Προς το περιεχόμενο

AOL και messenger help..

EstellePr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..

Έχω ένα πρόβλημα, και θα ήθελα μια βοήθεια σε όσους γνωρίζουν.

Έχω καταργήσει εδώ και καιρό την hotmail και χρησιμοποιώ AOL.

Το μοναδικό πράγμα που δεν έχω κοιτάξει, είναι να βάλω κάποιο messenger, για να μπορώ να μιλάω με φίλους.

Και το πρόβλημα μεγαλώνει καθώς δεν ξέρω ποιό να βάλω, μια και εγώ εξυπηρετούμαι με την ΑΟL, και οι μισοί μου φίλοι έχουν hotmail και οι υπόλοιποι yahoo.

Κατ αρχάς μπορώ εγώ που έχω ΑΟL να μιλάω σε messenger και με χρήστες hotmail και με yahoo, όπως επείσης κι εκείνοι μαζί μου? Και πώς?

Σας ευχαρίστώ παιδιά εκ των προτέρων.

:-D

Δημοσ.
Δεν νομίζω να γίνεται, πάντως το πιο εύκολο πράγμα είναι να κάνεις λογαριασμό hotmail και yahoo... Δωρεάν είναι.

Έχεις δίκιο, θα μπορούσα να το κάνω, και θα το είχα κάνει, απλά με έχει βολέψει η και δεν θέλω να φτιάχνω άλλους λογαριασμούς.

Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα! :-D

Πέρα απο την πλάκα, είλικρινά δεν μπαίνω στο τρυπάκι να φτιάχνω άλλον-άλλους λογαριασμούς, γτ μπερδεύομαι πολύ μετά με τα πολλά..

:cry::cry:

-----Προστέθηκε 4/11/2008 στις 12 : 24 : 03-----

το Adium αν δεν κάνω λάθος κάνει support και ΑΟΛ φάσεις.

kebinB μου, πέρασα χθές το adium, αλλα έκανα μια δοκιμή και έστειλα στο hotmail messenger του αδερφού μου μνμ, και πήγα να τσεκάρω για να δώ αν το πήρε, και δεν το πήρε. Μήπως έχω κάνει κάτι λάθος με τις επαφές? Αν και δεν νομίζω, γτ τα mail μια χαρά τα λαμβάνουν όλοι..

:cry::cry::cry:

Δημοσ.

δεν ξέρω τι παίζει. μπορείς να κάνεις ένα hotmail και να το έχεις μόνο για συνομιλίας με τους φιλου σου και τπτ παραπάνω. αυτό κάνω και εγώ.

Δημοσ.

γιάτι σε βλέπω με αυτοκτονικές τάσεις αν δεν συνομιλήσεις άμεσα με τους φιλεναδίσκους σου try http://www.meebo.com μέχρει να βρεις μια λύση

εντιτ δεν υποστιρίζει το αγαπημένο σου ΑΟΛΛΛ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...