xalia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Έχω απελπιστεί και δεν βγάζω άκρη! Κατέβασα το pack με όλες τις γλώσσες και έχει μέσα δύο αρχεία για ελληνικά. ένα greek.php και ένα greek-utf8.php , αυτά που τα βάζω?!?! Ψάχνω για οδηγίες για το πως αλλάζει η γλώσσα αλλά δεν βρίσκω κάτι! Καμία βοήθεια???
schumacher_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Πρέπει να κατεβάσεις το VM Language Manager. Δοκίμασε από εδώ. Το εγκαθιστάς κανονικά, σαν οποιοδήποτε module. Από εκεί πέρα μετά, μόλις επιλέξεις το VM Language manager, έχει επιλογή Upload Pack και ανεβάζεις τη γλώσσα που θέλεις.
xalia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Σε ευχαριστώ πολύ schmacher! Το εγκατέστησα. Όταν πήγα να εγκαταστήσω και το language pack με τις γλώσσες εεε δε πήγε και τόσο καλά! Τα ελληνικά έβγαιναν με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες! και όταν πήγα να κάνω edit τη γλώσσα ότι και να έβαζα έβγαιναν ερωτηματικά! Θα το δοκιμάσω ξανά όταν πάω σπίτι με τα αρχεία που είχα κατεβάσει χθες.
xalia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 τίποτα! Βγαίνουν όλα με ???? και όταν περνάω με το χέρι ελληνικά πάλι τα ίδια! Καμιά βοήθεια???
killer76 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 τίποτα! Βγαίνουν όλα με ???? και όταν περνάω με το χέρι ελληνικά πάλι τα ίδια! Καμιά βοήθεια??? Τα αρχεία της γλώσσας σου είναι utf-8 without bom ? Αν όχι κάνε τα. Εγώ όπου βλέπω ερωτηματικά στο joomla μου κατά 99% είναι αυτό.
antonisid Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 απο που κατεβασες το Pack με τα ελληνικά? Ειχα κατεβασει κι εγω ενα και δε μου δουλευε καλα.Τελικά κατέβασα τα ελληνικα απ το εξης λινκ http://forum.joomla.gr/viewtopic.php?f=68&t=12779 και ειμαι ευχαριστημένος.
xalia Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 antonisid και εγώ κάπως έτι το έλυσα. κατέβασα ένα pack από το joomla.gr.
freeworld Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Επίσης να δείς τους πίνακες άλλα και τα πεδία τους που δημιούργησε το virtualmart σε τι unicode είναι, utf8-general...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.