Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση windows 7

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα install τα windows 7 ( τη beta 6801 ) σε ένα partition που είχα κενό μαζί με τα vista και ενώ μου τα εγκατέστησε κανονικά και είδα όλη τη πρ΄΄οδο μόλις μου μπήκε στο λειτουργικό και είχε τελειώσει η εγκατάσταση δε φόρτωναν ταwindows και φαινόταν μόνο το λογότυπο των windows 7 κάτω δεξιά...Τι μπορεί να παίζει?

όσες επανεκιννήσεις κι αν έκανα είχα το ίδιο αποτέλσμα ενώ όταν έμπαινα στα vista κανονικά χωρίς πρόβλημα φόρτωναν αμέσως.

Δημοσ.

το dual boot το έκανες σωστά ;

Απ όσο έχω δει τα 7 μοιάζουν αρκετά με τα vista (λένε έχουν τη σταθερότητα των ΧΡ και τα γραφικά των Vista).μήπως τα έχει φορτώσει και δε το έχεις καταλάβει ;

Δημοσ.

κανονικότατα εμφανίστηκε αυτόματα το dual-boot με την εγκατάσταση απλά έμενε στη μαύρη οθόνη με το λογότυπο κάτω δεξιά windows 7 και δε φόρτωνε όση ώρα και αν το άφησα...Δεν έκανα κάτι λαθος...ότι με την αλή εγκατάσταση windows xp ή vista που ήδη έχω.

Δημοσ.

αν εννοείς vista 7 την εκδοση 6801pre-pre-beta , καλύτερα να περιμένεις να διαρεύσει η 6933build (αυτή που δείξανε στην έκθεση..).

Δημοσ.
μόλις μου μπήκε στο λειτουργικό και είχε τελειώσει η εγκατάσταση δε φόρτωναν ταwindows και φαινόταν μόνο το λογότυπο των windows 7 κάτω δεξιά...Τι μπορεί να παίζει?

όσες επανεκιννήσεις κι αν έκανα είχα το ίδιο αποτέλσμα ενώ όταν έμπαινα στα vista κανονικά χωρίς πρόβλημα φόρτωναν αμέσως.

Ειδα μια εγκατάσταση της 6801, σε Vmware (εικονικη μηχανή). Το πρώτο και το 2ο boot πηγαν ολα ομαλά, φορτωσε το os και παιζαν όλα.

εγινε και ενα hybernation και επανήλθαν οκ.

μετά:

1. εγκαταστάθηκαν τα vmware tools (που προσθετουν καποιους drivers για να παιζει καλύτερα η οθονη, το ποντικι, και κατι άλλα),

2. και ενεργοποιήθηκε μια χακιά που κυκλοφορεί για να εμφανιστεί η κρυμμένη νέα taskbar των win7.

μολις έγινε reboot, ειδαμε αυτα που περιγράφεις. Μαυρη οθόνη μετα το φόρτωμα. Ουτε σε Safe mode δεν εμπαινε. εβγαζε ενα μηνυμα οτι εσκασε ο explorer.exe

και χωρις explorer.exe δεν μπορει να φορτωσει το desktop, η taskbar, κλπ.

δοκιμασε μερικά shortcuts, οπως Win+E, Win+U, μπας και ανοιξει τίποτα, αλλα δεν ειμαι αισιόδοξος. εγκατεστησέ τα πάλι να τελειώνεις.

Πάντως για να παίζουμε με beta λειτουργικά υπάρχουν τα VirtualBox, Vmware. Δεν ειναι αναγκη να γράφουμε σε κανονικά partitions και να βάζουμε σε κίνδυνο το κανονικό λειτουργικό και το boot menu.

αν το πρόβλημα ειναι όντως η καρτα γραφικών σου, σε εικονική μηχανή δεν θα συμβει το ίδιο, γιατι εκει εμφανίζεται το pc να έχει μια default vga , όχι ati ή nvidia.

(βέβαια δεν θα παίζει hardware acceleration για το aero, αλλα εδώ μιλάμε για καρα-beta. τι να το κανεις το Αερο;

Μια γευση του λειτουργικού θα πάρεις)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...