείλω μόνο email για να μην παλεύει και με τα 2. Οι ρυθμίσεις μου είναι σωστές?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...