Προς το περιεχόμενο

Ελληνικά στο virtuemart

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω απελπιστεί και δεν βγάζω άκρη! Κατέβασα το pack με όλες τις γλώσσες και έχει μέσα δύο αρχεία για ελληνικά. ένα greek.php και ένα greek-utf8.php , αυτά που τα βάζω?!?! Ψάχνω για οδηγίες για το πως αλλάζει η γλώσσα αλλά δεν βρίσκω κάτι! Καμία βοήθεια???

Δημοσ.

Πρέπει να κατεβάσεις το VM Language Manager. Δοκίμασε από εδώ.

Το εγκαθιστάς κανονικά, σαν οποιοδήποτε module. Από εκεί πέρα μετά, μόλις επιλέξεις το VM Language manager, έχει επιλογή Upload Pack και ανεβάζεις τη γλώσσα που θέλεις.

;)

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ schmacher! Το εγκατέστησα. Όταν πήγα να εγκαταστήσω και το language pack με τις γλώσσες εεε δε πήγε και τόσο καλά! Τα ελληνικά έβγαιναν με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες! και όταν πήγα να κάνω edit τη γλώσσα ότι και να έβαζα έβγαιναν ερωτηματικά! Θα το δοκιμάσω ξανά όταν πάω σπίτι με τα αρχεία που είχα κατεβάσει χθες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τίποτα! Βγαίνουν όλα με ???? και όταν περνάω με το χέρι ελληνικά πάλι τα ίδια! Καμιά βοήθεια???

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
τίποτα! Βγαίνουν όλα με ???? και όταν περνάω με το χέρι ελληνικά πάλι τα ίδια! Καμιά βοήθεια???

Τα αρχεία της γλώσσας σου είναι utf-8 without bom ? Αν όχι κάνε τα. Εγώ όπου βλέπω ερωτηματικά στο joomla μου κατά 99% είναι αυτό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...