koufalia Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά είχα χτυπήσει πριν μια μπλούζα στο ebay και τελικά την βρήκα και την αγόρασα από αλλού πιο φθηνά και άμεσα δεν μπορώ να αποσυρθώ από την άλλη δημοπρασία?
adamakos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 μπορεις ακριβως που ειναι δεν θυμαμαι αλλα πηγαινε στο My ebay και στη σελίδα του αντικειμενου καπου θα εχει cancel my bid ψαξτο λιγο
Alxnks Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 μπορειςακριβως που ειναι δεν θυμαμαι αλλα πηγαινε στο My ebay και στη σελίδα του αντικειμενου καπου θα εχει cancel my bid ψαξτο λιγο απο οσο ξερω εγω δεν υπαρχει cancel my bid..για να ακυρωθει το bid σου πρεπει να μιλησεις με τον πωλητη και αν το δεχτει τοτε ακυρωνεται...αλλιως..πικρα! ή μπορεις να ευχεσαι να κανει καποιος αλλος bid και να περασει το δικο σου.
cosmos000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Συμφωνώ με τον Alxnks στείλε mail στον πωλητή και ευγενικά πες του ότι έκανες λάθος και να σε ακυρώσει....αλλιώς υπάρχει κ αυτή η ενναλλακτική : http://pages.ebay.co.uk/help/buy/questions/retract-bid.html συμπλήρωσε την φόρμα κτλ
adamakos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 απο οσο ξερω εγω δεν υπαρχει cancel my bid..για να ακυρωθει το bid σου πρεπει να μιλησεις με τον πωλητη και αν το δεχτει τοτε ακυρωνεται...αλλιως..πικρα! ή μπορεις να ευχεσαι να κανει καποιος αλλος bid και να περασει το δικο σου. νομιζω οτι κανεις λαθος σε καποιο αντικειμενο που ειχα για πωληση πριν λιγο καιρο εκανες καποιος προσφορα και την επομενη μερα που ηρθε μαιλ που ελεγε οτι ο συγκεκριμενος χρηστης ακυρωσε την προσφορα του ουτε με ρωτησε ουτε τιποτα
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 ε το πολυ ενα αρνητικο feedback να παρεις...
koufalia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια δεν υπαρχει τπτ δεν ξερει κανενας σιγουρα τι πρεπει να κανω?>??
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 απλο ειναι, στειλε ενα μηνυμα στον πωλητη να σου πει...
adamakos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια λεμε γινεται παραθετω το μαιλ που μου ειχε σταλει απο το εβαυ οταν καποιος ακυρωσε προσφορα που εκανε σε αντικειμενο που πουλουσα χωρις να μου πει τιποτα ή να με ρωτησει ή να εχει καποια συνεπεια Dear eBay Community Member, A previously entered bid on your item has been retracted or cancelled. You can view the retraction/cancellation and the reason provided by selecting the (bid history) link from the individual item page. As a result of this retraction/cancellation, there is a possibility that the high bid amount and the current high bidder have changed. You can always view the current status of any item by going to the individual item page. (Be sure to refresh or reload the page to view the most up-to-date information.) Regards, eBay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.